Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sabah Nihat sırdar -radyocu, alem fm- dinledim, sanırım beyaz tv de bir programa konu olmuş: adam eve giren hırsızı öldürmüş, adama sgk dan 50.000 tl ceza gelmiş, nedeni hırsız ölünce ailesine aylık bağlanmasıymış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bunun konusu açılmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 nihat dinlemek ne ya? nihat kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kilit akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Nihat ı bilmeyen ölsün artık adam 17 yıldır çabalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 valla ölmeyi ben de istiyorum da o kadar kolay olmuyor be. yok hayattayım hâlâ ve nihatı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 nihat kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Nihat sırdar -radyocu, alem fm- diyeyim bir keredaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Nihatla sivri sinek mi vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Her cumlesinden sonra verdigi gulme efekti olmasa adamin programi yari yariya kisalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 haha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 nihat kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi şu anda radyoda muhalif yayın yapan 2 3 başarılı yayıncıdan biri. 3 senedir yaklaşık aralıksız her sabah akşam dinliyoruz babamla. Nihat Sırdar adamın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 anam babam da dinliyor şimdi bildim nihatla sivrisinek desenize şuna ama tam +40 işi yayın yapıyor ben bazen bayıyorum ama her türlü nihatla sivrisinek > bay j bay j nin normal halini daha çok seviyorum ama adam radyo mikrofonunu başına geçince süper itici oluyor, espriler bayat fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi ben istanbulda radyo açınca eksen ile nan stap anitteraptıddd bek tu bek LAAAAAAAUUVVVV lakşıri laaauncc ef em istanbul launc van oov tuuu dışında bişi dinlemiyorum ki bileyim. orada da nihat falan varsa da adını söylemiyor zaten http://www.luxuryloungefm.com/ bak ne güzel çalıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 işte bende araba tekisem mp3, olmadı eksen falan ama babayla filan giderken mecbur dinliyorsun, trt ajansatan hertürlü iyidir birde o loungler -gerçi son 1,5 senedir dinlemedim- 2-3 sene önce güzel çalıyordu veya bana denk geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 voyage var bir de, radyoya komple thy sponsor olmuş ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 çok pis öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 91.7 Uludağ FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ankarada radyo hacettepe, tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BabacumMostors said: voyage var bir de, radyoya komple thy sponsor olmuş ahasdf o da güzel ama dım dım dın - dın dın dıın - dırıdıııııın vooyaaaaaajjjjj zor oluyor iş yerinde teksem de açıyorum ben luxury lounge 102'yu babalar gibi çalıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 14000 parçam var play liste her telden, kafam rahat benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi nihatla sivrisinek seviyli aile esprisi elencelik program. SAbah programı asıl başarılı. BEn gündemi ordan takip ediyorum valla auheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Eve giren hırsızı tutup camdan atın, kaçarken düştü diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar