Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Processing power nası satarım lan" diye geldik meğersem bitcoinmiş.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

http://www.ebay.com/itm/Avalon-ASIC-Bitcoin-Mining-Rig-Preorder-Batch-2-/271190359628?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f24347e4c

Şuna 60k$ buy now biçmiş adam. Aslında avalon gerçekten dagıtıyor batch 1 full göndermiş mesela , acaba şunu 60 bin dolara kredi mredi çekip bir şekilde parayı bulup alsam sonra parasını çıkartır mı. 63 GHASH/S diyor sonuçta öyle ya da boyle çıkartacaktır parasını gibi duruyor.

Bitcoinx ile hesaplamaya çalışıyorum ama tabii difficulty şuan neyse o gözüküyor ileride noluru bilmiyorum ama şimdilik 222 günde çıkartır parasını bu halde diyo , hadi bilemedin 365 gün bir senede çıkartsın yine sonrasında full kar gibi düşünersek güzel bir yatırım gibi duruyor. Bilemedim sizlere soriim istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte para olsa o avalonlara falan girişmek lazım , şuan girsek o işe elimize ulaştığında ilk 1-2 ay zaten süper para kazandırır , devamında da baya çok uzun bir müddet kazançlı olmaya devam eder ve parasını çıkarır bir şekilde . Bir sene bile sürse sonunda parasını çıkartınca geriye kalan her kuruş sırf kazanç olur. Tabii bu kadar büyük bir yatırımı yapacak parası olana uygun bu durum.

Tavsiyem daha kücük başlayacaksanız 1btc karşılığında idi yanılmıyorsam asicminer hisse satıyor , bu btcguildde ki 7000ghash/s falan ile mine eden grup , onlar ürünü satmaktansa direk kendileri mine edip size kar payı verıyorlar hiç yorulmuyorsunuz. Onu inceleyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misal şu an 115 dolar civarlarında.

Altına filan gireceğine 60-70 civarını görür görmez yüklenmek mi lazım ki? Ama güvenemiyorum da patlar matlar diye. Kısa vadeli olarak al sat uğraşılabilir belki. Fakat bu mtgox'a banka havalesi dışında paypal ile filan para aktarma olsaymış iyimiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ButterflyLabs BitForce SHA256 Single

Şöyle bir fpga sistemi var , bir şekilde elime geçse her türlü parasını çıkartır. Hani yatırım amacı olmasına gerek yok direk 800 mhash/s ile evde düzenli bir gelir kaynağı olur yeter o da bana :D Sealswithclubs sitesinde bitcoin karşılığı poker oynuyorum , onun harcamasını cıkarsa yeter bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

alim satim isleri icin nereleri kullaniyorsunuz?

mtgox, bips.me, blockchain, bitpay gibi adresleri denedim ve hepsi benden id ve fatura taramami istedi ancak ben bunu yapmak istemedim.

Ayrica, anonymous olabilmek adina kimse paypal ile calismak istemiyor. Bu noktada virvox ile calismaya basladim, paypal ile calisiyor ve cesitli virtual currencyleri isleyebiliyor, hosuma gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

Al sat mantıklı geldi bana da.

Üretme işinin mantığını hala anlayamadım.. Neden öküz gibi sistem odaları kurup yapmasın şirketler? Küçük işletmeci gibi bizim eriyip bitmediğimiz, bizim de 3-5 kazandığımız bir sistem bana artık çok imkansız geliyor. Belki bir süre böyle az buçuk kazanmaya devam edersin de bu işi sistematik şekilde yapanlar senin karını 0'a indirir gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...