vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Pre-orderda item. Daha satışa sunulmadı. Ondandır görememen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=P-AFKp8YlF8 http://www.youtube.com/watch?v=neHHrC3qgIE Gibi videolar mevcut fakat oyle reddit falan çok insanlara denk gelmedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Peki ben elde ettiğim bitcoini nereden convert edebiliyorum dolara/euroya vs.? Kime satıyorum daha doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 zgrw said: benim hesaplarima gore 1.5-2 ay araliksiz calistirsam GPU'u 1 BTC toplayabiliyorum su anki zorluk seviyesinde, mantikli mi sizce? elektrik bedavaysa evet, değilse hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel olarak, her mine hızlandırıcı teknolojide bitcoin fiyatları düşmüş, sonra difficulty yeni hardware e göre ayarlanmış. O zaman asic minerlar çıkınca fiyat düşecek o sirada bitcoin alırsak, fiyat artışı olunca profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 iyi hos guzel de ben de asagidaki soruya takiliyorum senko said: imamizer said: şimdi sana anne sorusu soruyorum; arkadaşım o zaman neden adamlar bunu satıyor da 5 gün kendileri çalıştırıp aynı parayı kazanmıyor? böyle bedavadan para kazanılıyorsa herkes kazanırdı. asdf ben de takıldım buraya. elimde mine hizlandirici teknoloji olsa neden satayim ki, kendim kastirip paranin dibine vururum, bitcoin rakamlarini da cok bozmam ustelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Iyi de neden satmayasin ? Hani ortada yapilabilecek bir urun ve yaratilabilecek bir faalityet alani var. Sen yapmasan rakip firma yapacak. Ustune -emin degilim oyle mi- lab olarak faaliyet alanin bu, teknoloji uretmek. Portfolyona "BIZ BUNU YAPTIK!" diyecek urun koymak. Niye yapmayasin ? Bir de bir urun cikarip satmak vs bitcoin'den kazanmak seklinde kiyaslandiginda ilk secenek cok daha gercekti zira bitcoin gayet patlayabilecek bir olay. Vergisiz ticaret hepsinden once, USA dahil her ulkede sakat olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 su yuzden satmam; Oncelikle bir firmanin ve firma sahibinin oncelikli hedefi kar etmektir. Bu acidan bakildiginda bir urun gelistiriyorum ve bu urunu insanliga faydasi olsun diye degil, kar elde etmek icin gelistiyorum. Eger bu urunu kendim kullanarak 15K BTC (yaklasik $2.7M) para kazanabilecekken, ben bunu $2.5K degere neden satayim? Surumden bile o kadar kazanamam. Eyvallah vergisiz kazanca olabilir ama soyle de bir durum var, senin $2.7M in varsa, o kadar zengin bir adamsan eger, sen devlete yatirim yapcam, koptu yapcam, agac dikcem falan de, onlari bir sekilde halledersin :) Gunumuz dunyasindaki duzen, zengini korumaya yoneliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi herkesin atladığı bi nokta var ; herkes sadece mine yapsa sonra chemicalın dediği gibi kendine saklasa efficient bi market olmaz ne fiyat kalır ne bişey kalır. Ikincisi imamizer dediği gibi bedava bir iş değil bu kaçıncı yazılışı bilmiyorum ama maliyeti var sonuçta sistemde buna göre yapılmış. birde sen kendini altın madeni işletmecisi olarak düşün. Altını çıkaran şirket çıkardığı altını sadece kendine saklayamaz çok maliyetli bir olay bir noktada satmak zorunda.Ha bir kısmını hedgeleyebilir ama oda maliyetli sonsuza kadar yapamaz. Piyasada sürkilasyon olamdığı sürece kim alırkı değersiz saçma sapan bişeye döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ben mesela yakın zamanda elime geçen ilk parayla fiyatına bakmassızın almayı düşünüyorum! neden ? birinci burda supplyı kısıtlı ve exponential bi şekilde azalan bir currencyden bahsediyoruz.Yani 100 yıl sonra nekadar bitcoin olacağı codelanmış zaten. Ikincisi önceden yazdğım gibi fiat currency değil yani hiç bir merkez bankası debase edemez inflation diye bi olgu yok çünkü supply sınırlı. Fiyatı belirleyen tek faktör demand ve ilerde demandin artıcağına inanıyorsam gözüm kapalı alırım.Riskli mi? tabiki ama risk almadanda büyük miktarlar kazanamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kullanmak için 70 dolara 3 bitcoin almıştım. kullandım geriye kaldı 0.45bitcoin. şimdi olmuş 180 dolar tanesi. kardayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi işte şu sapık bi rakam resmen. 23,3 ten almış şuan 180. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 daha 1-1.5 ay falan oldu alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ya girisesim var da, tam bir tuto ariyorum ben de. elimde saglam gpular var kullanabilecegim. makinama access mi veriyorum ben minerlara, napiyorum neler oloyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mining pool bulup hesap açıyorsun. miner programı açıp şifre parola ve sunucu olarak mining poolunu seçip mine diyorsun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 50btc.com'daki tutorial i gordum mesela cok guzel anlatmis nasil kuracagimi. peki tahminen ne kadar kazanacagimi nasil hesaplarim ? difficulty nedir ? birden cok gpu kullaninca program hepsini birden kullanabilecek mi, yani mhash/s x katina cikacak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 durmadan çalıştırırsam ayda 150 dolar felan alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bu mantıkla biz şimdi biraz yatırım yapıp 10-20 bitcoin alsak. Torunum baya baya zengin olabilir demand arttığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Glatheros said: Genel olarak, her mine hızlandırıcı teknolojide bitcoin fiyatları düşmüş, sonra difficulty yeni hardware e göre ayarlanmış. O zaman asic minerlar çıkınca fiyat düşecek o sirada bitcoin alırsak, fiyat artışı olunca profit? eheh, doğru yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 zgrw said: iyi hos guzel de ben de asagidaki soruya takiliyorum senko said: imamizer said: şimdi sana anne sorusu soruyorum; arkadaşım o zaman neden adamlar bunu satıyor da 5 gün kendileri çalıştırıp aynı parayı kazanmıyor? böyle bedavadan para kazanılıyorsa herkes kazanırdı. asdf ben de takıldım buraya. elimde mine hizlandirici teknoloji olsa neden satayim ki, kendim kastirip paranin dibine vururum, bitcoin rakamlarini da cok bozmam ustelik :) çünkü develop etmek için çok para harcamış olucaksın, 5-6 senede geri dönücek desen kimse sana para vermezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 serjuhan said: Peki ben elde ettiğim bitcoini nereden convert edebiliyorum dolara/euroya vs.? Kime satıyorum daha doğrusu? Pls cevap verin yetkili abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mtgox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Şimdi bitcoin cüzdanı indiriyorum , 200k+ blok ile senkronize ediliyor gözüküyor . Elimden geldiğince anladığım kadarıyla girmeye çalışıyorum bende işleme , elimde boş kasa falan var hani hesaplamayı doğru yaparsam ucuza btc minning seti kurabilirim kendime, fakat önce şu sistemler nasıl çalışıyor onu keşfetmeye çalışıyorum :D Şimdi bitcoin wallter indiriyorum onda sorun yok , sonra ki minning pool adımlarını buralardan biri anlatsa , redditten daha net olacağından eminim :D Tuto lazım illa ki boyle konuşarak zor . Hiç btc ile alakası olmayan biri sıfırdan nasıl btc minning işine girebilir onu anlatmalı birileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Chemical said: abi çok hardware bazlı bişey bu. https://www.btcguild.com/ Account alın, stepleri izleyin, GUMiner önericek, onu takip edin. 4-5 ekran kartıyla mine ediyoduk biz bi ara iyi para geldi bu olaylarla beraber. ben de sifirdan girdim sunu takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 feesi az olan bi yer varmı %5 çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar