Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 spurdo said: Myshkin said: torpilin yoksa türkiyede iyi iş bulman zor yurtdışı düşünüyom direk çıkılırmı? çıkılır herhalde diye düşünüyorum anca arabistana, azerbaycana falan gidersin tecrüben yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Petrol mühendisleri okuduğum makalelere göre iyi para kazanıyorlar fakat yurt dışında farklı noktalarda çalışmak gerekiyormuş. Para biriktirip sonradan sabit bir konuma yerleşilmesi gereken bir meslekmiş gibi bir ibare oluştu kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Ya avantajı 2 hafta gidip ücra biryerde para harcamadan yaşıyorsun, 2 hafta izinlisin istediğin gibi yaşıyorsun üstelik 1 ayda kazandığın parayı harcıyorsun + ücretler yüksek + güvenlik, yönetim önemli olduğu için çok fazla eğitim alıyorsun. ailemizde olduğu için biliyorum ben de baya çalışma şartlarını vs. Ana mesele iyi bir yerde işe girmenin zor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 walla benim arka direk kabul geldi ama itüde hocaları ile arası iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Nerde girdi işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 peki direk lisans bitince yurtdışı aksak pasaportla askerlikten kaçsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 is bulursan kacabiliyorsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aynen o şekil kaçabiliyosun ama bizim arkadaş bahtsız bedevi olduğundan herif gittikten 1.5 sene sonra şirketi ruslar aldı bütün türkleri çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 anlaşırım abi ruslarla sorun olmaz paso rusça abanacağım,son senede norveççe falan kolay o zaten hvarför falan bişeyler uydururuz anders breivik falan biliyoruz somon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu topic'i yer imlerine kaydet 5-6 sene sonra mezun olunca bir daha oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 deadwoll said: Bu topic'i yer imlerine kaydet 5-6 sene sonra mezun olunca bir daha oku bence. olur abi valla rahat dota falan atılır oyun kasılır diye yazıcam sırf 15 gün ard arda tatil off mis gibi raidler gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 inşaat müh ol diyenler var bunun yerine daha mi iyi o yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar