Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Processing power nası satarım lan" diye geldik meğersem bitcoinmiş.


Chemical

Öne çıkan mesajlar

bak şimdi doğalgaz çok pahalı, elektrik de 130 lira gelmiş büyük kısmı iki kişi abanmalı bilgisayar, gaming falan.

Prize elektrik sayacı taktım watt saat fiyatını da girdim fatura miktarını harcamaya bölüp, günde kaç lira yakıyorum direk bakabiliyorum prizden.

arkadaşla aklımıza geldi, lan madem bu elektriği harcıyorum odayı ısıtıyor beşyüz altıyüz watt, cloud computing hedeleri için cpu time satsak elektriği karşılasa bedavaya ısınırız lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nosfe in all srsly, biraz araştırdım cloud cpu time fiyatlarını satışlarda falan, 10-15$ ayda zor kazanır gibi duruyordu ve pek güvenilir değil adam program kuruyor falan halbuki 200-300 dolarlık iş yapıyordur lol.

render farm mı yapsam dedim günde 20-30 lira average getirisi var tahminen fakat insanlarla falan uğraşıyorsun, endtascılarla uğraşıyorsun falan aslında en kârlısı bu.

ben de bitcoin kurdum, şuan 600 watt ile ısınıyor oda masrafı çıkarıcak mı görücez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın sağlam bi bilgisayarı var, tam güçte çalışırken fazla ısınıyor. o da diyor ki, ben başka insanlara diyeyim bunu, kendi bilgisayarımın işlem gücünü kullandırtayım, adamlar hesaplamalarını kendi dandik bilgisayarları yerine benimkinde yapsınlar, bana da para ödesinler, ben de o sırada bilgisayarın ısınmasıyla odamı da ısıtmış olayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...