sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Yüksek alkollü içkilerden ne alayım viski, rakı ve votka hariç, bir fikir verin şimdi bir tanıdık aradı da ne istersin diye. ilginç, benim aklıma gelmicek bi tavsiye gelir belki
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hangi ülkeden alıosun? özel bişey varsa ondan al, smirnoff'un içinde altın parçacıklı olanı var onu al en olmadı. içmiceğin bişey alma
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 likör türevi seversen italyan likörü var "amaro" diyorlar marka oalrak da montenegro tavsiye ederim arkadaşın enredne geliyor bu da önemli bir soru tabii eheh
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ha yok buraya inmiş buradan alacak ya, oradan alsa daha iyi olurdu tabii :D absolut pears 1 litre aldıracam galiba veya martini bianco (daha önce hiç içmedim) bu smirnoff altın parçacıklı burada var mı ki, sanmıom gerçi
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 rakı aldır, çok ucuza geliyor. avrupadaki duty freelerde alkol genelde trdekinden pahalı bu arada.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sabonis said: bu smirnoff altın parçacıklı burada var mı ki, sanmıom gerçi var sanırım.. bayramdan önce singapurdan gelirken görmüştüm sanki misafirlerinize şundan yaparsınız; http://www.youtube.com/watch?v=_Sxzi-4rD5U
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 rakıyı kıbrıstan alın, sudan ucuz olacak zorlasalar Burdan da sheridan aldır, kahve sheridan yapın
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sheridan, baileys mint veya caramel olur eğer hafif kahve yanı dersen. Yüksek alkol dersen absinthe aldır derim de onunda milyon çeşidi var. Keşke hapsburg hardcore olsa fln. Bir de jagermeister çok popüler kim görsem onu içiyor ama daha bana nasip olmadı denemek
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 jager niye o kadar popüler anlamış değilim absinth pek yoktur duty free'de, doğru düzgününe hiç denk gelmedim
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 smirnoff gold yokmuş tüh. martini alacak, kendisi de seviyomuş, içeriz beraber. jagrmeister da olabilirdi gerçi ama amaaaan neyse ne.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 xaty said: jager niye o kadar popüler anlamış değilim absinth pek yoktur duty free'de, doğru düzgününe hiç denk gelmedim jager popüler çünkü şurup gibi böle alkol içiyormuş gibi olmuyorsun çaktırmadan çarpıyor ve ağır çarpıyor :D
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Şurup gibiyse içemezmişim iyi ki denemedim :/
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şöyle buz gibi bir jager shotın tadı pek güzel oluyor
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 beluga vodka bir de Stolichnaya elit serisi güzel smirnoff falan vasat bildiğin.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 lol abi soru süpermiş ama said: Yüksek alkollü içkilerden ne alayım viski, rakı ve votka hariç içki alayım.. ama içki almayayım.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kimin gözü kaldı lan içkimde! kırılmış şişe getirirken ahaha :D
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 silindir kutusunda glenfiddich aldirmazsan kirilir tabi
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Fistan said: silindir kutusunda glenfiddich aldirmazsan kirilir tabi jameson aldım silindir kutusunda 5 gün önce ya yeter o bana bir süre
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sağolun bu arada tavsiyeler için.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 xaty said: sabonis said: bu smirnoff altın parçacıklı burada var mı ki, sanmıom gerçi var sanırım.. bayramdan önce singapurdan gelirken görmüştüm sanki misafirlerinize şundan yaparsınız; http://www.youtube.com/watch?v=_Sxzi-4rD5U bence son adım safi artizlik
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sabonis said: Fistan said: silindir kutusunda glenfiddich aldirmazsan kirilir tabi jameson aldım silindir kutusunda 5 gün önce ya yeter o bana bir süre Budur! Signature editionı taa Fransa Duty freeden sırtımda taşıyarak getirmiştim. Bu kadar keyifli başka bir içki yok!
Öne çıkan mesajlar