Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 selcuk; "sow'un o golü kaçırması normal, benim kaçırmam surpriz oldu. gokhan da sitem ediyor, kendini düşünüyor ya asistini yedim diye" LAN AHAHAHAAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 obama healthcare planini tayyipten aldidan daha iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ilk yarı sonunda "büyük başkan aziz yıldırım" tezahüratı yapan migros kale arkasında ki grup resmen paralı asker. maç sonuna doğru alex tezahüratı yapanları ıslıkladılar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 cadde grubudur kesin, migros alt kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yok üst kattı. sefa'nın elemanlar, gençfb işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 pendik gfb filan var üst katta, ölseler aziz diye bağırmazlar ama alex tezahüratını ıslıklamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tt üstteydim, alex diye bağıran da vardı, ıslıklayan da seyirci de bilmiyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 alex tezahurati ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi o değil de ben sow gol atınca çok seviniyorum ya.ilk golde o kadar sevinmedim mesela olması gereken bu zaten.limasol kim anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 said: migros alt kat. carrafour yan kat var mı veya bim üst kat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Peki ya aykutun 2-0 ondeyken ve rakip 10 kisiyken selxuk israri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 fenn said: said: migros alt kat. carrafour yan kat var mı veya bim üst kat :D YILIN ESPRİSİ OSCAR VERELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 SeaGle said: Peki ya aykutun 2-0 ondeyken ve rakip 10 kisiyken selxuk israri?aykutla selçuk maç başı ücretini kırışıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 selçuk herkese prim dağıtmasa buraya kadar gelemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ben alıştım yoğun eleştirilere demiş ama biz alışamadık kendisinin saçma salak futboluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar