UrZa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 cok lafa gerek yok. turkiye 3dmark rekoru simdilik elimde:) ufak sistemim en sonunda tamamiyle oturdu kendine Cooler Master Aquagate Su sogutma sistemi Epox 8KDA+ Board AMD 64 3000+ @ 2750 Mhz 512MB x 2 A-DATA Vitesta RAM @7.3.3.2.5 256MB Ati Radeon x800xt 80gb x 2 Stripped Sata Raid Barracuda Teac DVD-Writer LG CD-Writer Tagan 480 Watt Power Supply[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 7.3.3.2.5 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7[Bu mesaj UrZa tarafından 05 Kasım 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bişey sorucam annen kasanı kapatsana oğlum içi tozlanacak diyor mu?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ardethcim al sana kapak:) isin sakasi tabi ha bide ultraviolet[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu arada orasi yurt odasi isik universitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileği ile. Neden diye sorarsan 80x2 HDD ile stripped RAID yazmışsın bu da Raid 0 oluyor. Böyle bir sistem için fazla cesurca değil mi? Hızlı sistemlerin, ya da OC edilmiş sistemlerin diyelim, en büyük sorunu stabilite. OC yapıyorum, çok yere de ihtiyacım var doğal olarak (kimin yok ki), ama performansdan da ödün veremem diye düşünmüş olabilirsin. Ama pek sağlıklı değil. Ben yeni cicilerine bir ad buldum. Modifiye 106 GTI. Yakışıklı, çevik ama güvensiz. :) Tekrardan hayırlı olsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yuh diyoruz sayın seyirciler. hayırlı olsun urza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hayırlı olsun bole bişi benim olsaydı uyutmazdı valla geceleri kalkıp kalkıp doom 3 neyin yapardım :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 param bk gibi diyorsun yani :-P şu x800xt bile yeter hl2'yi süper oynamaya :-) bir de bu sistem overclocklu, vay vay vay. peki overclockluyunca gözle görülür bir fark oluyor mu? mesela doom 3'te? onu bırak da asıl benim dikkatimi şu windows bardağı çekti ehehe ne biçim kahve içilir ondan :) güle güle kullan, overclock kelebeği... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Kasım 2004 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 inşallah bu sistene nazar değmez[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hayırlı olsun :-O[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 lol urza hayırlı olsun da sana böle kafa atasım geldi bak şimdi bi anda :D yaw sen demedin mi ati traş artık, ben gf fx 6800 aldım diye? samanosuke! *!merdivenlerden yükselerek urzanın kafasına uçar*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Kasanın modeli nedir?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ohannesburg Hayırlı olsun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oha urza o alet insana hayırlı gelmez uykusuzluktan öldürürr o adamı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ehamn,özendim valla,elime iyi bi para geçsin bende bayılıp böyle bişey yapıcam :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Hosting hizmetleri [Bu mesaj Korax tarafından 05 Kasım 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 güzel sistem.ama herşeyin ucu para[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: UrZa, 05 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki: cok lafa gerek yok. turkiye 3dmark rekoru simdilik elimde:) kaç merak ettim :?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 05 Kasım 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ohara be!:-) hayırlı olsun ne diyim:P[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Merak ettim de uzaya uydu falan mı atacaksın? :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 zincirle baylayın onu havalanır :P bu arada ses düzeyi ne kadar o su soğutma sisteminin ? bir de bu su soğutma sistemleri arasında güç kaynağını da soğutanlar var mı ? nedir markası modeli ? çünkü benim derdim güç kaynağından gelen sesle.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 En ba$ta hayırlı olsun Sonrada yorum YOK :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: odchu, 05 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bu arada ses düzeyi ne kadar o su soğutma sisteminin ? bir de bu su soğutma sistemleri arasında güç kaynağını da soğutanlar var mı ? nedir markası modeli ? çünkü benim derdim güç kaynağından gelen sesle. su soğutmada sesmi olur bea:D şarıl şarıl akma sesi olcak deilya:D:D sorununa cevap tagan psu al..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sistemde ver kaybı gibi derdim yok:) okulda 200gblık backup destegı veriyorlar hersey orada duruyor.:) sıstem ıstedıgım zaman duyulmayacak kadar sessız ama overclockun bokunu cıkarıp bench alınca cok bagırıyor alet. skorlar su anda ezberımde degıl orb a yayınlayacam.(ıstanbulda ınternet cafedeyım) aklımda kalan 2001 de 27300 2003 de 15200 2005 de de 4900(daha zorlamadım 2005 de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 vay anasını sayın seyirciler..yuh be valla süper..en azından mouse'un ve mouse pad'in benimki ile aynı:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar