Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Uydunet kampanyası

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Kendi konusu var ama duyulsun istedim.

3 Mbps 39TL
5 Mbps 59TL

Hepsi tamamen sınırsız. Yeni üye olmak da gerekmiyor sadece şu anda bir kampanyadan yararlanıyor olmamanız gerekli. Yarın gidip 39TL'liğe geçirmeyi deneyeceğim 3 Mbps hattımı. Dediğim gibi 720p stream için rahat rahat yetiyor.

TTNet hep yapıyor zaten diyorsanız bunun bir farkı var, hatta ilk kez böyle bir şey görüyorum ben:

12 ay taahhüt veriyorsunuz ve 12 ay boyunca bildirilen fiyatta kullanıyorsunuz. TTNet gibi 24 ay taahhüt ve 6 ay indirim değil.

Modem vermiyorlar ama bunu tavsiye ederim: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html

Yani TTNet'in 8 Mbps'ye kadar 50GB kullanım alanlı servisinin fiyatına 5 Mbps tamamen limitsiz alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çok iyi bence Uydunet. Böyle şeyler söyleyecekseniz hangi bölgede olduğunuzu söyleyin de bir ise yarasın yani.

Büyükesat bölgesinde mesela servis daima yarım saat geçmeden kapınıza geliyor ve hız ile gecikme neredeyse hiç ideal formlarından düşmüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sparkcaster said:

bunun yerine 10 mbite kadar ve yeni teknoloji modemi almak daha iyi değil mi

Daha iyi tabii. Ama tarife 99TL, modem 240TL.

Bu arada TTNet'in bağlantı hızını düşürmediği paket 115TL değil mi? Pek bir fark yok gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

walla şöyle diyim
eski tarifelerden 1 mbit sınırsız var bende
8mbit olarak kullanıyorum
(diğer 8mbite kadar olan tarifelerde de düşmüyor diye söylüyor çoğu kişi)
3 adet komşuyla paylaşıyorum
torrentte kaynağa göre 950 kb/s çok rahat görüyorum
bunu yaparken de web sitesi gezmenin yanı sıra youtube'dan da bir şeyler izleyebiliyorum
bir tek inciswflerde takılıyor, refrehle düzeliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...