aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyunun betaligi, herolarin filan tam eklenmemis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aceace said: Saykoleo said: abiiiiii the defense: liquid - mouz 3. maçı bulun bi yerden izleyin 1 saniyeyle kaybetti adamlar lan 2. maçı izledim sonra cive döndüm. Beynime tüküreyim. aha, izleyin olm fazla iyi oyun oldu http://www.joindota.com/en/vods/3881-the-defense-3-mousesports-vs-team-liquid-game-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Vingthor said: Gizli said: pöff ne eleştirmişsiniz ya ff yazarsın beklersin basede 5dk içinde bitirirler öle bir dünya yok yanlış arkadaşım. surrender sistemi yok diye dünyanın en kötü oyunu ünvanını veren bir kişiyle tartışmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyun beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Saykoleo said: Aceace said: Saykoleo said: abiiiiii the defense: liquid - mouz 3. maçı bulun bi yerden izleyin 1 saniyeyle kaybetti adamlar lan 2. maçı izledim sonra cive döndüm. Beynime tüküreyim. aha, izleyin olm fazla iyi oyun oldu http://www.joindota.com/en/vods/3881-the-defense-3-mousesports-vs-team-liquid-game-3 Son 10 dakkası iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Vingthor said: hala seviyorum oynamayı şu gerizekalı oyunu. HONDA ÇOK OP HEROLAR VAR diyip naix'in olduğu oyunu oynamayı tercih ettiklerinden dota oynuyoruz sadece. yok be abi naix op hero felanım değil yaa. Huskar varken başkasına laf düşmez kesinlikle tam çingene herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 huskar'a ghost scepter at ulti atınca ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 scepter self aga. etheral blade diyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 en iyi hero huskarmış beyler herkesi kesiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aynen ghost scepter ne ya. huskar'a etheral at ulti atınca ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 üsttekini dinlemeyin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Gizli said: Vingthor said: Gizli said: pöff ne eleştirmişsiniz ya ff yazarsın beklersin basede 5dk içinde bitirirler öle bir dünya yok yanlış arkadaşım. surrender sistemi yok diye dünyanın en kötü oyunu ünvanını veren bir kişiyle tartışmamak lazım SARKAZM şu yazdığıma şu yorumu yaptıktan sonra ben zaten seni artık tartışmaya değer bulmuyorum. cevap vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 şurda oturduğu yerden oyun bitmiş işte arkadaşım ne betası yazanlar ne komik lan. sanırsın adam lead developer, valve'den bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 belki öyle ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyun bittiği için her hafta 150-200 mb update geliyor zaten ulan adamlar ekonomist çalıştırıyorlar firmada eşya piyasasını düzenlesin diye, hiç bi firmada olmayan çalışma mekanizması var heriflerde, bi oyunu bitirdmedikleri için adını bile söylemiyolar. 8. sınıf yapımcı değiller hani, bilgilenin diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 20 yilda 2 oyun yapti adamlar, 3.yu de baska oyunun modundan corladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 gaben'in kütlesi nedeniyle zaman yavaş işliyo orda yapacak bişi yok. başarılı olanın isim haklarını hatta yapımcılarını alıyorlar tamam ama daha da başarılı olsun diye. gidip de markası satsın mantığıyla her sene 1 oyun yapmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 valve su an sadece sanal sapka ticareti yapiyo, hic bosuna savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 200 mb patchin 150mb i satmaya calıstıkları item zaten peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 e adamlar f2p'yi en iyi yöneten firma, pc'deki geleceğin orada olduğunu da biliyorlar. dota 2'nin de parası oradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 en iyi f2p, ui satmak löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 zorla mı satıyolar anlamadım ki bu hırs niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Dark_Soul said: Saykoleo said: Aceace said: Saykoleo said: abiiiiii the defense: liquid - mouz 3. maçı bulun bi yerden izleyin 1 saniyeyle kaybetti adamlar lan 2. maçı izledim sonra cive döndüm. Beynime tüküreyim. aha, izleyin olm fazla iyi oyun oldu http://www.joindota.com/en/vods/3881-the-defense-3-mousesports-vs-team-liquid-game-3 Son 10 dakkası iyiymiş divine rapier....bide sanırım throne yıkılınca casterlar orgazm geçirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Jaegerjaquez said: zorla mı satıyolar anlamadım ki bu hırs niye zorla kötü ui ile oynatıyorlar daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar