Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya baran oynar normal ama onun ekran kartının kaldırdığı full detail de yaklaşık 7 8 özellik zaten hiç açık bile değil[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya bi de başlangıçta ki kızlar filan wardı kalkmış mı o tüm detay ları açtım çıkmadılar eskiden world detail i fazlalştırınca cıkıolardı snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 cikiyo ama world detail'dan degil...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende çıkıyorlar da benim gördüklerim dandik olmuş.. ilki gibi değil yani :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Eee Kasım'a girdik çıktımı bu Nfs 2'nin full hali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 16 kasımda çıkıo galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Last 15 days[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cruise olan bi oyunda hasar da olmaliydi bence. (Kimse oynayamazdi diyen arkadasa Colin McRae'yi nasil oynuyor diyorum, motion blur'u kisarsin reflection'i bolersin yaparsin bisiler.) Hadi hasar almayi gectim, bu kadar arcade olmamaliydi bence. Duvarlardan sekip, ordan oraya ucup ayni hizda gidebilmek sacma geliyor bana. Bilmiyorum ben cok Live for Speed, Colin McRae oynadigim icin bu tarz araba yarislarindan hoslanmaz oldum belki de ama arcade istiosam gider RiverRaid oynarim. Azicik gercekcilik fena olmazdi. For christ's sake, drift edince nitro'nuz doluyor ya. Yuh. Ayrica niye cockpit cam yok hala? Guzel yanlari var ama, bu kadar kotuledikten sonra gear shift'lerin harika oldugunu soyleyebilirim. Motion blur'un de suyunu cikartmislar, guzel olmus.[signature][hline]bayat ekmek. [Bu mesaj bayat tarafından 02 Kasım 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bende ekran kapkara cildirdim :) sadece arabanin farlari ve direklerin isiklari yaniyor[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 buuun çıkıcak dediler çıkmadı bakalım nese de bende kızlarda ii görünüo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: sirplaya-, 02 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Bende ekran kapkara cildirdim :) sadece arabanin farlari ve direklerin isiklari yaniyor ekran kartının son driverını yükle yapamıosan light glow u kapat oluo [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 02 Kasım 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: EagleEye, 31 Ekim 2004 13:59 tarihinde demiş ki: geforce4mx le full detay oynayabiliyorum herşeyi açtım banamısın demedi hehe arkaplanda çalışan programları falan kapatıp deneyin said: Naa, 31 Ekim 2004 14:07 tarihinde demiş ki: geforce4mx ile full deteailmi eminmisin? konuşan eagleeye (a.k.a. dallama paladin) ise hiçbirşeyden emin olmuyacaksın. gördük senin doom 3 oynadığın makineyi oyunda 10-20 fps alırsın, çok hızlı oynuyorum dersin... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Kasım 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Alakası yok Doom3 te yüklemeler biraz gecikiyor olsada hız olarak detayları düşürünce gayet iyiydi :P hem inanmıyosan gel gösteriim olum adama bak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 oyundaki bu serbest dolaşma online oynanabilio mu? çok güzel olurdu online öle bişi olsa..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ya beyler simdi benim ekran kartım fx 5700 ldi 256mb 8x agp desteyi var fakat boardım desteklemior yanı 4x max desteklior işlemci celeron 1.7 ve 512 ddr ram 80 gb harddisk 40x de cd rom desek neyse sımdı bu oyunun bende kasması acaba normalmı? yakında p4 motherboard ve 3.0 işlemci + 512 ramn daha alcam ddr fakat suanda bende oyun kasior hic kasmaması lazım yanı nfsu 1 kasior 2 yi daha oynamadım emınım kı o da kasıcak acaba bböle bi makınada kasmaması lazım yanı bı yanlıslıkmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 alaln varmı full versiyonu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi yükledim cok güxzel fazla kasmıor süper ya oyın sabırsızlıkla full versionunu bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: sirplaya-, 02 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Bende ekran kapkara cildirdim :) sadece arabanin farlari ve direklerin isiklari yaniyor antialias açıksa kapat .. demonun antialias la bir sorunu var sanırım.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ne zaman çıkıyor ?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ayin 15'i gibi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 şehirde dolaşma oalyının multisi yok ama olsa çok tatlı olurdu. Belki demo diyedir ama pek sanmıorum full version da da olacagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bende ayni seyi dusundum ama o serbest dolasmanin multisi olsa herkes carpisan araba oynardi heh[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben de şimdi indirdim mükemmel olmuş ya biraz geç kalmış olabilirim ama mükemmel olmuş hele o araba seçerken garaja girio flm yarışlar çok güzel olmauş yane :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 inşallah bundada arabaya tanrı özelliği vermemişlerdir çarp çarp yamulmuyo kardeşim :). ALternatif Yarış: Midnight CLub 2[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yarın çıkıyor bugün ve yarın bi kaç hoş oyun çıkıyor.güzel 2 gün :D. bu ay ise oyun açısından baya verimli.ownage bi ay.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar