whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yarın türkiyededemi cikiyor eminmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya daha US'de cikmadi. 9'unda cikacaksa, kopyanin oraya gelmesi icin 3 4 gun var...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yaşasın paylaşımcı sistem... Halo 2 çıkmadan 10 gün önce oynuyordum xboxumda... Bill Gates amcam sağolsun. Ama bu adamlar böyle değil. Kıvranıyorum günlerdir underground 2 diye.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 simdi ne zmn cıkıyor oyun ? özellikle türkiyede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hiç belli olmaz özellikle de Türkiye'de :D Çıkar çıkmaz saldırmak lazım ama. Ben internette aradım bir hayli ama tam bir tarih göremedim hiç. Hep kasım '04 diyorlar.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 torrent'e henüz düşmemiş. en azından torrentbits'e[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 beyler demoyu netten oynarken bazı adamların nissan 350z dısında g35 diye baska bi araba kullanabildiklerini farkettim. nası oldugunu sorunca "netten indirdik" dedi. bulan varmı baska ?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yok valla[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us buradan takip edin :) bend eşuan link açılmıyor zaten internetişm çok yavaş bakan birisi haber verirse sevindirik olurum :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Need for Speed Underground 2 has gone gold. max haftasonuna çıkar her yerde[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 NFS fanatiği olmasam oyunu sırf motor sesleri için bile alırdım. İlk underground'da muffler değiştiği halde sadece görüntüde olması üzmüştü beni. Performans modifiyeleri sadece yol tutuş ve performansta kalıyordu. Halbuki modifiyede ses de önemli bence. Hidrolik ve bouncing de güzel olmuş, arkadan itişli arabanın arkasını zıplatırken 360 çevirmek çok zevkli. Seride hep open track yolların olmasını istemiştim. NFS 1'in en sevdiğim yönü idi. Diğerlerinde de denediler ama 1'deki tadı alamadım. Circuit genelde bayıyor beni. Dön allah dön. Free ride'ı daha da geliştirmeleri çok güzel olmuş bu yüzden. Outrun da olayı koparmış. Ah birde hasar olayına şöyle iyice bir girseler, hasar gören aksamları da değiştirmek de konulsa. Streed Rod gibi. Gazete değilse bile pager'dan parça arasak.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ati radeon 9600 var bende bunun suruculerini nerden update edebilirim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 suprnovada torrenti cikti[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 15 kasımda gold cıkıyor yanı yakında cıkcak demek haftaya haftasonu heryerde olur[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 beyler ug2 cikti tam surumu yukledim oynadim gayet guzel sorunsuz calisiyo :) edit: oyunu almak isteyen olursa ozelden ulaşsın [signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 10 Kasım 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gladric indirdinmi oynu aldınmı???????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hayir arkadasim benim isim bu yani oyun olayi eger almak isteyen varsa ozelden msg atsin adres veriyim[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tb de seeders 5 dak önce 100 küsürdü 1000küsür olmuş leechers da 1000 küsürdü 2000 küsür olmuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oyunun sağlam torrentini buldum indirmeye başladım 24 saat sora oynamaya başlıcam (işallah)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 2 gun icersinde Cd cilerde olur gidin alın yaw kasmaın indirmekle felan..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben beklememek içinkasıom olsa cd cilerde alcam hmn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dwnload adresini bilen biri ozelime yollayabilirmi cunku buraya yazmak yasak saolun simdiden[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 p2p yasak diil henüz, direct download link yasak.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya farketmez genede bilen biri varsa buraya yazabilirmi yada o m yollayabilirmi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar