xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylasayim dedim bir malliklarini daha Kablonet bu hafta habire kesilip durdu, 3mbit sinirsiz 49 tl kullaniyorum. baktim ttnete' 16mbit AKK olunca 3mbite iniyor, e iyi dedim zaten su anki de benim 3mbit. Bayideki kadin 16mbit alabiliyor gozukuyorsunuz dedi. 24 ay taahhutlu yazildim, baya hosuma gitti guzel firsat gibiydi cunku. Ne indireceksem ay sonuna dogru indiririm, zaten 3mbite duserse de dussun 3mbit cok yavas degil diye dusunuyordum. Bekle bekle bekle... En sonunda aradim 444 0 375'i dedim nerde kaldi sinyal, dediler hattiniz coktan acilmis. Kablolari test ettim herseyi denedim sinyali goremiyorum. Telefon canavar gibi calisiyor. Ariza kaydi biraktim, obur gun donduler "bulundugunuz bolgede kablolarin degismesi gerekiyor 16mbit desteklemiyor, 8'e indirirseniz sinyal gorebilirsiniz" dediler. Ben tabi madem oyle niye 16mbit veriyorsunuz bide taahhut imzaliyoruz demeye basladim. Aradim musteri hizmetlerini, ilk basta dedim 8mbit'e indirin bari dedim, taahhut yapmissiniz indirirsek ceza bedeli yansir dediler. ben haydaaa noluyoruz tepkisi icerisindeyim. turk telekom mudurlugune gidip dilekce ile degistirmem gerekiyomus. dedim baslarim boyle ise. Turksat'in 5mbit sinirsiz taahhutlu 59TL kampanyasina gececem. Yine turk telekom mudurlugune gidip hatti ceza bedeli odemeden kapama ugraslari da cabasi olacak. 5 yil once adsl kullanirken boyle maldi bunlar, hala mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hiçbir hizmette 12 aydan fazla taahhüt imzalamamak gerekiyor bence.Mahkeme ye falan gitmeden zor gibi aksi halde ceza ödemen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hakem heyetine veririz ceza cikarsa iptal ettiririz ya sorun degil sonucta %100 hakliyiz, sorun ugrastirmalari. isimiz gucumuz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ttnet'le asla ama asla taahüt falan yapmam abi. kimseyede asla önermem. yapmayın taahüt falan adamlara güvenipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Tam vampir bunlar ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gittim telekom mudurlugune simdi de adam kagit vermedi 16mbit desteklemiyor diye gelip bakalim diyorlar. lan ariza kaydi biraktigimda niye gelip bakmadiniz? bi telefon edip desteklemiyo demesini biliyonuz ben iptal ettircem diyince gelip bakalim diyonuz. adam bide cok akilli dusururuz 8mbite filan diyor, dusurmeyin istemiyorum 8mbit. en sinir oldugum yani kapattirmak icin o kagidi alinca bir kere daha telekom mudurlugune gidecem. insani ugrastiriyolar... hatta tek de gidemiyom hat babamin uzerine her seferinde onu alip gitmem gerekiyo, isimiz gucumuz var arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BTK'ya şikayet et, telefonla ara söv bağır tüketici mahkemesine vermekle tehdit et hatta mümkünse ver, sözleşme de yazan belli aldığın hız belli hiç düşünme derim. 8mbit'e düşürülmesini nasıl kabul ediyorsun onu inan anlamıyorum, hakkınızı biraz arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 paparnoz said: 8mbit'e düşürülmesini nasıl kabul ediyorsun onu inan anlamıyorum, hakkınızı biraz arayın. xetraynex said: adam bide cok akilli dusururuz 8mbite filan diyor, dusurmeyin istemiyorum 8mbit. Başta "o zaman taahhüdü 8'e çekin" demiş de çirkeflik görünce ondan da vazgeçmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 evet bende mesajı yazdıktan sonra gördüm fark eden bir durum yok ama bence ilk önce btk'ya şikayet etmeli, sonra da oradan çözüm bulamıyorsa tüketici mahkemesine başvurmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 e bu gebesler geldi yaptilar simdi 11-12 mbit/sn download hizim var da 600-650kbit upload'im anca var. ben screen-sharing yaparken skypetan gorusmemi surdurebilmek istiyorum bu sorun olacak gibi duruyor su an, ne gerizekali bu herifler hayir simdi hizi vermediniz diye iptal da ettiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Verdikleri yerlerin %70'inde belki zaten 11-12 mbps çekiyor. Benim de öyle çekiyordu bunu kullanırken. Ama arayıp uğraşmadan yapmıyorlar, çekmiyor diyip 8 mbps hatta 6 mbps'ye sabitliyorlar. Benimkini en son 6 mbps yapmışlardı, genel merkeze gidip beğenmiyorsanız demişlerdi sonra da. İptal ettirdim, 2-3 ay harass attılar telefonlar, Uydunet ile rahatım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ya downloadinda degilim ben de uploadindayim, screen-sharing + skype yapabilmem lazim. 3mbit down / 512k up uydunet yetmiyordu bunun icin ses arada kesiliyordu, saglam 1mbit up lazim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 al iste uydunet yine down, musteri hizmet telefonu bile habire mesgul, ne yapacam ikisi de birbirinden beter arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 1000 kere yazdik uydunet hizmet kalitsi bolgesine gore degisiyor baya =) genel mantik soyle: bolge mudurlugune yakinsaniz, cok iyi hizmet aliyorsunuz istanbul / gayrettepe'de 10mbit aliyorum, onceden bildirmeyip internetimi kestikleri olmadi. teknik servisci ben istemeden cep numarasini falan birakti, cumartesi/pazar teknik destege geldiler kurmak icin... vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Turk telekom'dan eski 32mbit vdsl2 kullanicisiyim, eski tip sinirsiz sozlesmemi bozup zorla 32mbit AKK'li yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 iyi de ben 3-4 yildir kablonet kullaniyorum simdiye kadar hic boyle sorunlar yasamiyordum, yeni olmaya basladi bu olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Benim kullandığımdan beri 2 kere 2 saatliğine kesilde, hepsinde bir gün önceden mesaj çekip haber verdiler. Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 olmadi iste teamviewer ile screen-sharing yaparken ekrani oynatirken sesim karsiya kesik gidiyor arkadas bu kadar dusuk zayif bir internet mi olur ya, 16mbit diyor upload hizi 0.65 mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar