mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 iste win95 de bunu konusuyor olsak eheh dogru diyecegim...de butun isletim sislemleri uzun suredir kacinmis..yorumlari merak ettim sadece. Patigici gectim bu bolume post atan insanlar zaten bircok konuda isin ehli, diye goruyorum.. E ama bunca yildir OS icerisinde sirf "typing" niyetli bu kadar ozel bir muamele/dokunulmazlik goruyor ise tasarimda birileri ya usenmis yada korkmus diyecegim. cunku anti tez olarak konulan her program(oyunlar dahil) kendi icerisinde menu ve bir UI ye sahip...e hepsi birsekilde space'i islevsel olarak kullanmis... (bildigimi soyliyim, Pshop da space tusu yamulmuyorsam versyon 5 yada 7 den beri mevcut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Daesu said: altgr ve sagdaki şiftte ilginçtir mesela mister daesu.. 1)senle quake oynanmaz. 2)alt gr'deki GR'nin gunumuzde ki islevselliginden bahset tam olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 standart bir kullanıcı için harf tuşları diğer duyular ve organlar, enter penis, space beyin, backspace de hipotalamustur. etraflıca düşünmedim ama önem levellarına göre böyle birşey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ya bulundugu yer acaip saçma geliyo bana :) oynanır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 escape tuşu en kralı değil mi? köşede ne kadar asilce ne kadar kararlı ne kadar kendinden emin ne kadar da tehlikeli duruyor öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ADETA YALNIZ BİR KURT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 caps lock tusu da buyuk islevine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Biz neyini acillayalim hacit, biz mi karar veriyoruz spacein ne için kullanilicagina. Bilincsizce catir cutur surekli basilicak bi tus lazim olsa kullanilir programd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mono said: keske; iOS = ac bana dashboardu Win8= ac bana start screeni Linux= ac bana..err...sudo komutu hazir promtu? xD ee windows space'e basınca start screeni açıcaksa yazı nası yazıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mono said: hani zaten yazi yazacagim alana "klikledigimde" space in gorevi space olmali..e yazmadigim vakit? ziyan bir dugme...onu oneriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Fistan said: caps lock tusu da buyuk islevine gore caps lock'un işlevi bile yokki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 touchscreene nie gececez ki iğrenc bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mono said: arkadaslar, derdim space dugmesinin sekil itibari ile tasarimi degil, sofftware acisindan verilen onem..bu kadar ergonomik olarak EN kritik bir dugme var..adi da space..gel gorki browserda bile "backspace" dugmesi daha cok ise yariyor..deneyin gorun. kesinlikle katiliyorum dediklerinize, text based form mantiginda zaten yazi dilinde bosluk birakmak en en en onemli sey..e peki "menu/interface" e indiginde is? i - ih.. hic bi tik yok.. edit: hani zaten yazi yazacagim alana "klikledigimde" space in gorevi space olmali..e yazmadigim vakit? ziyan bir dugme...onu oneriyorum :D opera'da sayfa kaydır - sayfa kaydır - sayfa kaydır - sayfa sonunda bi sonraki sayfaya geç işlevi de var mesela. ama combo vs için kullanılmaz hani space+n space+b etc gibi said: photoshopta en cok kullanılan tus olabilir, bütün video, sound edit programlarındada cok sıkca kullanılıyo, video izleme programlarında play/pause gidi cok temel bi fonksiyonu var, oyunlarda ya sık, yada acil kullanılası gereken bi foksiyona karsılık geliyo. denilmiş zaten. tek başına etkili bir tuş. op hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dasaa, op hatali, demeden once bir okusaydin keske?..OS icerisinden bahsetmisim..ucu acik olarak fikir sormusum. mono said: Evet photoshopundan zibilyon movie editing vs de ENCOK kesinlikle kullanilan space, kendi program/kanvas duzeninde...e isletim sistemleri dokunmuyor o yayvan geldi sadece.. keske; iOS = ac bana dashboardu Win8= ac bana start screeni Linux= ac bana..err...sudo komutu hazir promtu? xD mono said: yanlislik olmasin, autocad pshop, aftereff, 3dmax, maya, finalcut(derp) ayri tutmak lazim cunku "standart kullanici", yani PCyi hayat tarzina bir yanci olarak kullanan insanin pek super hakim olamayacagi biraz ileri seviye programlar. mono said: ... her program(oyunlar dahil) kendi icerisinde menu ve bir UI ye sahip...e hepsi birsekilde space'i islevsel olarak kullanmis... (bildigimi soyliyim, Pshop da space tusu yamulmuyorsam versyon 5 yada 7 den beri mevcut) neyse benimde oyum esc'nin tehditkar ve yalniz kurt edasi ile daha onemli olduguna yonelik ehuehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 çünkü size matters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 şunu demek istiyorum. op hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 spacetuşubenceyeterinceiyikullanılıyor,hayırinsanlarbirsürüdeörnekvermişlerbakburdaböyleşurdaböylekullanılıyordiyesendezıpzıpdemişsinabi.yazıyazmanıgerektirmeyenvespacetuşunubaşıboşbırakanprogramyokbence. space önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Software developer, coder etc. diye takilan adamlarin hepsi 'space' tusu ile hayatini devam ettirir. Ekrana bos bos bakiyorsan; ctrl + space = code completion Hic mi olmadi, yapistir; ctrl + shift + space = ultra smart code completion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar