Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bak şimdi doğalgaz çok pahalı, elektrik de 130 lira gelmiş büyük kısmı iki kişi abanmalı bilgisayar, gaming falan. Prize elektrik sayacı taktım watt saat fiyatını da girdim fatura miktarını harcamaya bölüp, günde kaç lira yakıyorum direk bakabiliyorum prizden. arkadaşla aklımıza geldi, lan madem bu elektriği harcıyorum odayı ısıtıyor beşyüz altıyüz watt, cloud computing hedeleri için cpu time satsak elektriği karşılasa bedavaya ısınırız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://static.usenix.org/events/hotcloud11/tech/final_files/LiuGoraczko.pdf hasi paper'ı varmış ki halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 microsoft paper'ı virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abstracti okudum. çok iyi ya =) eve gidince bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Kemikıl mı konuyu açan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 chemical çok takdir ediyorum seni yıllardır. çok iyi yerlere geliceksin inş. çok güzel düşünmüşsün böyle böyle çıkıyo zaten hayatımızı kolaylaştıran yenilikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bitcoin kas daha dolaysız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 nosfe in all srsly, biraz araştırdım cloud cpu time fiyatlarını satışlarda falan, 10-15$ ayda zor kazanır gibi duruyordu ve pek güvenilir değil adam program kuruyor falan halbuki 200-300 dolarlık iş yapıyordur lol. render farm mı yapsam dedim günde 20-30 lira average getirisi var tahminen fakat insanlarla falan uğraşıyorsun, endtascılarla uğraşıyorsun falan aslında en kârlısı bu. ben de bitcoin kurdum, şuan 600 watt ile ısınıyor oda masrafı çıkarıcak mı görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bitcoin işi sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bikaç saattir oynaşıyorum 0.14 dolar yaptım, sayaç 0.1 lira falan attı, longer term testlere devam ediyorük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şimdi hallettim ama ayarları düzgün çalışıyo şimdi minerlar 581 ile. 600 watt ile ısınıyor odam termodinamik hedemize göre, oda 25 derece oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ahahahah fikir çok iyi, paper'ının olması ayrı bi iyi. merakla takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Anlatın bakalım neymiş bu fikir. Biraz detaylı plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 adamın sağlam bi bilgisayarı var, tam güçte çalışırken fazla ısınıyor. o da diyor ki, ben başka insanlara diyeyim bunu, kendi bilgisayarımın işlem gücünü kullandırtayım, adamlar hesaplamalarını kendi dandik bilgisayarları yerine benimkinde yapsınlar, bana da para ödesinler, ben de o sırada bilgisayarın ısınmasıyla odamı da ısıtmış olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bilgisayarlar acik duruyor cpu gpu ne varsa calisiyor, isiniyor isinmaya da para oduyoruz durum boyleyken isinmaya ek para harcamak yerine millete islem cloud computingin bir yonune benzer olarak gucumuzu kiralatalim, onlar bizim isinmamizi odesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 absolut'un mesajı hariç hiçbir şey anlamadım topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bilgisayarla oda nası ısınır ya bilgisayar var derken rack dolusu ibm x3000 serisi fln mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 İşte bizim bildiğimiz kemikıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Eskiden tatar yayı falan yapıyodu anlıyordum, yıllar geçtikçe iyice anlamaz oldum icraatlarını. her neyse başarılar dilerim kemikıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 PCnin powerı odayı ısıtıyor mu? 4M2 falan mı odanız veya PCniz tarih öncesi IBMler gibi dev bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 psu nun icine kakalak kacmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 pc çok rahat ısıtıyor ya 600 watt az mı, 6 tane insanın saçtığı ısı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi bi problem var o zaman benim cpu 1300watt bilgisayarla oda fln ısınmıyor. kaloriferler yanmazken buz gibiydi hatta alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Max % ile çalıştırıp yanma raddesine getirtmeyi düşünorlar oda ısıtmak için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar