Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Custom ROM'ları

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ben 4 farklı 4.4.2 kullandım belirli sürelerle. hiç birisi 4.3 lansmanında değil hem işlem kapasitesi ve müdahale edilebilirlik açısından. tekrar 4.3 e döndüm. kernel olayı değiştirilebilir olduğu için ki hala kitkat için bence erken özellikle custom romda.

şuanda 4.3 için yeniden betimlendirilmiş bir kernel kullanıyorum inanılmaz sade yani olabilenin en sadesi bence. s3 kullanıyorum bu arada ama kafadan 2 sene daha kullanırım bu gidişle çünkü şuana kadar yapamadığım birşey çıkmadı henüz ki zaten çıkacağına da inanmıyorum sırf tüketim politikası olsun diye yapılıyor.. hele de iphone sa kullandığın 1 senede bir telefon değiştirmen gerek ki tam verimle kullanabil...

s3 kullanıcısı iseniz ve custom rom yüklerim kullanırım diyorsanız sentinel V5.00 4.3 üzerine yapılacak en iyi config;

Sentinel V5.00 Build 4.3
GAPPS for 4.3
Supporter için Xposed
Prime bir Nova yüklemek - (main launcher ı komple silmek)
Texdroider_dpi ile 300 DPI

basic moves bunlar gerisi sentinel ile gelen "browser-faceunlock" gibi gereksiz şeyleri silmek. telefon tamamdır. gerisi isteğinize kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Beyler ayvayı yedim galiba dsfds

Sabahtan beri telefonun hattıyla alakalı bi işlem yapmaya çalıştığımda (telefon,sms,mobil veri vs) şöyle bi hata alıyorum:

"Unfortunately, the process com.android.phone has stopped"

ardından şebeke gidiyor, tekrar geliyor tekrar aynı hata çıkıyor, tekrar şebeke gidiyor. bi süre şebeke var oluyor fakat bi sms gelirse ya da bi telefon gelirse tekrar aynı şey oluyor.

Denediğim şeyler;
-Telefonu açtım kapattım
-Sim'i taktım çıkarttım

Cyanogenmod 10.2 kullanıyorum 6-7 aydır.

ACİL HELP PLX
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...