KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Rotweiler said: Ha birde Top Gear'on o videosunu koymaya gelmiştim ahahah Efsane bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 abi bugun bunun son modelini kullanma firsatim oldu yemin ediyorum bunun disindakiler araba falan degil ya o ortadaki konsol abarti buyuk gibi duruyor ama o kadar kullanisli yapmislar ki ustte navigasyon acikken altta browser acabiliyorsun falan, moonroofu 56% acik olacak sekilde ayarlamalar instant profiller butun detaylarina hasta kaldim. adamlar yapmis. hayir bi de magazaya arabanin sasesini ve motor bilesenlerini koymuslar yarim saat bakakaldim basitligine ve mukemmelligine. gaza bastiktan 3 saniye sonra 60 mile ulasmasindan falan bahsetmiyorum hic. yakin zamanda krediye girmeden 2012 model honda accord alma planlarim vardi. bi cilginlik yapip az daha para biriktirebilir ve bu arabaya girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Tablet fikri cok kotu gercekten baya teknik anlamda basariz bir fikir daha once denendi bu araclarda ama bu tur dokunmatik ekranlarla yapilan kontrollerin surucu dikkatini dagittigindan kazaya sebep oldugu cikmis vazgecilmisti misal o yuzden klimalarda su yuvarlak cevirmeli kontrole donuldu. kullanici deneyimi icin hata olur ki zaten degistirirler (ana konu 3 senelik oldugundan degistirmis bile olabilirler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Kotu falan degil abi Kullanmadan etmeden yargilamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Tabletli porsche 911 geliyor ya daha ne olsun. Trend o yonde su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Arabanin içine oturup baktım da resimlerden çok daha iyi duruyor konsol. Dokunmatik panel sürüş esnasinda kullanim için zor ama. Arabanin en çok hem onde hem arkada bagaji olmasi guzel ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar