Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Kendi konusu var ama duyulsun istedim. 3 Mbps 39TL 5 Mbps 59TL Hepsi tamamen sınırsız. Yeni üye olmak da gerekmiyor sadece şu anda bir kampanyadan yararlanıyor olmamanız gerekli. Yarın gidip 39TL'liğe geçirmeyi deneyeceğim 3 Mbps hattımı. Dediğim gibi 720p stream için rahat rahat yetiyor. TTNet hep yapıyor zaten diyorsanız bunun bir farkı var, hatta ilk kez böyle bir şey görüyorum ben: 12 ay taahhüt veriyorsunuz ve 12 ay boyunca bildirilen fiyatta kullanıyorsunuz. TTNet gibi 24 ay taahhüt ve 6 ay indirim değil. Modem vermiyorlar ama bunu tavsiye ederim: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Yani TTNet'in 8 Mbps'ye kadar 50GB kullanım alanlı servisinin fiyatına 5 Mbps tamamen limitsiz alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 uydunetten uzak durmak laızm ama ttnet yine güncelleme yaptı fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Çok iyi bence Uydunet. Böyle şeyler söyleyecekseniz hangi bölgede olduğunuzu söyleyin de bir ise yarasın yani. Büyükesat bölgesinde mesela servis daima yarım saat geçmeden kapınıza geliyor ve hız ile gecikme neredeyse hiç ideal formlarından düşmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 uydunetten niye uzak durmak lazimmis? aksina bence de cok iyi 3mbit diyorsa 3mbit hızı var ve hic dusmuyor pingler desen adsl'nin yarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bunun yerine 10 mbite kadar ve yeni teknoloji modemi almak daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 GERGE said: Büyükesat bölgesinde mesela servis daima yarım saat geçmeden kapınıza geliyor ve hız ile gecikme neredeyse hiç ideal formlarından düşmüyorlar. adsl kullanıyorum hiç servise ihtiyaç duymadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 valla ilk adsl baglattim adam 1 hafta sonra geldi ek kablo icin 20tl istedi kablotvciler ertesi gun geldi adam 2 odaya kablo cekti birde ek bi 20m felanda fazladan biraktilar. Uydunetle adsl kiyaslanmaz bence eger bulundugunuz yerde ozellikle bir problem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ttnetin bir de bağlantı hızını düşürmeme gibi bir avantajı var fiyat karşılaştırması yaparsak ayrıca fanboilik yapacak bir fark yok aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sparkcaster said: bunun yerine 10 mbite kadar ve yeni teknoloji modemi almak daha iyi değil mi Daha iyi tabii. Ama tarife 99TL, modem 240TL. Bu arada TTNet'in bağlantı hızını düşürmediği paket 115TL değil mi? Pek bir fark yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kullanmadigim adsl kalmadi son 10 yılda su an yazarken adsl kullaniyorum bakiim evet adsl 2 sene once uydunet baglatmistim adsl e gore kat kat stabil hız düşme gunluk dalgalanmalar falan yok adsl in 100 ping verdigi serverlarda 40 ping veriyor falan uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 walla şöyle diyim eski tarifelerden 1 mbit sınırsız var bende 8mbit olarak kullanıyorum (diğer 8mbite kadar olan tarifelerde de düşmüyor diye söylüyor çoğu kişi) 3 adet komşuyla paylaşıyorum torrentte kaynağa göre 950 kb/s çok rahat görüyorum bunu yaparken de web sitesi gezmenin yanı sıra youtube'dan da bir şeyler izleyebiliyorum bir tek inciswflerde takılıyor, refrehle düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 80gb sınırlı olan 60 lira 10mbite kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 pingler msler nasıl oyunlarda almanya serverlarında özellikle bide modemi değişik mi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Rerore said: eski tarifelerden 1 mbit sınırsız var bende 8mbit olarak kullanıyorum bizim arkadaslarda oyle baglatti gelen adam dusmuyor yea falan dedi 4-5 ay sonra gg sira sana da gelir o zaman aglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 20-30ms fark var adsl le arasinda. bide modemi farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Altdaki ise vpn ile olani hideipvpn. En altakide Istanbul ici. adsl ile kiyaslayin iste 8mblik. 5mb sinirsiz uydunet bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu da 8mbit sınırsız adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.speedtest.net/result/2285315207.png buda superonline fiber değil 2 ay sonra istanbul'a geçince adam gibi bi provider bulayım diyorum kanser etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 10mbite kadar 80gb kotali kullaniyorum 60 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://www.speedtest.net/result/2285327263.png bu da frankfurt http://www.speedtest.net/result/2285335698.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ping farki 3 katindan fazla iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bizim burdaki altyapı hala en fazla 6 mbt kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Phyx said: 10mbite kadar 80gb kotali kullaniyorum 60 lira uydunet mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 aaa hayret adsl netlimitsiz 8mbt http://www.speedtest.net/result/2285344728.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 isp'de yaziyormuş gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar