KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/11/06/semdin.sakik.gizli.tanik.cikti/683398.0/index.html Bu komediye ne diyorsunuz arkadaşlar? Asker katili Şemdin Sakık; kendisini yakalayan askerler ve kendisi ile ilgili düşünceleri herkesçe bilinen sivil kişiler aleyhinde; adına Eergenekon denen davada tanıklık yaptı. Yav hangi hukukta var katilin kendisini yakalayan polis aleyhinde tanıklığına başvurulduğu? Bu durum hadi benim gibileri geçin de şu akepe'yi destekleyen insanlar da bir vicdan azabı, vicdan sızlaması yaratmıyor mu? Vallahi merak ediyorum, mümkün olduğu kadar benimle hiç anlaşamayan, karşıt düşüncede olan ve hatta mümkünse akepeli olan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ASkere de gidecekmiş takdir ettim. Ama diğer tarafları hala cevapsız bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?13,6566447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yav o konu başlığı ayrı, orada olay genel olarak tartışılmış. ben burada başka bir şeyi tartışmak istiyorum. benim bu konuda ne düşündüğümü herkes tahmin edebilir,başka arkadaşların düşünceleri de malum ama ben özellikle hükümete sempati duyan arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kimisi o şekil düşünür kimisi bu şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tahmin ettiğim gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KuddusiMavra said: yav o konu başlığı ayrı, orada olay genel olarak tartışılmış. ben burada başka bir şeyi tartışmak istiyorum. benim bu konuda ne düşündüğümü herkes tahmin edebilir,başka arkadaşların düşünceleri de malum ama ben özellikle hükümete sempati duyan arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum. tamam aynı başlık altında sorunu sorabilirsin. İkinci bir başlığa ne gerek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 because cetintas, that's why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?13,6566447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar