Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Havalimanı THY CIP LOUNGE


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş, bu salon yüzünden bu THY batar gibi geliyor bana.
4 kıtada 30 küsür ülkede pek çok salon gördüm; bu kadar çok ve sınırsız yemek çeşidini(ve çok lezzetli), bu kadar çok içki çeşidini (bir çoğu kaliteli markalar), bu kadar çok bedava dergi-gazete sunulduğunu, onlarca tv ekranı, son derece rahat koltuklar, sandalyeler, çocuklar düşünülerek bilgisayar oyun ekranları, çok lüks tuvaletler...Hiçbirinde görmedim.lan pideci var yahu?!?!

siz o kontuarda artist artist gerinen avrupalıların, amerikalıların o pidelere, ızgara köftelere, açık büfe salata barına, viskilere, şaraplara saldırışlarını bir görün...

ne demek istediğimi anlarsınız.

neyse, uçağa var biraz daha, sizinle paylaşayım dedim. kalın sağlıcakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akbankın wings loungeda öyle.

ama zamanında ldpnin genel başkanı açıklamıştı THY türkiyenin en sık kullanılan iç hatlarında (istanbul-ankara mesela) büyük ölçüde tekel halinde, başka hiç bir ülkede görmedim ben bunu falan diyordu. tabi ben araştırmadım o yüzden bilemiyorum ama paralarının kaynağı bu olabilir sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne bileyim, aha bak pideci gözümün önünde, aha şu kadınla adamda 3üncü kez tabak dolusu pide alıyorlar. yahu pidelerde tıka basa kıyma dolu, peynir dolu...az önce dedim ki mercimek çorbası içeyim, yav bir çorba bu kadar mı güzel olur. aha bak yanımda 55-60 yaş arası 2 tane ağır abi var, muhabbetlerinden anladığım kadarıyla bir inşaat firmasının genel müdürü ve yardımcısı, 50-60 milyon Dolarlık işlerden bahsediyorlar; herifler deminden beri en az 4er bardak viski çekti-ki geldiğimde de viski içiyorlardı,kim bilir kaçıncı viskileri?

tabii ki biletten çıkıyordur parası da, arkadaş biz yerli malı haftası kutlayan nesildeniz, bana acaip israf geliyor burada gördüklerim. yazık vallahi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...