DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 paradox oyunları sağolsun baya sağlam coğrafya ve tarih bilgisi oldu. zamanında live for speed oynamışlığımdan şöförlük kabiliyeti de epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ünide hazırlığı atlamıştım lol bg2 sayesinde. bide fps oynamak algıyı arttıyomuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bir çok oyunun, özellikle uo'nun, ingilizceye katkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Sizleri tanidim. Hmmmmmm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 fps oyunları sağolsun inanılmaz ezberliyorum geçtiğim sokakları yolları, falan yol takip algımı geliştirdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar