roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ne kadar yapıyorsun günde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 günde 1.2 usd geliyor fakat elektrik masrafını kapatmıyor artık, eskiden 2.4 usd geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tabi elektriğimiz öküzler gibi pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 65 dolarım var sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi 300 dolarım falan oldu random şekilde bitcoin satarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o ısı cihazının parçalarını da eskitecek. bozulunca işgücü zaman kaybı gibi hedeler ve garanti yoksa para da kaybedeceksin. büyük toplamda zarardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hayır abi sattım kartları da iyi paraya onları da ekledim mi 500 dolarım oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 7970 aldım onunla mine etmiyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 beyler sr türkiyeye sorunsuz yolluyor benden duymadınız ama ha bitcoin harcamak isteyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bitcoinle alınacak ideal şeyler: vpn hosting virtual goods, oyunlarda falan online commission, 3D modelleme, çizim, kodlama vs gibi freelance edilebilecek işler. dijital subscription, her türlü. bulması zor download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bitcoinle ne alındığını herkes biliyor o üsttekiler değil bitcoini hayatta tutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 +1 en son 80 dolara falan çıkmıştı bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahah adam şansa zengin oluyormus nerdeyse. bitcoin ilk çıktığında kasıp sonrada 5 dolar seviyesinden satan bi herif vardı sattığı bitcoinlerin değeri şuan 500k dolares. çok arttı son bir ayda değeri financial timesta falan ciddi ciddi tartışıldı hatta alternatif currency olabilir mi vs diye, ama çok volatile suan ilginç baya. ancak ben hala üretim sürecini anlamış değilim, bilen biri biraz açıklarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bitcoin ve render farm vs gibi bilgisayar kullandırarak kazanılan paralarla ilgili tuto yapsın chemical. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aynen ya tuto çok güzel olur. bizim şirkette bi pc var baya iyi bir buildi var. oradan akşam çıkarken bırakiyim mine'a en azından sigara parası çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tuto koyarımda korkuyorum illegal herkes biliyor bu bitcoin nedir yani gizli iş yapıyorum sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi birşeyi yok client indirip solo çalışın ya da bitminter gibi falan gruplara üye olun, sitesine girin anlatıyor herkes işte. da hani bunun kullanım alanı sanıldığının aksine illegal durumlar. hani tabi siz farmlayıp irl money olarak çevirebilirsiniz aracı kurumlar var. laundrylerde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yani tutoyu koymadan direk söyliyim hardware olarak bunlardan olması gerekiyor: https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison bişeyler kazanmak için 1000mhash/s gibi bir şey lazım en azından ki şuan mining difficulty çok arttı, elektrik masrafını kapatamayabilir. ya da FGPA miner çalıştırıcaksınız o da advanced ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bulaşmayın rıza babyı bulursunuz kapınızda benden söylemesi 5-10 tl kazanacam diye hapiste bulmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi nasıl bir mantık gidip lira ile de euro ile de illegal şeyler alabiliyorum, altınla kadın satın alabiliyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bitcoin yasak degil ki? Bitcoin ile kanun dışı şeyler satın alırsan tabii sıkıntı olur ama onu tl ile euro ile yapsanda cezası olur kemikılın dediği gibi. Bir kere crossbow yapan catapult yapan adamın dediğini dinlemeyecen kimi dinleyecen he? Parasını çıkartan bir iş olsa eyv yapalım ama kemikılın dediğine göre bitcoin kazanmaya çalışırken kazdığın tlden çok tl harcıyosun gibi görünüyor , o da çok saçma. En fazla şimdi atıyorum 100 lira para harcayıp (elektrik vs ) 60 lira bitcoin yaparsın , ama sonra bitcoin değerlenir o 60 liralık bitcoin olur 300 lira o zaman ancak mantıklı olur fakat bitcoinin değerinin sürekli hızlı bir artışta olup olmayacağı veya bir anda çat diye çok büyük bir düşüş yaşamayacağı garantisi yok diğer yatırımlarda olduğu gibi o yüzden risk baya onu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mithat'ın dediği gibiyse olay, önce 60 lira harcayıp bitcoin satın al sonra da satarsın onu. daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bakın bitcoin balon tek dayanağı şu an silkroad bunu herkes biliyor,yarın o site kapanırsa 1$ etmez bitcoinleriniz o vpn mpn işleri yalan bitcoini bitcoin yapan silkroaddır. üye sayısıyla direk doğru orantılı değerlendi bitcoin. oyuna gelmeyin,5-6 aya o site indirilir siz kaybedersiniz ama kısa vadede koyrım diyorsanız 1-2 aya tamam alın ama öyle makina falan sakın aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 silkroadı indirirler, milkroad çıkar. bitcoin yıllardır var 2 ayda mı yok olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar