cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Microsoftun raporuna göre MSN emekli edildi... Skype to replace Microsoft’s Windows Live Messenger Facebook accountu ve msn live accountlarımızlada skype ye girebilecekmişiz artık. http://www.geekwire.com/2012/report-skype-replace-microsofts-windows-live-messenger/#utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter http://www.theverge.com/2012/11/5/3603014/windows-live-messenger-retirement-skype?utm_source=HootSuiteU&utm_medium=Twitter&utm_campaign=HSUcampus http://yfrog.com/scaled/landing/816/mp7o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Onemli olan mevcut skype uyeligine eski hotmail kisilerini ekleyebilecek miyiz? Ya da skype birden fazla acc ile acik olmaya izin verecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 skype'ı facebooka bağlama gibi bir asrın hatasını yapmıştım geçen sene, o günden beri çok lazım olmadıkça açmıyorum skype'ı. ayıramıyorsun da tekrar bi kere bağlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ayırırsın ya bence. Facebook'ta uygulamalara girip Skype'ın izinlerini kaldır, olmadı üstüne şifreni değiştir, ulaşamaz daha Skype sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bende başta bağlamıştım skype'ı facebook'a. sora ayırdım. şu anda eskisi gibi kullanıyorum. ayrıca hala wlm kullanan var mıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 burası kastı mesene var mı? cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mantıklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mokoko said: bende başta bağlamıştım skype'ı facebook'a. sora ayırdım. şu anda eskisi gibi kullanıyorum. ayrıca hala wlm kullanan var mıydı ya? Yemek siparişi vericeğimiz zaman kullanıyorduk biz :D telefonla arayıpta 2 saat adres anlatmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Biz sirkette kullaniyoruz hala wlm ssffsddfgss En azindan musait misin suna bakar misin gibi kisa seyleri ordan hallediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Biz o işleri Cisco Jabber ile görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Alışkanlık meselesi,mesala zamanında icq dan kopmak çok zor olmuştu çoğu kişi için. Arkadaş,iş vs için uzun süredir wlm i kullanan çok kişi var.Onlar için de baya zor olur wlm den kopmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Windows 8 ile built-in gelen messaging için kapamışlardır. O otomatik giriş yapıyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar