Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Uydunet kampanyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim router bozulmus salak salak bir baglaniyordu sitelere bir baglanmiyordu. routeri cikardim modemi direk bilgisayara bagladim duzeldi, tabi interneti dagitmam lazim yeni modem siparisi verdim.

aklinizda olsun modeminizde veya routerinizda sorun olabiliyor.

Ayrica ikinci el alacaktim, ikinci el uydunet modemlerinde eger modem uydunetten taahhutlu alinmissa ve borcu varsa siz kullanamiyorsunuz uydunet izin vermiyor, aklinizda olsun. ondan sifir aldim hepsiburadadan.
Mesaj tarihi:
uydunete geçiyorum bende yeni evde

de bu uydunet turksata mı bakıyor.dsmartta var benim.türksata bakıyorsa iyi ya.çanak taktırmıyorlar çatıya sdfs
Mesaj tarihi:
yok ya hazır yazmışken onu da sorayım dedim sdfs

tivibu ev + ttnet vardı onun yerine uydunet ve teledünya ya geçtim

işte extradan o çanak sorusunu bilen varsa sorayım dedim ya.adamlarla sabah konuştuğumda unuttum sormayı sdf
Mesaj tarihi:
kapıcı beni yemiş o zaman

çatıda uydunet digiturk var diodu sfds

bu arada internet tarifesi olarak

80gb kotalı 10mbs kadar düşünüyorum iyidir işalalh
Mesaj tarihi:
Floryadayim.

3 gundur net yok, call center ariyorum genel ariza diyor IVR, kafadan ses kaydetmisler birakmislar.

Allahtan 3g iyi burda, 2 gun daha gelmezse direk ofislerine gidip nedir derdiniz ben anlarim bu islerden diyecegim.

Simdiye kadar kablo bole birsey yapmamisti...
Mesaj tarihi:
3mbs limitsiz aldım bende

torrent açıkken browserda interneti yok ediyor.download açık olması bile gerekmio utorrent açıksa direk net kullanılmıyor.olayı nedir bunun

bide speed testte 2.92 gördüm maks
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3 mbps ben de. Torrent acikken nette dolasabiliyorum ben. Tek yaptigim ek ayar upload 25 kb/s'ye sinirlamak.

Transmission kullaniyorum bir de.
Mesaj tarihi:
Red said:

3mbs limitsiz aldım bende

torrent açıkken browserda interneti yok ediyor.download açık olması bile gerekmio utorrent açıksa direk net kullanılmıyor.olayı nedir bunun

bide speed testte 2.92 gördüm maks

torrent ayarlarına bak. bir şey vardı onu arttırınca tüm bağlantını sömürüyordu. ben de şu an full download açık 2 tane dosya birden çekiyorum bi de. youtube dan çok az bekleyerek video izleyebiliyorum sorunsuz. çok rahat surf yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Uydunet alacaksanız önce bölgenizde bulunan diğer abonelerden performans hakkında bilgi edinip öyle abone olun derim. Lakin bazı bölgelerde gerçekten en iyi seçenekken, diğer bazı yerlerde işkence olabilir, bin pişman edebilir benden söylemesi.
Mesela Kadıköy bölgesinde oturuyorsanız çok detaylı araştırmanızı tavsiye ederim, Kadıköy'ün bazı mahallelerinde hüsran...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...