kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben ttnet 8mbps'ye kadar olan tarifeyi kullanıyorum. şimdi superonline'a geçicem şu ilk 4 ay 10 tl ödenen tarifeden. ttnet ile taahhüt bitti çünkü. taahhüt bitmesine rağmen ttnet hattımı kapatırken ücret alıyorlar mı? geçme sebebim sadece önümüzdeki 4 ay 10 tl ödemek ve beleş modem almak. nasıl oluyor bu geçiş olayı aynı şeyi yapanlar söyleyebilir mi?
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 önce internetten yap 10 gün içinde imza sürecin var imzanı atana kadarda kapanmış sayılıo netin atmassan aynen devam eder. atığın zaman imzayı kapatma talebi verdiğin tarihden bir önce ki fatura kesim tarihi arasında ki ücret bir sonra ki faturana gelir onu ödersin. Birde hiç ödenmemiş yada son ödeme tarihi geçmemiş borcun olmaması lazım
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 selam kapattırdıktan sonra o işler öyle hemen bitmiyor birde TT baya uğraştırıyor seni 2-5 iş günü diyorlar ama o çok sarkıyor portunuda boşaltmaları lazım telefon hizmetin devam ediyorsa hala özellikle onu baya uzun tutuyor götler.
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Telefon hizmetim devam ediyor. Onu superonline'a geçiremiyormuşum şu an. Şu an ödenmemiş faturam yok. Superonline'ı aradım müşteri kaydı mı ne yaptılar yarın gidip modemimi alıcam. aldığım yerdeki insanlar söyliceklermiş nasıl kapatmam gerektiğini bakalım. ya onlar kapatıcak ya da ben gidip kapatıcakmışım o tarz bişeyler söyledi kadın. ben fiber'e geçmediğim için yine telekom altyapısını kullanıcakmışım zaten sadece ismi superonline olucak. aynı tarife aynı altyapı.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kapatma işleminde bişey yok dilekçe doldurup veriyorsun sadece herhangi bi telekom merkezine gidip kimlik fotokopisi alıyorlarmıydı hatırlamıyorum öyle dandik bi hazır dilekçe formları var asıl takip etmen gereken portunu boşaltmaları gittiğin yerdeki çalışanlara sor onların teknik servisinin telefonun al olmadı harraslamazsan baya sarkar superonline'ın yapacağı birşey yok çünkü o konuda
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 portu boşaltmak ne oluyor tam olarak açıklayabilir misin?
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 şu anki providerın sana internet hizmeti sağlamak için kullandığı slot işte o inatkif/iptal olana kadar yeni provider sana internet hizmeti veremiyor.
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ben ttnetten superonline'a gectim. Form doldurdum imzaladim, 3 gun sonra ttnetim kapandi, telefonuma yeni user/pass geldi ve islem bitti.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 LordVithar'ın dediğini demeye geldiydim, imza + 3-5 gün bekleme sonrasında yeni kullanıcı adı / pass geliyo modeme onları giriyosun, sonra başlıyosun kullanmaya ttnet'e gidip kapattırıcam falan demene gerek yok, superonline onu tt ile arasında hallediyo
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ben superonline'a başvurumu yapınca nakil işini onlar halletti, tam 1 hafta sonra Superonline bağlandım aktive edildi. Aradaki 2 gün haftasonunu saymayınca 5 iş günü yani. TTnet ile hiçbirşey geçmedi aramda bu süreçte.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bizim caddeyede fiber döşedi süperonline tarifelere baktım, 20mbit fiber 100 GB 12 ay taahüt 59 lira alabilirim belki.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 10mbit kullaniyodum taahutlu, doldu taahhut surem, 20mbiti ayni fiyata verdiler devam ediyorum simdi. Cok buyuk bir sorun yasamadim superonlinedan.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 2 gün önce geçtim bende, telefon internet komple herbişey sorunsuzca, zaten kapıya geldi adamlar modemi filan getirdi sdf, http://www.speedtest.net/result/2322233977.png
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 8mbit'e kadar olan superonline'a geçtim. açıkçası ttnet'ten daha iyi olur diye superonline'a geçtim ama saçma bir durum var. üye olduktan bir iki gün sonra 16mbit'e geçmek için aradım, hattınız desteklemiyor denildi. hatta hattım 1mbit'e kısıtlanmış, onu 6'ya kadar çıkardı. daha fazlasını hattım desteklemiyormuş. ama şu an hızım 1mbit'i geçemiyor, 80kb/s indirme hızım var genelde. telefonda 1'den 6'ya çıkarma muhabbeti olmadan önce daha hızlıydı internetim. var mı böyle saçma bi durum yaşayan superonline ile? teknik servis hattındaki kişi yanlış/saçma bişey yapmış olabilir mi?
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 heheh aynısını ttnet bana yapmaya kalktı senelerdir 8mbit kullandığım yerde 4mbitten fazlası desteklemiyo diye hızımı dusurmuslerdir zorla geri cevirrttim
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 xaty said: 8mbit'e kadar olan superonline'a geçtim. açıkçası ttnet'ten daha iyi olur diye superonline'a geçtim ama saçma bir durum var. üye olduktan bir iki gün sonra 16mbit'e geçmek için aradım, hattınız desteklemiyor denildi. hatta hattım 1mbit'e kısıtlanmış, onu 6'ya kadar çıkardı. daha fazlasını hattım desteklemiyormuş. ama şu an hızım 1mbit'i geçemiyor, 80kb/s indirme hızım var genelde. telefonda 1'den 6'ya çıkarma muhabbeti olmadan önce daha hızlıydı internetim. var mı böyle saçma bi durum yaşayan superonline ile? teknik servis hattındaki kişi yanlış/saçma bişey yapmış olabilir mi? muhtemelen teknik operatorun eksikliği, ya profili atmadı senin porta veya BNG'den hala 1 mbit ile çıkıyorsun.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Sharky SO için mi çalışıyorsun? Bi soru soracam öyleyse.
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sor. Pek SOL TCELL farkı kalmadı artık :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ttnet'ten adsl için SOL'a geçmenin bir getirisi yok daha da uzuyor bakım işlemleri. İç hattımı kontrol etmemi söyleyip duruyorlar. Kontrol ettirdim. Aynı dairede ttnet adsl de var benden daha stabil ve düşük ping alıyor oyunlarda. SOn 3-4 gündür çok kötü SOL. Sırf fiber gelir umudu ile aldım bunu ama pişmanım. Üsküdara taşınıyorum orada da yokmuş fiber. Nerede var peki ?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 biliyorum onu ama beşiktaş merkezde yok, üsküdar belediye de de yok.
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Fiber nerede diye soruyorsun, ben de cevap veriyorum.
Öne çıkan mesajlar