Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 şu sıralar bakınıyorum.anadolu yakası olursa daha iyi tabi. herbi boku olan spor salonlarından arıyorum.yüzme ıvır zıvır geniş çaplı geyikleri olsun.kullancagımdan değil ama olsun.fiyat olarak farketmez ben bi hillside biliyorum bu yakada. o tarz.başka var mı?.bb hocaları da iyi olan tabi.al gardaş protein tozu demeyen işi bilen dayılar olursa iyi. düzenli olarak gidicem.kalite arıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 garbıça taşıyın. burdaki fakirler bilmiyor. mahalledeki badici abinin dükkanında spor yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 valla ben ankarada gidiorm şuan ama. abim caddebostan kültür merkezinde bi yere gidiyodu öyle diye biliorm emin diilm. tabi bu 3-5 sene öncesi. united clubsa gidiorm istanbulda da şubesi var güzel burdaki şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kozyatağı spora'ya gel. eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 terli terli, duslarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 power rack ı olan bi gym olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 united clubs iyi bi yere benziyor ama istanbul şubesi ulustaymış kozyatagı sporaya da bakem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 vay mınaki sporaya giden genjler -varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 İstinye Hillside ya da Kanyon Mac'le ilgili bilgisi olan var mi? Benim icin daha cok onemli olan spinning dersleri saglam mi? Bir de mevcut barbell ler ne durumda (ben haliyle miniklerden kullanmayi tercih ediyorum, ama su anki salonumda olmadigi icin buyukleri de kullaniyorum ister istemez). Ayni ciasrlarda daha iyi oldugunu dusundunuz salonlar varsa onlara da gidip bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ne kadar buraların fiyatları istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sdeceokuyangenç said: valla ben ankarada gidiorm şuan ama. abim caddebostan kültür merkezinde bi yere gidiyodu öyle diye biliorm emin diilm. tabi bu 3-5 sene öncesi. united clubsa gidiorm istanbulda da şubesi var güzel burdaki şubesi ankarada nereyi önerirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 pardon ya, ben bunu boyle 20 kusur sayfalik thread sanmistim okumadim o yuzden hahahah. Ben su an Caddebostan Kultur Merkezi'ndeki Powerfull'a uyeyim (evet' iki l ile) ve cok memnunum. Hatta tasindigim icin artik muhtemelen gidemeyecegim ve bayagi mutsuzum. Cok kisa sure once yeni antrenorler aldilar ise, ama eski kadro (erkek oldugunu varsayarak) senin daha cok isine gelecektir. Genelde crossfit odaklilar, ama farkli program istersen onu da yazarlar. Yeme, icme vs. konularinda da danisabilecegin tipler ve cok kafalar. Ilgilenir misin bilmem, ama bir suru abidik gubidik ders var. Ha pek ucuz degil, ama Hillside'la arasinda bayagi bir fark vardir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ortalama fiyat verebilecek var mi hillside falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 NeoStyle said: sdeceokuyangenç said: valla ben ankarada gidiorm şuan ama. abim caddebostan kültür merkezinde bi yere gidiyodu öyle diye biliorm emin diilm. tabi bu 3-5 sene öncesi. united clubsa gidiorm istanbulda da şubesi var güzel burdaki şubesi ankarada nereyi önerirsin united clubs basarili bayagi 10dakika once ordan geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 NeoStyle said: sdeceokuyangenç said: valla ben ankarada gidiorm şuan ama. abim caddebostan kültür merkezinde bi yere gidiyodu öyle diye biliorm emin diilm. tabi bu 3-5 sene öncesi. united clubsa gidiorm istanbulda da şubesi var güzel burdaki şubesi ankarada nereyi önerirsin United clubstan memnunum ben temizliği falan güzel ben öğlenleri gidiorm pek kalabalık olmuyo en azından sıra beklemiosun hiç bi şekilde akşam gitmedim nasıl bilmiyorum. herkes kendi halinde en sevdiğim yanı o. bi dezavantajı biraz küçük bi alan ama sıkıntı olmuyo. Sports internationalın tesisini çok beğendim ama ne koparırsam kardır mantığındalar. aynı üyeliğe bi kişi 4k verioken öbürü 2.5k falan verio. bende ilk haftaiçine fiyat aldığımda 3.6k iken en son full üyelik 2.2k olmuştu gıcık oldum olmadım. Bi de etrafta birbirini kesmekten spor yapamayan insanlar cabası. Base life club var. güzel görünüo bizzat gitmedim ama giden bi tanıdığım abartılıyor bişeyi yok dedi. onun da fiyatları öyle uçuk biraz. Most life club var yine gezmedim gidenler iyi diyo gayet kentparkta. Ümitköyde ennfit var. united clubs varken tercih edilesi değil. Sportif yaşam var oradan da bayaa kişi şikayetçi. eski aletler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 united clubsta ergegten cok kiz var etraf ostrojen kokuyor bazen. ayrica kosu bandlari direk yuzme havuzuna bakiyor paso da kizlar yuzuyor daha gelmiyorsaniz ne diyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hangisi bu dediğin ya ? konutkent full yaşlı veya benm gittiğim saatle alakalı ahfushfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aylik uyelikleri var mi oralarin ? 4k ne lan makinayla kas mi basiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ayarlanir illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ennfitin 1 ay 3ay falan diye gidiyor. sports int. senelik yapıosn söyledikleri şeyde sen şimdi ilk defa üye oluyosun ya 3.5k ver ondan sonra seneye yenilerken 1.5-2k verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sdeceokuyangenç said: hangisi bu dediğin ya ? konutkent full yaşlı veya benm gittiğim saatle alakalı ahfushfd oglen gidersen yasli olur tabi olm ayni yere gitmioz mu lan, beraber yazildik ya erken bunama mi yasiyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 uzun sure kalip kalmayacagim belli degil ankarada da 1-3 ay olsun kalirsam senelik baglarim istiyorum da pek yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ennfit var öyle işte diğerlerini bilmiyorum sormak lazım. ben de akşamları gidicem artık spora :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sen gel ayarlariz bisiler ben de 3 ay kalcam diye geldiydim ankaraya neredeyse 1 yil olcak o kadar da emin olma 3 ay kalcagindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sağolun, bir göz atayım baharın ankaraya gelip bi süre kalma durumları var. siz beraber mi gidiyorsunuz? tek başına kasar tanışmıyorsanız takılsanıza beraber zaman vs uygunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar