Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Buragin futboluna laf etmiyorum yanlis anlasilmasin, yakismiyor ama oyle dil cikarip basket oynayan cocuklar gibi taklit vs.. Adam gol krali falan begenmemek acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi ronaldo taklidi nedir allah aşkına yapmayın etmeyin. senelerdir halısahalarda bile yapılıyor o hareket. eğer maç dengede giderken gol atarsam ben de yapıyorum şşşşş gençler sakin olun kral burda diye bağıra bağıra asfdds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ronaldo senden görmüş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o rıdvan dilmen karaktersizi nerde asıl yok ortalarda... olmaz tabi. şampiyonlar ligi onun yorumlayaacğı seviyenin çok üstünde zaten. haddi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 insanlara karaktersiz falan diyeceğinize kendi karakterinize bakın biraz. buraya ooh wait bende yok karakterli şakalar espriler de koyabilirim ama koymuyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar. sonra hakaret makaret ban man bunlar değişik işler. burak hala kötü futbolcu, bunun arkasındayım. sezonu 30 golle tamamlar, ama kötü futbolcu. böyle kötü futbolcuya can kurban gerçi o başka da, adam kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fizban said: insanlara karaktersiz falan diyeceğinize kendi karakterinize bakın biraz. buraya ooh wait bende yok karakterli şakalar espriler de koyabilirim ama koymuyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar. sonra hakaret makaret ban man bunlar değişik işler. burak hala kötü futbolcu, bunun arkasındayım. sezonu 30 golle tamamlar, ama kötü futbolcu. böyle kötü futbolcuya can kurban gerçi o başka da, adam kötü. fizban bu seninle 2. tartışmamız,(göya fbdeki oyunculara "zenci" dedim diye ırkçılık yaptın diyip banlamıştın beni), burda fenerbahçe ya da fenerbahçeli herhangi birine yaptığımız bir eleştiriye hemen müdahale edip post silip adam banlıyorsun. bu forum kurallarının içinde değildir sanıyorsam. burda galatasaraylıların bir sevinci bir heyecanı var şuan, ama sen burda resmen kim fb aleyhine bişi sallar diye adeta pusuda bekliyorsun.. rıdvan bu maç öncesi kendi ülkesinin takımına sürekli bi aşağılar bi küçük görürmüş gibi hareketler içine girdi, gol bile atamaz puan alamaz vs anlamında konuştu... ben hiçbir zaman avrupada mücadele eden bir takım için böyle bir ithamda bulunmadım. ben ya ben!! rıdvan kim ben kimim... ben bu adama bu yüzden karaktersiz dedim. pkklıya terörist şerefsiz demek ne kadar normalse bu da o kadar normal.. rıdvan aynı şeyi beşiktaş için dese bne yine aynı şeyi söylerdim buna emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Kanuni said: Buragin futboluna laf etmiyorum yanlis anlasilmasin, yakismiyor ama oyle dil cikarip basket oynayan cocuklar gibi taklit vs.. Adam gol krali falan begenmemek acaip. burak hayati boyunca balliydi. baliyla geldi buralara. az cok top oynayan herkes boyle goller atmistir. yeterki sans olsun. sevinme isine gelincede. buragin etrafindaki butun arkadaslari basketci bi bu futbolcu cikti heh o yuzden aliskanlik kalmis olabilir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ne goyduk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya adamın attığı goller iyiydi bu maç doğruya doğru hani kafa golü bal ikinci gol beleş üçüncü golde de bencillik yapmış umuta verse zaten goldü diyebiliriz ama dışardan izleyen adam kafa vuruşu süper ikinci golde doğru zamanda doğru yerde 3. golde de defansı terse yatırmış der bir kaç maçtır olumlu işler yapıyor burak, pas atmayı falan öğrendi en azından. bana hala topçu değil gibi geliyor, diğerleri kadar çabalamıyor ama attığı goller zaman kredisi veriyor. topu aldığında eli ayağına dolaşmadığı günü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 escape said: fizban said: insanlara karaktersiz falan diyeceğinize kendi karakterinize bakın biraz. buraya ooh wait bende yok karakterli şakalar espriler de koyabilirim ama koymuyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar. sonra hakaret makaret ban man bunlar değişik işler. burak hala kötü futbolcu, bunun arkasındayım. sezonu 30 golle tamamlar, ama kötü futbolcu. böyle kötü futbolcuya can kurban gerçi o başka da, adam kötü. fizban bu seninle 2. tartışmamız,(göya fbdeki oyunculara "zenci" dedim diye ırkçılık yaptın diyip banlamıştın beni), burda fenerbahçe ya da fenerbahçeli herhangi birine yaptığımız bir eleştiriye hemen müdahale edip post silip adam banlıyorsun. bu forum kurallarının içinde değildir sanıyorsam. burda galatasaraylıların bir sevinci bir heyecanı var şuan, ama sen burda resmen kim fb aleyhine bişi sallar diye adeta pusuda bekliyorsun.. rıdvan bu maç öncesi kendi ülkesinin takımına sürekli bi aşağılar bi küçük görürmüş gibi hareketler içine girdi, gol bile atamaz puan alamaz vs anlamında konuştu... ben hiçbir zaman avrupada mücadele eden bir takım için böyle bir ithamda bulunmadım. ben ya ben!! rıdvan kim ben kimim... ben bu adama bu yüzden karaktersiz dedim. pkklıya terörist şerefsiz demek ne kadar normalse bu da o kadar normal.. rıdvan aynı şeyi beşiktaş için dese bne yine aynı şeyi söylerdim buna emin ol. hayır, seni ırkçılık yüzünden banlememişim. baktım, troll olduğun için banlemişim. onda da hatta önce, moderatörler banle demiş. niye banliyim diye sormuşum, troll, agresif olduğuna dair örnekler vermişler, ben de evet haklısınız diyip banlemişim. peki o zaman, şöyle diyeyim. sen x maçında fenerbahçe yenilsin inşallah demişsin. bunu dediğine göre sen vatan haininin birisin. çünkü fenerbahçe kazansaydı ülkeye para girecekti. demek ki sen vatanının iyiliğini istemiyorsun. demek ki sen bu kadar vatan düşmanı, terörist dostu, pkk yanlısı birisin. sen dağa da çıkmışsındır allah bilir. senin elin kanlı anladın mı !!! ÖSRÖYÖLÖ DÖ DÖSTÖK ÖLÖYÖRSÖN. evet, insanlara hakaret etmek yasak. ilkinde uyardım, ikincide tekrarlamışsın, çocukluğuna veriyorum. bir kez daha hatırlatmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 burak'ın ilk golüne laf edeni allah çarpar zaten. ikinci golü şans golü. üçüncü golünde topu kontrol ederken önce bi saçmalıyor. arada kaçırdığı efsane komik gol var falan. sol ayağıyla gol atarken iyice düşünüyor vs. burak temel özellikleri olmayan bir futbolcu. inanılmaz fiziği olmasına rağmen, temel futbolcu özellikleri olmadığı için eksik kalıyor adam. mental açıdan da çok gelişmiş değil. o yüzden beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hah işte aynen öyle bi durum benimki. keşke fenerde de semih/kezman/güiza öle olaydı da senede 30 gol atsaydı da o haldeyken sövseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Rerore said: neyse uzatmalarda 2 tane atar united yoksa yine uefa kupasını alcaz baycak parçala bizi manchester :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fizban said: üçüncü golünde topu kontrol ederken önce bi saçmalıyor. arada kaçırdığı efsane komik gol var falan. sol ayağıyla gol atarken iyice düşünüyor vs. /quote] 3. golde defanstan sekiyor top öyle düşüyor önüne adam direk top bana gelcek yardırcam kafasında olduğu için yalpalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Odeon said: burak hayati boyunca balliydi. baliyla geldi buralara. az cok top oynayan herkes boyle goller atmistir. yeterki sans olsun. Bı kısaca iyi golcü, positioning 15+, oyun zekası üst düzey demek. Tanju ve Jardel'de ballıydı bu perspektifle. Her ikisini de bi türlü sevemedi GS taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fizban said: escape said: fizban said: insanlara karaktersiz falan diyeceğinize kendi karakterinize bakın biraz. buraya ooh wait bende yok karakterli şakalar espriler de koyabilirim ama koymuyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar. sonra hakaret makaret ban man bunlar değişik işler. burak hala kötü futbolcu, bunun arkasındayım. sezonu 30 golle tamamlar, ama kötü futbolcu. böyle kötü futbolcuya can kurban gerçi o başka da, adam kötü. fizban bu seninle 2. tartışmamız,(göya fbdeki oyunculara "zenci" dedim diye ırkçılık yaptın diyip banlamıştın beni), burda fenerbahçe ya da fenerbahçeli herhangi birine yaptığımız bir eleştiriye hemen müdahale edip post silip adam banlıyorsun. bu forum kurallarının içinde değildir sanıyorsam. burda galatasaraylıların bir sevinci bir heyecanı var şuan, ama sen burda resmen kim fb aleyhine bişi sallar diye adeta pusuda bekliyorsun.. rıdvan bu maç öncesi kendi ülkesinin takımına sürekli bi aşağılar bi küçük görürmüş gibi hareketler içine girdi, gol bile atamaz puan alamaz vs anlamında konuştu... ben hiçbir zaman avrupada mücadele eden bir takım için böyle bir ithamda bulunmadım. ben ya ben!! rıdvan kim ben kimim... ben bu adama bu yüzden karaktersiz dedim. pkklıya terörist şerefsiz demek ne kadar normalse bu da o kadar normal.. rıdvan aynı şeyi beşiktaş için dese bne yine aynı şeyi söylerdim buna emin ol. said: hayır, seni ırkçılık yüzünden banlememişim. baktım, troll olduğun için banlemişim. onda da hatta önce, moderatörler banle demiş. niye banliyim diye sormuşum, troll, agresif olduğuna dair örnekler vermişler, ben de evet haklısınız diyip banlemişim. agresiflikten trollükten adam banlEnicekse, futbol bölümünde 5 6 kişi kalır 6 ay sonra falan :) said: peki o zaman, şöyle diyeyim. sen x maçında fenerbahçe yenilsin inşallah demişsin. bunu dediğine göre sen vatan haininin birisin. çünkü fenerbahçe kazansaydı ülkeye para girecekti. demek ki sen vatanının iyiliğini istemiyorsun. demek ki sen bu kadar vatan düşmanı, terörist dostu, pkk yanlısı birisin. sen dağa da çıkmışsındır allah bilir. senin elin kanlı anladın mı !!! ÖSRÖYÖLÖ DÖ DÖSTÖK ÖLÖYÖRSÖN. -1/10 (td) said: evet, insanlara hakaret etmek yasak. ilkinde uyardım, ikincide tekrarlamışsın, çocukluğuna veriyorum. bir kez daha hatırlatmayacağım. bu forum içinde kimseye doğru dürüst bi sebep yokken hakaret etmem ben.. forum dışından kamuoyuna mâl olmuş kişilere zaten yeri geldiğinde laf söyleniyor konu dışı'nda olsun burda olsun. ama tabi bu kişi rıdvan dilmen olunca edemezsin yapamazsın. peki bakalım.. "çocukluğuna veriyorum." (td) yani çocukluk benim yaptığım öyle mi? peki fizban oke.. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Rerore said: fizban said: üçüncü golünde topu kontrol ederken önce bi saçmalıyor. arada kaçırdığı efsane komik gol var falan. sol ayağıyla gol atarken iyice düşünüyor vs. 3. golde defanstan sekiyor top öyle düşüyor önüne adam direk top bana gelcek yardırcam kafasında olduğu için yalpalıyorha anlamadım o zaman onu özeti izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 harrykewell said: Bundan daha boktan bir değişiklik ancak muslerayı çıkartarak yapabilirdi Yok abi, bu terime üç maç üst üste galibiyet batıyor Ulan sen ne biçim adamsın.Gol attığımızda 1 kere sevindiğini görmedim. Anca kötü bi durum olduğunu ve hata yapıldığını düşündüğünde gelip şurda saçmalayıp gidiyosun. Şu beğenmediğin takım 1.5 sezon önce ligde kümede kalmak için son 5 maçına çıktı.O kadrodan geriye kimse kalmadı. Geçen sene tamamı değişen 11'den şampiyon takım yaratıldı. Bu sene hayatında ilk defa şampiyonlar liginde mücadele eden 7-8 tane oyuncuyla grupta ikinciyiz. Hala gelmiş bık bık saçmalıyosun. Hayır ben de kızıyorum Fatih Terim'e, Burak'a, Hamit'e ona buna ama Türkiye Liginde alınabilecek adamlar bu.Seneye 5 yabancı sınırlaması olacak.O zaman bu beğenmediğimiz adamlar en değerli adamlarımız olacak.Sen ne iş yapıyosun bilmiyorum. Bu bütçeler kolay dönmüyo, kulüp kolay yönetilmiyo..Daha az paralara, bu aldığın adamlar bile bu lige gelmiyo. O beğenmediğin Burak şamp ligindeki bütün gollerini attı ligde de 9 maçta 6 gol attı.Kısaca sende olmadığına inandığım matematikle 13 maçta 10 golü var bu adamın.Bi yıldız değil ama 4-4-2 formatında tek forvetimiz bu adam. Sen trollsen gerçekten başarılısın ama eğer gerçekten bu yorumları yapıyosan futboldan zerre kadar anlamıyosun.laf ettiğin onlarca yetersiz adamdan çok daha yetersizsin.Gel şurda tebrik et 1 kere.Hakederek yendik. Değişiklikler de yerindeydi ki sonuç böyle oldu. Böyle adamların burada varolması eşitlik demokrasi anlamına gelse de varlığı foruma zarar. http://www.seabreeze.com.au/Img/Photos/Other/21183.jpg EZ-DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rıdvan dilmen'i özellikle son 2 yıldır hiç sevmiyorum. ama bu senin ona hakaret etme hakkına sahip olduğun anlamına gelmiyor. anlatabiliyor muyum ? sanmıyorum. neyse, ben deneyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 d smart spikerleri gazlayamıyor bi türlü ya. bide şu dışarda cafe var onların yüzünden maçlardan keyif alamıyorum gollerden 10 saniye önce gol sesi geliyor her maç.lan noluo aha gol derken bütün heyecanı kaçıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Özlediğim ve beklediğim futbol sahadaydı. Yere sağlam basan, pratik düşünen, hızlı ve azimli adamlar vardı bugün sahada. Sahamızda oynanan karşılaşmada terim'in de dediği gibi kalite farkı suya takılmıştı. Zeminin güzel olması takımımızın ekmeğine tabiri caizse bal sürdü. Burak Yılmaz'ın performansını arttıran etken Yekta, Selçuk, Hamit ve Emre'nin başarılı bir şekilde desteklemeleriydi. Ambrabat'ın oyuna girmesiyle oyunu tamamen rölantiye aldık, ardından skoru koruyarak gruptaki ilk galibiyetimizi elde ettik. Hamit'i beni şaşırttığı için tebrik ediyorum. Darısı takıma gelmesini çok istediğim ancak beni hayal kırıklığına uğratan Melo'nun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paticik futbol katliami devam ediyor. burak'in 2. golune bal bile denmis. adam ortasini yapiyor, ardindan ceza sahasina kosu yapiyor, kendini gosteriyor, topu takip ediyor ve gelisine net bir vurus yapiyor. bir forvetin yapmasi gereken herseyi dogru yapiyor adam. 1. gol zaten ortalama yetenekli forvetin ustunde bir vurus. 3. gole bile laf gelmis ayagina top dolandi diye. mehhh. dogrudur bazen alakasiz kaciriyor da biraz fanatiklik gosterdiginiz takimin disinda maclar da izleseniz her futbolcunun sacma son vuruslar yapabildigini gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hamit i es geçmeyelim tüm maçı izleyemedim ama kötü oynadığı maçlarda da dahil en akıllı top kullanımını bu adam yapıyor oyun zekası fazla iq lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şöyle söyliyim, eğer 3-1 kaybetseydik, şimdi bu post 30+ sayfaydı. Kutlamak, sevinmek için gelmez GS taraftarı. Öfkelenmeyi - tükaka etmeyi çok sever ama. Hatta Burak muhteşem goller atınca rakipten çok üzülür bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 10.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Odeon said: burak hayati boyunca balliydi. baliyla geldi buralara. az cok top oynayan herkes boyle goller atmistir. yeterki sans olsun. Bı kısaca iyi golcü, positioning 15+, oyun zekası üst düzey demek. Tanju ve Jardel'de ballıydı bu perspektifle. Her ikisini de bi türlü sevemedi GS taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fizban said: escape said: fizban said: insanlara karaktersiz falan diyeceğinize kendi karakterinize bakın biraz. buraya ooh wait bende yok karakterli şakalar espriler de koyabilirim ama koymuyorum hadi yine iyisiniz köftehorlar. sonra hakaret makaret ban man bunlar değişik işler. burak hala kötü futbolcu, bunun arkasındayım. sezonu 30 golle tamamlar, ama kötü futbolcu. böyle kötü futbolcuya can kurban gerçi o başka da, adam kötü. fizban bu seninle 2. tartışmamız,(göya fbdeki oyunculara "zenci" dedim diye ırkçılık yaptın diyip banlamıştın beni), burda fenerbahçe ya da fenerbahçeli herhangi birine yaptığımız bir eleştiriye hemen müdahale edip post silip adam banlıyorsun. bu forum kurallarının içinde değildir sanıyorsam. burda galatasaraylıların bir sevinci bir heyecanı var şuan, ama sen burda resmen kim fb aleyhine bişi sallar diye adeta pusuda bekliyorsun.. rıdvan bu maç öncesi kendi ülkesinin takımına sürekli bi aşağılar bi küçük görürmüş gibi hareketler içine girdi, gol bile atamaz puan alamaz vs anlamında konuştu... ben hiçbir zaman avrupada mücadele eden bir takım için böyle bir ithamda bulunmadım. ben ya ben!! rıdvan kim ben kimim... ben bu adama bu yüzden karaktersiz dedim. pkklıya terörist şerefsiz demek ne kadar normalse bu da o kadar normal.. rıdvan aynı şeyi beşiktaş için dese bne yine aynı şeyi söylerdim buna emin ol. said: hayır, seni ırkçılık yüzünden banlememişim. baktım, troll olduğun için banlemişim. onda da hatta önce, moderatörler banle demiş. niye banliyim diye sormuşum, troll, agresif olduğuna dair örnekler vermişler, ben de evet haklısınız diyip banlemişim. agresiflikten trollükten adam banlEnicekse, futbol bölümünde 5 6 kişi kalır 6 ay sonra falan :) said: peki o zaman, şöyle diyeyim. sen x maçında fenerbahçe yenilsin inşallah demişsin. bunu dediğine göre sen vatan haininin birisin. çünkü fenerbahçe kazansaydı ülkeye para girecekti. demek ki sen vatanının iyiliğini istemiyorsun. demek ki sen bu kadar vatan düşmanı, terörist dostu, pkk yanlısı birisin. sen dağa da çıkmışsındır allah bilir. senin elin kanlı anladın mı !!! ÖSRÖYÖLÖ DÖ DÖSTÖK ÖLÖYÖRSÖN. -1/10 (td) said: evet, insanlara hakaret etmek yasak. ilkinde uyardım, ikincide tekrarlamışsın, çocukluğuna veriyorum. bir kez daha hatırlatmayacağım. bu forum içinde kimseye doğru dürüst bi sebep yokken hakaret etmem ben.. forum dışından kamuoyuna mâl olmuş kişilere zaten yeri geldiğinde laf söyleniyor konu dışı'nda olsun burda olsun. ama tabi bu kişi rıdvan dilmen olunca edemezsin yapamazsın. peki bakalım.. "çocukluğuna veriyorum." (td) yani çocukluk benim yaptığım öyle mi? peki fizban oke.. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Rerore said: fizban said: üçüncü golünde topu kontrol ederken önce bi saçmalıyor. arada kaçırdığı efsane komik gol var falan. sol ayağıyla gol atarken iyice düşünüyor vs. 3. golde defanstan sekiyor top öyle düşüyor önüne adam direk top bana gelcek yardırcam kafasında olduğu için yalpalıyorha anlamadım o zaman onu özeti izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 harrykewell said: Bundan daha boktan bir değişiklik ancak muslerayı çıkartarak yapabilirdi Yok abi, bu terime üç maç üst üste galibiyet batıyor Ulan sen ne biçim adamsın.Gol attığımızda 1 kere sevindiğini görmedim. Anca kötü bi durum olduğunu ve hata yapıldığını düşündüğünde gelip şurda saçmalayıp gidiyosun. Şu beğenmediğin takım 1.5 sezon önce ligde kümede kalmak için son 5 maçına çıktı.O kadrodan geriye kimse kalmadı. Geçen sene tamamı değişen 11'den şampiyon takım yaratıldı. Bu sene hayatında ilk defa şampiyonlar liginde mücadele eden 7-8 tane oyuncuyla grupta ikinciyiz. Hala gelmiş bık bık saçmalıyosun. Hayır ben de kızıyorum Fatih Terim'e, Burak'a, Hamit'e ona buna ama Türkiye Liginde alınabilecek adamlar bu.Seneye 5 yabancı sınırlaması olacak.O zaman bu beğenmediğimiz adamlar en değerli adamlarımız olacak.Sen ne iş yapıyosun bilmiyorum. Bu bütçeler kolay dönmüyo, kulüp kolay yönetilmiyo..Daha az paralara, bu aldığın adamlar bile bu lige gelmiyo. O beğenmediğin Burak şamp ligindeki bütün gollerini attı ligde de 9 maçta 6 gol attı.Kısaca sende olmadığına inandığım matematikle 13 maçta 10 golü var bu adamın.Bi yıldız değil ama 4-4-2 formatında tek forvetimiz bu adam. Sen trollsen gerçekten başarılısın ama eğer gerçekten bu yorumları yapıyosan futboldan zerre kadar anlamıyosun.laf ettiğin onlarca yetersiz adamdan çok daha yetersizsin.Gel şurda tebrik et 1 kere.Hakederek yendik. Değişiklikler de yerindeydi ki sonuç böyle oldu. Böyle adamların burada varolması eşitlik demokrasi anlamına gelse de varlığı foruma zarar. http://www.seabreeze.com.au/Img/Photos/Other/21183.jpg EZ-DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rıdvan dilmen'i özellikle son 2 yıldır hiç sevmiyorum. ama bu senin ona hakaret etme hakkına sahip olduğun anlamına gelmiyor. anlatabiliyor muyum ? sanmıyorum. neyse, ben deneyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 d smart spikerleri gazlayamıyor bi türlü ya. bide şu dışarda cafe var onların yüzünden maçlardan keyif alamıyorum gollerden 10 saniye önce gol sesi geliyor her maç.lan noluo aha gol derken bütün heyecanı kaçıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Özlediğim ve beklediğim futbol sahadaydı. Yere sağlam basan, pratik düşünen, hızlı ve azimli adamlar vardı bugün sahada. Sahamızda oynanan karşılaşmada terim'in de dediği gibi kalite farkı suya takılmıştı. Zeminin güzel olması takımımızın ekmeğine tabiri caizse bal sürdü. Burak Yılmaz'ın performansını arttıran etken Yekta, Selçuk, Hamit ve Emre'nin başarılı bir şekilde desteklemeleriydi. Ambrabat'ın oyuna girmesiyle oyunu tamamen rölantiye aldık, ardından skoru koruyarak gruptaki ilk galibiyetimizi elde ettik. Hamit'i beni şaşırttığı için tebrik ediyorum. Darısı takıma gelmesini çok istediğim ancak beni hayal kırıklığına uğratan Melo'nun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paticik futbol katliami devam ediyor. burak'in 2. golune bal bile denmis. adam ortasini yapiyor, ardindan ceza sahasina kosu yapiyor, kendini gosteriyor, topu takip ediyor ve gelisine net bir vurus yapiyor. bir forvetin yapmasi gereken herseyi dogru yapiyor adam. 1. gol zaten ortalama yetenekli forvetin ustunde bir vurus. 3. gole bile laf gelmis ayagina top dolandi diye. mehhh. dogrudur bazen alakasiz kaciriyor da biraz fanatiklik gosterdiginiz takimin disinda maclar da izleseniz her futbolcunun sacma son vuruslar yapabildigini gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hamit i es geçmeyelim tüm maçı izleyemedim ama kötü oynadığı maçlarda da dahil en akıllı top kullanımını bu adam yapıyor oyun zekası fazla iq lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şöyle söyliyim, eğer 3-1 kaybetseydik, şimdi bu post 30+ sayfaydı. Kutlamak, sevinmek için gelmez GS taraftarı. Öfkelenmeyi - tükaka etmeyi çok sever ama. Hatta Burak muhteşem goller atınca rakipten çok üzülür bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 10.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Rerore said: fizban said: üçüncü golünde topu kontrol ederken önce bi saçmalıyor. arada kaçırdığı efsane komik gol var falan. sol ayağıyla gol atarken iyice düşünüyor vs. 3. golde defanstan sekiyor top öyle düşüyor önüne adam direk top bana gelcek yardırcam kafasında olduğu için yalpalıyorha anlamadım o zaman onu özeti izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 harrykewell said: Bundan daha boktan bir değişiklik ancak muslerayı çıkartarak yapabilirdi Yok abi, bu terime üç maç üst üste galibiyet batıyor Ulan sen ne biçim adamsın.Gol attığımızda 1 kere sevindiğini görmedim. Anca kötü bi durum olduğunu ve hata yapıldığını düşündüğünde gelip şurda saçmalayıp gidiyosun. Şu beğenmediğin takım 1.5 sezon önce ligde kümede kalmak için son 5 maçına çıktı.O kadrodan geriye kimse kalmadı. Geçen sene tamamı değişen 11'den şampiyon takım yaratıldı. Bu sene hayatında ilk defa şampiyonlar liginde mücadele eden 7-8 tane oyuncuyla grupta ikinciyiz. Hala gelmiş bık bık saçmalıyosun. Hayır ben de kızıyorum Fatih Terim'e, Burak'a, Hamit'e ona buna ama Türkiye Liginde alınabilecek adamlar bu.Seneye 5 yabancı sınırlaması olacak.O zaman bu beğenmediğimiz adamlar en değerli adamlarımız olacak.Sen ne iş yapıyosun bilmiyorum. Bu bütçeler kolay dönmüyo, kulüp kolay yönetilmiyo..Daha az paralara, bu aldığın adamlar bile bu lige gelmiyo. O beğenmediğin Burak şamp ligindeki bütün gollerini attı ligde de 9 maçta 6 gol attı.Kısaca sende olmadığına inandığım matematikle 13 maçta 10 golü var bu adamın.Bi yıldız değil ama 4-4-2 formatında tek forvetimiz bu adam. Sen trollsen gerçekten başarılısın ama eğer gerçekten bu yorumları yapıyosan futboldan zerre kadar anlamıyosun.laf ettiğin onlarca yetersiz adamdan çok daha yetersizsin.Gel şurda tebrik et 1 kere.Hakederek yendik. Değişiklikler de yerindeydi ki sonuç böyle oldu. Böyle adamların burada varolması eşitlik demokrasi anlamına gelse de varlığı foruma zarar. http://www.seabreeze.com.au/Img/Photos/Other/21183.jpg EZ-DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rıdvan dilmen'i özellikle son 2 yıldır hiç sevmiyorum. ama bu senin ona hakaret etme hakkına sahip olduğun anlamına gelmiyor. anlatabiliyor muyum ? sanmıyorum. neyse, ben deneyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 d smart spikerleri gazlayamıyor bi türlü ya. bide şu dışarda cafe var onların yüzünden maçlardan keyif alamıyorum gollerden 10 saniye önce gol sesi geliyor her maç.lan noluo aha gol derken bütün heyecanı kaçıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Özlediğim ve beklediğim futbol sahadaydı. Yere sağlam basan, pratik düşünen, hızlı ve azimli adamlar vardı bugün sahada. Sahamızda oynanan karşılaşmada terim'in de dediği gibi kalite farkı suya takılmıştı. Zeminin güzel olması takımımızın ekmeğine tabiri caizse bal sürdü. Burak Yılmaz'ın performansını arttıran etken Yekta, Selçuk, Hamit ve Emre'nin başarılı bir şekilde desteklemeleriydi. Ambrabat'ın oyuna girmesiyle oyunu tamamen rölantiye aldık, ardından skoru koruyarak gruptaki ilk galibiyetimizi elde ettik. Hamit'i beni şaşırttığı için tebrik ediyorum. Darısı takıma gelmesini çok istediğim ancak beni hayal kırıklığına uğratan Melo'nun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 paticik futbol katliami devam ediyor. burak'in 2. golune bal bile denmis. adam ortasini yapiyor, ardindan ceza sahasina kosu yapiyor, kendini gosteriyor, topu takip ediyor ve gelisine net bir vurus yapiyor. bir forvetin yapmasi gereken herseyi dogru yapiyor adam. 1. gol zaten ortalama yetenekli forvetin ustunde bir vurus. 3. gole bile laf gelmis ayagina top dolandi diye. mehhh. dogrudur bazen alakasiz kaciriyor da biraz fanatiklik gosterdiginiz takimin disinda maclar da izleseniz her futbolcunun sacma son vuruslar yapabildigini gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hamit i es geçmeyelim tüm maçı izleyemedim ama kötü oynadığı maçlarda da dahil en akıllı top kullanımını bu adam yapıyor oyun zekası fazla iq lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şöyle söyliyim, eğer 3-1 kaybetseydik, şimdi bu post 30+ sayfaydı. Kutlamak, sevinmek için gelmez GS taraftarı. Öfkelenmeyi - tükaka etmeyi çok sever ama. Hatta Burak muhteşem goller atınca rakipten çok üzülür bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar