TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 deny var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Jaegerjaquez said: sc örneği tam oturmadı ya güzel gidiyodun aslında :D sc ve sc2 arasında ki fark dota-dota 2 arasındaki farktan daha değişik :) abi oynadığım oyun sayısı sınırlı oldugu için aklıma oyun gelmedi ya örnek vericek. fifa 12-13 desek kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bilmem futbol oyunu oynamadım hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 runes of magic ve wow diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 futbol vs langırt kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi lol oynayanların hepsi low skill oyuncular, yes offence. kızlar vs hep lol tercih ediyor çok kolay olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tuskarla tekme tokat dağıttım önce skiller çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 şu duvar ören skill çok süper ya. bir de hero tam bilinmiyor heralde. mal gibi duvarla bizim aramızda kalıyor rambo takılanlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ne zaman lich alıp support oynasam 8-10 kill alıyorum dasdsdfsdf lich'in başka oynanış tarzları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 lich in burstu de iyi movespeedi de kill lerin sende kalması cok garip degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi siz asıl support witch doctor oynayın çok zevkli sdfsdf her combat 3 kill garanti. wd'nin support hero olması çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 mid gitmesi de acayip eglenceli, erkenden dagon çıkarsan tüm low hp int/agi lere stun + curse + dagon ve 2 hit vurup kacıyosun, ölüyolar. aghanimle beraber ultinin 3er 5er vurmasına değinmiyorum bile, bkb lothar aghanim de nefis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sparkcaster said: abi lol oynayanların hepsi low skill oyuncular, yes offence. kızlar vs hep lol tercih ediyor çok kolay olduğu için. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 lol de ranked bi cacık yapamayan tayfanın ciğere mundarizim uygulaması mauvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 tuskarla yine ezdim çok zevkli hero ehehe,şu slow veren ward feci bişey hayvan gibi as kasan carryler bile slow motion hale geliyor ki oynadığım 3 oyunda da kimse vurup indirmedi wardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben direk orba giriyorum ya çok para veriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kthxbye said: lol de ranked bi cacık yapamayan tayfanın ciğere mundarizim uygulaması mauvvvvviyi deneme. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Jaegerjaquez said: ben direk orba giriyorum ya çok para veriyo :D girmesene yol gösterme adamlara :( kaç gold veriyor? hp'si falan ne kadar hiç bakmadım çok kolay kırılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ekmek said: kthxbye said: lol de ranked bi cacık yapamayan tayfanın ciğere mundarizim uygulaması mauvvvvviyi deneme. değil. bi dakka bi dakka. lol oynayan birinden dotacılara "lol u beceremeyip bok atıyosun" mu geldi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Değil mi. İnanılır gibi değil. En son gerçek gitarda çalabildiğim şarkıyı guitar heroda çalamayınca dehşete düşmüştüm bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 S-H said: girmesene yol gösterme adamlara :( kaç gold veriyor? hp'si falan ne kadar hiç bakmadım çok kolay kırılıyor mu ? Duration 30 Hit Points 220/240/260/280 Armor 0 Movement Speed 310 Sight Range 400/400 Bounty 90/100/110/120 Experience 0 Notes Will automatically follow Tusk upon summoning, unless given a command. 2 hitte kırdım hep şimdiye kadar late game de tek vuruşa alınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 tabi iyi microlarsan orbu kırdırtmassın direk yanına yaklasmak kolay değil, yamulmuyorsam agacların clifflerin üstünden de geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hmm evet el alışkanlığı olursa aslında vurulmayacak bi yere çekip yararlanılabilir ama rakibin hareket etmeyecek kadar aptal olması lazım :) evet melee herodan kaçırılabilir de range bi şekilde indirir onu.hele team fight'ta çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Geçiyor ama hem verdiği los az hem radiusu az o yüzden pek öyle tepeye koyayım ordan slowliyim yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 snowball atınca beraber geliyor mu orb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar