Korax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sagolasin, hayvan gibi kastiriyo suan 200 mhps aliom assagi yukari 6850 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 oha 74 olmuş bugün. yarın 5970 im gelsin bi bakalım performans nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Korax said: ben hala mac ile kasabilmeyi cözebilmis degilim :)cgminer'i mac icin derle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 iste programlama bilmiyorum bilsem :D Buarada satmak istediginde mesela cat diye anlik satabiliyomusun? Öyleyse sirf alim satimla baya bi kazanc olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Aşırı oynak yav bunun piyasası şimdi de 90larda mesela. Yani üretmekten ziyade al sat olayına girilebilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 my preccioussss http://i.imgur.com/EJeWDpS.jpg bakalım maliyetini ne zaman kurtaracak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Türkçe konuşun arkadaş. 15 sayfa hiç bir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Korax said: iste programlama bilmiyorum bilsem :D http://blog.phraust.com/post/25807705339/cgminer programlama bilmene gerek yok, terminal ile oynamaya alisik olman yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://www.ebay.com/itm/Avalon-ASIC-Bitcoin-Mining-Rig-Preorder-Batch-2-/271190359628?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f24347e4c Şuna 60k$ buy now biçmiş adam. Aslında avalon gerçekten dagıtıyor batch 1 full göndermiş mesela , acaba şunu 60 bin dolara kredi mredi çekip bir şekilde parayı bulup alsam sonra parasını çıkartır mı. 63 GHASH/S diyor sonuçta öyle ya da boyle çıkartacaktır parasını gibi duruyor. Bitcoinx ile hesaplamaya çalışıyorum ama tabii difficulty şuan neyse o gözüküyor ileride noluru bilmiyorum ama şimdilik 222 günde çıkartır parasını bu halde diyo , hadi bilemedin 365 gün bir senede çıkartsın yine sonrasında full kar gibi düşünersek güzel bir yatırım gibi duruyor. Bilemedim sizlere soriim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Elektirik faturası nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 elektriğin lafı olmaz çıkardığı bt yanında. 600w civar elektrik kullanıyormuş. hi-end bi pc kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 222 gun diyo, btc degeri gunu birak saniyelik degisiyo. 222 gune kadar btc fiyati patlarsa nolcak? Riskli bence cok buyuk yatirim yapmak buna suan. Ben hala su benim attigim linkteki herifler nerden temin etmisler o kartlari onu merak ediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 btc bana kalırsa uzun vadede değerlenecek değerlenecek. şu andifficulty son 2 ayda çok hızlı arttı ve artmaya devam ediyor. http://bitcoindifficulty.com/ şu saatten gpu ya yatırım risk. gpu ile kazma olayı yavaş yavaş devrini kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 İşte para olsa o avalonlara falan girişmek lazım , şuan girsek o işe elimize ulaştığında ilk 1-2 ay zaten süper para kazandırır , devamında da baya çok uzun bir müddet kazançlı olmaya devam eder ve parasını çıkarır bir şekilde . Bir sene bile sürse sonunda parasını çıkartınca geriye kalan her kuruş sırf kazanç olur. Tabii bu kadar büyük bir yatırımı yapacak parası olana uygun bu durum. Tavsiyem daha kücük başlayacaksanız 1btc karşılığında idi yanılmıyorsam asicminer hisse satıyor , bu btcguildde ki 7000ghash/s falan ile mine eden grup , onlar ürünü satmaktansa direk kendileri mine edip size kar payı verıyorlar hiç yorulmuyorsunuz. Onu inceleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Misal şu an 115 dolar civarlarında. Altına filan gireceğine 60-70 civarını görür görmez yüklenmek mi lazım ki? Ama güvenemiyorum da patlar matlar diye. Kısa vadeli olarak al sat uğraşılabilir belki. Fakat bu mtgox'a banka havalesi dışında paypal ile filan para aktarma olsaymış iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Satoshi Dice diye bir yerden oyun oynanabılıyodu , blockchain.info zaten benim cüzdan , gittim oynadım sıfır para kaldı ve daha da haber vermedi . Hani 'kaybettiniz' falanda çıkmadı ööööyle gitti para gittiği ile kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ButterflyLabs BitForce SHA256 Single Şöyle bir fpga sistemi var , bir şekilde elime geçse her türlü parasını çıkartır. Hani yatırım amacı olmasına gerek yok direk 800 mhash/s ile evde düzenli bir gelir kaynağı olur yeter o da bana :D Sealswithclubs sitesinde bitcoin karşılığı poker oynuyorum , onun harcamasını cıkarsa yeter bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 alim satim isleri icin nereleri kullaniyorsunuz? mtgox, bips.me, blockchain, bitpay gibi adresleri denedim ve hepsi benden id ve fatura taramami istedi ancak ben bunu yapmak istemedim. Ayrica, anonymous olabilmek adina kimse paypal ile calismak istemiyor. Bu noktada virvox ile calismaya basladim, paypal ile calisiyor ve cesitli virtual currencyleri isleyebiliyor, hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 paypal olayı anon için değil bitek, insanlar refund alıyor bitcoinleri teslim aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Al sat mantıklı geldi bana da. Üretme işinin mantığını hala anlayamadım.. Neden öküz gibi sistem odaları kurup yapmasın şirketler? Küçük işletmeci gibi bizim eriyip bitmediğimiz, bizim de 3-5 kazandığımız bir sistem bana artık çok imkansız geliyor. Belki bir süre böyle az buçuk kazanmaya devam edersin de bu işi sistematik şekilde yapanlar senin karını 0'a indirir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Anlik al sat yapabilecegimiz bi site varmi? Yatirim gibi nebiliyim cakilinca 50 60 neyse, alip 100 150 oldugunda satsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 @Korax ben virvox uzerinden anlik al/sat yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Az bi deniim bakalim, anlik alinip satiliyosa super. Ilk baktigimda 60 falandi fiyati. Simdi 2 kati, hani cakilsa bile cok fazla beklemeye gerek yok surekli degisiyo. Ucuz buldugunda yapistirip 2-3, sonra yukseldiginde satisla guzel kar edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar