Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 surrender-concede falan gelene kadar oyunun dünyanın kötü oyunu olduğunu savunmaya devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bugün biri bana commend verdi, adamı reportlamıştım ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gelir ama onlardan para isterler,uiden para koparmaya calıstıkları giib CONCEDE KEY 1$ oyuncu dostu valve, yersen pcnin son kalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 conceade gerek yok abi oyun normalde 30dk sürmüo ki zaten eğer bi taraf ezerse ne gerek var honda ki bi kişinin uyuzluğunu çekmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 surrender ne ya fransız mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Surrender koymamak gerçekten lol den daha büyük bir dizayn faciası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kick-surrender falan bunlar olmazsa olmaz şeyler artık. ben grief çekmek zorundamıyım 50 dakika lan. dallamanın birinin zamanı bol diye. şu hero screen çıktı daha load bitti 4 keri aldı BİRİNCİ SANİYE. 6 accountum falan var hepsi low prio şu anda. çünkü ben onu çekmeyeceğim yani. giriyosun adam HABERSİZ. alakası yok oyunla. feedliyo feedliyo leave'de vermiyo geziyo arada bir creep kesiyor 20 dakka boyunca. karşı tarafta bitirmiyor. böööle bekle. sonra sikmişim diyip çıkınca noldu? low prio. a game of russians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 surrender eklendiği anda 1-2 kere ölen kişiler surrender or i stay afk diyip oyunun içine sıçacakları için eklemiyolar epic oyun çevirmeleri söylemiyorum bile ki valve bi kaç kere söyledi eklenmiyecek surrender/concede çok da doğru bi karar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bu kadar korkunç hataları yapmaya nasıl devam edebiliyor valve? ya ayır işte rusları. koy concede+kick bitti gitti ya. bütün dünya aynı şeyi söylüyor bu neyin kibri bir oyun yapımcısı olarak ben anlam veremiyorum gerçekten. ya çok oynayasım geliyo dota mota bu sebepler yüzünden 2 ay bir böel 1 hafta oynayıp tekrar lole falan dönüyorum. bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 O adamlar yine base e afk çekiyor değişen bişey yok. Oynamak istemeyen adama oynatamazsın oyunu. Benim 4 tane accountum var sıkılınca çıkıp diğeriyle giriyorum. Biri 2 nisan 1973 de 2 baraka verdikten sonra oyun çevirdi diye karşı tarafın fountain farmını çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 işte insanların kafası çalışmayınca böle oluyor. surrender of afk'dan daha beteri var. adam direk afk. surrender falanda değil. istemiyorum diyip geziyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hayır simdi de afk duruyo millet ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aynı şeyi demişim ekoyla. yok adam oynamıyo ki. yarım saat beyzde gezip arada bir gidip 1 creep keserek 4 kişiyi bekletiyor mal mal böööle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 concede ile ilgili oylama yapılmıştı bi kaç kere, joindotada olması lazım, çoğunluk gelmemesi taraftarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Concede e karşı mantıklı tek bir arguman olmadığı için sayılarla ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cunku rus a farketmiyo. oy verenlerin iq seviyelerine bakıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya hadi o öle. ya KICK ver bari ya kick. bu adam oyundan gitsin ben 4 kişi kazanırım o oyunu yeterki zarar vermesin mk. yok oda yok. surrenderda yok. milletin keyfi böööle bekle. ya şey falan gelmesi lazım mesela 2 tane carry alındı. üçüncü keriyi seçti adam alamaması lazım. voting çıkmalı takımda. diğerleri onaylarda o herif üçüncü keriyi falan alabilmeli. her oyun 4 keri. inanılmaz bir şekilde ama karşımdaki takımlar muhteşem pickler hep. akıl alır gibi dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 arayüzden bile para koparmaya calısan firmanın, çokta umrundadır ruslar concede falan. riot games bile daha delikanlı artık gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şu şey seçeneği olsa ya 'RUSLA AYNI TAKIMA GİRMEK İSTEMİYORUM' falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kick olmaz yalnız moba da Feedleyen adamı karşı takım atmak istemez çünkü, ha karşı takıma sormasın diyorsan o zaman solo girdiğin oyunda yanında stack varsa her beğenmedikleri harekette atarlar seni. Moba ya çalışan kick sistemi koymak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Olmaz çok ırkçı =((( Tek karşı arguman bu. İrkçisin sin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 daha 3.dakikada concede basmaya baslicak ekmek, 3 dakkada bir oy cikicak sonra, kimse basmayinca base'e cekicek, degisen hicbir seyk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 mesela girdik 4 kisi item bitircem carryim oyunu kazancaz hop kikledin 5. yi satıp itemlarını full inventory oldun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 calısan kick olmaz eko anlatmıs katılıyorum kick in calısmıycagına. ama concede surrender ff lazım. dota 1 deki ff sistemi bile fena degil belli bi kill farkının uzerine cıkınca atabiliyosun ff istersen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar