MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 root access lost, fix root permissions? diye sormuştur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yok başka bişey sormuştu da sıkıntı o değilmiş. KNOX SuperSU yu engelliyormuş. Ben de yararlı bişeydir diye bütün updatelerini yapmıştım KNOX un şimdi onu devre dışı bırakamıyorum =) bi yol buldum da yarın deneyeceğim artık, çözerse buraya da yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 4.3 yüklü cihazlarda KNOX yüzünden sıkıntı çeken varsa çözüm : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 HTC one sağolsun unuttum Custom ROM'u vs. Stock ROM o kadar iyi ve stabil ki custom ROM'a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Nexus 7 (2012) icin F2FS diye bir file system cikarmislar, uyumlu romla harikalar yaratti bende suan. Xda de var siddetle oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 note2 de cm11 kullanıyorum da bu nightly update i hergün geliyor, bunu hergün güncellemek mi lazım ne yapmak lazım yav 8-) cm10.2-20140302-Nightly varmış. Cyanogen'in kendi update seçeneklerinden cm11-20140420-Nightly çıkıyor da update desem burdan, cm10.2 den cm11 e sıkıntısız eder mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 etmez muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sıfırdan romlarmış gibi mi romlamak lazım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 benim bildiğim cm 9 10 11 başka yapılar oluyor yani. bilen biri yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 CM'lara çok aşina değilim ama problem çıkması olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 evet cm10.2 android 4.3 için, cm11 android 4.4.2 için galiba, o yüzden hiç bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 s3 4.3 var bende şu an. sentinel rom kurucam ama en son yayınlanan 4.2 için sanırım. arkadaş kurmaya çalıştım olmadı dedi. cm 11 çıkmış en son onu mu yüklesem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 cm11'i çok beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 cm11 atamıyorum ama rom yüklerken status 7 diye hata veriyo var mı yardımcı olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yaptım ya cwm'yi güncellemek gerekiyomuş eski kalmış 6.0.4.4 yükledim sorun çözüldü bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 cwm den öte ben twrp öneririm daha stabil daha kolay ve easygoing interface yapılmış. birde dalvik için daha ayrıntılı temizlik yapabiliyor. backup mantığı muhteşem #Superuser olayı daha tutarlı yuklenebiliyor. Xposed için bütünleşik reboot u var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yalnız custom rom işine giriyorsanız öyle standart stabil rom/kernel falan yok maalesef marka ve modele göre değişebiliyor stabil olup olmaması rom ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben 4 farklı 4.4.2 kullandım belirli sürelerle. hiç birisi 4.3 lansmanında değil hem işlem kapasitesi ve müdahale edilebilirlik açısından. tekrar 4.3 e döndüm. kernel olayı değiştirilebilir olduğu için ki hala kitkat için bence erken özellikle custom romda. şuanda 4.3 için yeniden betimlendirilmiş bir kernel kullanıyorum inanılmaz sade yani olabilenin en sadesi bence. s3 kullanıyorum bu arada ama kafadan 2 sene daha kullanırım bu gidişle çünkü şuana kadar yapamadığım birşey çıkmadı henüz ki zaten çıkacağına da inanmıyorum sırf tüketim politikası olsun diye yapılıyor.. hele de iphone sa kullandığın 1 senede bir telefon değiştirmen gerek ki tam verimle kullanabil... s3 kullanıcısı iseniz ve custom rom yüklerim kullanırım diyorsanız sentinel V5.00 4.3 üzerine yapılacak en iyi config; Sentinel V5.00 Build 4.3 GAPPS for 4.3 Supporter için Xposed Prime bir Nova yüklemek - (main launcher ı komple silmek) Texdroider_dpi ile 300 DPI basic moves bunlar gerisi sentinel ile gelen "browser-faceunlock" gibi gereksiz şeyleri silmek. telefon tamamdır. gerisi isteğinize kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Galaxy S4 da root edip; butun bu carrierla gelen gereksiz appleri istemedigim launcher ve klavye secenklerini kaldirmak mumkun mu? Yoksa illa bir rom kurarak mi halletmek gerekiyor bu isi? Modifikasyon derdim degil ama telefon gereksiz app dolu ve her updatede klavye ve launcher onaylamaktan biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 root yeterli istediğin şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ROM topicigi altinda yaziyorum ama root haki aldiktan sonra silerken kullanmam gereken bir program var mi? Yoksa bodoslama filelari mi siliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 system/app ve framework içinden silebilirsin istediğini. ama rom customizer falan kullanırsan backup da alır hem kendisi. sen bilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Beyler ayvayı yedim galiba dsfds Sabahtan beri telefonun hattıyla alakalı bi işlem yapmaya çalıştığımda (telefon,sms,mobil veri vs) şöyle bi hata alıyorum: "Unfortunately, the process com.android.phone has stopped" ardından şebeke gidiyor, tekrar geliyor tekrar aynı hata çıkıyor, tekrar şebeke gidiyor. bi süre şebeke var oluyor fakat bi sms gelirse ya da bi telefon gelirse tekrar aynı şey oluyor. Denediğim şeyler; -Telefonu açtım kapattım -Sim'i taktım çıkarttım Cyanogenmod 10.2 kullanıyorum 6-7 aydır. ACİL HELP PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 cacheleri temizle olmadı reflash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 reflash yaptım mecbur, iyi de oldu aslında dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar