Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Hulu'dan 720p stream ediyorum su anda, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Düzeldi bende de şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 düzeldi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 benim router bozulmus salak salak bir baglaniyordu sitelere bir baglanmiyordu. routeri cikardim modemi direk bilgisayara bagladim duzeldi, tabi interneti dagitmam lazim yeni modem siparisi verdim. aklinizda olsun modeminizde veya routerinizda sorun olabiliyor. Ayrica ikinci el alacaktim, ikinci el uydunet modemlerinde eger modem uydunetten taahhutlu alinmissa ve borcu varsa siz kullanamiyorsunuz uydunet izin vermiyor, aklinizda olsun. ondan sifir aldim hepsiburadadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ya hala görgüsüz gibi işyerinde 100 kişinin kullandığı internette speedtest yapıp koyanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Evinde 100 mbps fiberi olan Pati'ler var. 125 gb akk, 115 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 uydunete geçiyorum bende yeni evde de bu uydunet turksata mı bakıyor.dsmartta var benim.türksata bakıyorsa iyi ya.çanak taktırmıyorlar çatıya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sen olayı anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yok ya hazır yazmışken onu da sorayım dedim sdfs tivibu ev + ttnet vardı onun yerine uydunet ve teledünya ya geçtim işte extradan o çanak sorusunu bilen varsa sorayım dedim ya.adamlarla sabah konuştuğumda unuttum sormayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Hic birine bakmiyor. Kablo bu, yerin altindan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kapıcı beni yemiş o zaman çatıda uydunet digiturk var diodu sfds bu arada internet tarifesi olarak 80gb kotalı 10mbs kadar düşünüyorum iyidir işalalh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Floryadayim. 3 gundur net yok, call center ariyorum genel ariza diyor IVR, kafadan ses kaydetmisler birakmislar. Allahtan 3g iyi burda, 2 gun daha gelmezse direk ofislerine gidip nedir derdiniz ben anlarim bu islerden diyecegim. Simdiye kadar kablo bole birsey yapmamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bende 3 gundur net cok hiz degistiordu 1-5 mb arasi gidip geliodu aradim modem surumu guncellenmemis neyse o iste yaptilar bu sabahta 2 cocuk geldi duzeldimi abi diye sordular sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 3mbs limitsiz aldım bende torrent açıkken browserda interneti yok ediyor.download açık olması bile gerekmio utorrent açıksa direk net kullanılmıyor.olayı nedir bunun bide speed testte 2.92 gördüm maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 3 mbps ben de. Torrent acikken nette dolasabiliyorum ben. Tek yaptigim ek ayar upload 25 kb/s'ye sinirlamak. Transmission kullaniyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kabloda upload downloadı etkilemiyor diye yemişler beni o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 belki de etkilemiyordur. net gezerken upload da gerekli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tabi yapılacak işe bağlı her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Red said: 3mbs limitsiz aldım bende torrent açıkken browserda interneti yok ediyor.download açık olması bile gerekmio utorrent açıksa direk net kullanılmıyor.olayı nedir bunun bide speed testte 2.92 gördüm maks torrent ayarlarına bak. bir şey vardı onu arttırınca tüm bağlantını sömürüyordu. ben de şu an full download açık 2 tane dosya birden çekiyorum bi de. youtube dan çok az bekleyerek video izleyebiliyorum sorunsuz. çok rahat surf yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Uydunet alacaksanız önce bölgenizde bulunan diğer abonelerden performans hakkında bilgi edinip öyle abone olun derim. Lakin bazı bölgelerde gerçekten en iyi seçenekken, diğer bazı yerlerde işkence olabilir, bin pişman edebilir benden söylemesi. Mesela Kadıköy bölgesinde oturuyorsanız çok detaylı araştırmanızı tavsiye ederim, Kadıköy'ün bazı mahallelerinde hüsran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kadıköy merkezde altıyola yakın oturuyorum. uydunet baya iyi bu bölgede ping bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar