Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sömestırda yurtdışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de aiesec gcdp'ye başvurdum şubat'ta bir yerlere gidebilmek için. bu pazar sınavı varmış bakalım.
said:
Following countries are determined as :
Russia, Ukraine, Serbia, India, Lebanon, Bahrain, Slovakia, Romania, Poland and Brazil.

Brezilya uçak biletleri 2k :/
Hindistan'ı çok isterim.
Avrupa ülkeleri soğuktur.
Geriye de bahreyn ile lübnan kalıyor. Bahreyn özellikle ilgimi çekti. Hayırlısı bakalım ya.
Gençtur'un çalışma kamplarına da başvurayım diyorum işi garantiye almak için.
Gezmek var ölmek yok ^.^
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bu sene muhattap olacağım bakalım aiesec ile. ama kurumsal staj şeysine başvurmadım ben GCDP'ye başvurdum. Basit ve formalite gibi gözüken ingilizce yazılı ve sözlüyü geçtim, yarın database'i nasıl kullanacağımızı nasıl projelere başvurabileceğimizi anlatacakları bir seminer olacak. Yukarıda saydığım ülkelerden birine gideceğim gidersem şubat sonu mart başı. Hayırlısı bakalım. Hindistan'a gitmek istiyorum amma kozmopolit bir şehir olması koşulum var yoksa yemez totoşum. Brezilya biletleri hayvan gibi pahalıymış. Doğu avrupa vasat ve soğuk. Arap ülkeleri de kaynıyor bu aralar ama gene de macera olur diye özellikle Bahreyn'e sempatiyle bakıyorum. NEYSE ya bi bakalım neymiş ne değilmiş konu açarım zaten :P
Mesaj tarihi:
Lübnan da güzel olabilir, Beyrut en görmek istediğim şehirlerden biridir. Gerçi son İsrail bombardımanından sonra bişi kaldı mı bilmiyorum ama. Hindistan'a gitmektense Doğu Avrupa'yı tercih ederdim, vasatlığı nerede bilemedim. Eski sovyet ülkelerinde çok enteresan anektodlar dinleme şansın oluyor. Mimari desen fantastik zaten. Hoş olabilir.

Giderken bi dünya aşı olmak zorunda kalacağım ülkelere (Hindistan gibi) gitmeme daha bi 20 yıl var ya. 40'a falan gelince, iyicene her yeri gezince, bıkınca giderim :)
Mesaj tarihi:
beyruta bayramda gittikte pek bişi yok hatay70% / antalya30% gibi bi yer hani kültürüde pek zengin değil sonradan görme olmaya çalışan araplar falan ama mütevaziler bi yandan
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...