Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sana kartondan ayaklı boy posterimi yollayacam ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Note II alma olasılığım var. LG alan cıkacağını sanmam. Telefona hasta olmuş olsam bile 16gb (sistem zaten 3 gb baştan -3gb) müziklerime bile yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Android sevmiyorum. iPhone 5 vs. Windows Mobile'a döndü yarış. Lumia 920'den çok ümitliydim ama 0.2 kilo civarıdna bi ağırlığı olması beni üzdü biraz. iPhone 5 alabilirim bi ihtimal. Şahsi fikrimdir. Ayrıca iOS'u sıkıcı yapan detayların 2013'te değişeceğine inanıyorum. Bence. Ive dayı bir şeyleri kurcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 "roket adam" said: Ayrıca iOS'u sıkıcı yapan detayların 2013'te değişeceğine inanıyorum. Bence. Ive dayı bir şeyleri kurcalar. su onemli bi gelisme gercekten apple cephesinde. Cok ciddi user experience odakli bi adam jive, ve uzun zmndir yenilige ihtiyaclari var. Bi sonraki update in makyajdan ote olmasini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 7 sene önce nokia n70 almıştım. bundan sonra da 400-500 saat bekleme süresi olan dandirikten basic bir telefon alıcam. 10 sene sonra da sim kart chipi alıp derime takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 of ios arayüzü çok sıkıcı lan değişmeli artık, android bile daha heyecan verici arayüz sunabilir ios yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yeni bb alırım bu yaz 3 senelik olcak şimdiki bb'm. stay inferior plebs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Smartphone olayına geçmeli miyim hala emin değilim ama takip ettiğim kadarıyla en çok ilgimi çekmiş olan LG Optimus G ilk smartphoneum olabilir. Onun haricinde HTC 8X'de ilgimi çekiyor, kullanıcı yorumlarına göre Win8mobile, Android'e posta koyabilirse 8X alırım. Yoksa Optimus G ya da One X+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Avea'dakile 41TL'ye Xperia sola verelim dediler dün fatura yatırırken, aklımı çelmedi değil. HTC 8S ama bir ay içinde Avea'da daha ucuza gelecek diyorlar, onu bekleyeceğim kesin karar vermeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Flassh said: of ios arayüzü çok sıkıcı lan değişmeli artık, android bile daha heyecan verici arayüz sunabilir ios yanında gerçekten ya. o folderlar falan boğuyor bariz. bb'nin yenisi yalnız.. emin olamıyor insan tabii. ama win'den iyi ya arayüz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Android'de 3-4'ayda bir sıkılıp arayüz değiştiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Android kullanıpta güncellemelerden geri kalmak istemiyorsan nexus serisinden şaşmayacaksın. Yoksa aylarca firmaların keyfini beklersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar