Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 internet cafelerde falan olur ya scroolscroll tuşunun ayarı bozulur, asagı cevirirsin 1 kere asagı 3 kere yukarı gider, benim başıma geldi şimdi bu. nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 scroll* öyle bi ayar yok ki ya bozulmuştur o sdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi mouse'un arkasında küçük bi düğme var ona iğneyle filan bas, bikaç saniye basılı tut ayarları resetlenir geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arkasında öyle bir yer yok, pil kısmını açtım orda da yok PrudenT said: scroll* öyle bi ayar yok ki ya bozulmuştur o sdfsgf sen yazana kadar fark etmedim hatayı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 denetim masasından mouse u bul orda var ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 benim yatay ve dikey scroll değerleri 3 müş. belki referans alman gerekir vs diye yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 driver'ı silip baştan kurdum da olmadı ya. yazılımsal değil de mekanik bir sorun olma ihtimali var mı? internette araştırdım x7 lerde çok yaşanıyormuş bu problem, millet aletin içini açıp tuşu temizlemiş vazelinlemiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bozuluyor onun sensoru ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Markası A4'mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tam olarak şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar