Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fistan said: nasil tanistiniz oyundan mi yok yav. 3 senedir yazları yelken kulubündeyiz falan. ailelerde arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 kendine yeni ortam yeni arkadaşlıklar fln kurmuştur sana gerek kalmadığı için yol vermiştir. bu kadar umursama ergen sonuçta. gerçekten kardeş eksikliği çekiyorsan anne babanla konuş yada yavru kedi köpek fln al ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 of kendimi kötü hissettim yazdıklarımı okuyunca, neyse abi banane bizene ya kim kimle nasıl arkadaşlık yapmış, kusura bakma. Arkadaşını kaybetmişsin üzüldüm diyim, ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Soimyr said: ahauhaha. her gün degil ya fistan, haftada 2 falan. (600kmden bafilemek icidne saglam pedo olmak gerekir ha)600km mesafe olmasa yapican yani? şaka bi yana her yerden frikik veriyorsun be abi, atarlar golu acimazlar olum kendine gel lan burasi kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Çocuk için too old dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 copry said: Fin said: gizli gay falan mısın Gizliyse kendi de bilmiyor olabilir sdf gay, pedofili, nörd hepsinden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu ne rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hayır nasıl bir çıkarı olabilir ki bu ilişkiden kız olsa bile cem uzan'a hapis şoku ablası mı var ona yazmaya çalışıyorsun kardeşi sayesinde anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/27/t%C3%BCrkiye-den-korkan-%C3%BClkeler_3282.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ahmedinejad said: KuddusiMavra said: Soimyr said: ....olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla.... geldin mi 29 Ekim'de Ulus'a, Anıtkabir'e? aaha abi güldüm ben ya. saygılar. saygılar benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Ben de olgun erkeklerden hoşlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bana zarf atıyorsan uğraşamayacağım, uçaktı-yolculuktu yordu beni. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 NeoStyle said: ufak bebeye fazla yüz vermişsin o da tepene çıkmış, biraz salıver mesafe koy. yaşıtlarınla,kızlarla vs takıl, zaten direk onun yeri dolar. benim de bir arkadaş var adam 30 yaşında 16-17 yaşındaki apartman komşularıyla kanka oluyor havuza, okeye, bilardoya falan gidiyor ilginç durumlar bunlar ulan bizim vardı böyle bi adam gelir basket masket oynardı uyuz olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 KuddusiMavra said: Soimyr said: ....olmadı ankarada kızılay/tunalıda oluyorum arkadaslarla.... geldin mi 29 Ekim'de Ulus'a, Anıtkabir'e? seni pazar kilisede göremedim john havası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hehehehe...ya adam sıkıntıdan 15 yaşında çocukla bilgisayar oyunu oynamış, Ankara'dayım diye yazınca tutamadım kendimi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi sorun 15 yaşındaki bi velet için bu kadar satır yazmanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Abi sen simdi babanlarin yelken klübünde tanistigi ailenin 15 yasindaki cocugundan postayi yiyip burda topic mi aciyosun. 15 yas ne olm.. Iki sirkelen kendine gel. Hani olur normaldir farkli duygular beslemis olabilirsin ayri mesele. Belli ki cocuk daha. Ki evet cocuk yasi 15. Sirlarini da yanlis kisiyle paylasmisin malesef. Daha olgun insanlarla arkadaslik yapmayi dene. Okuldan filan arkadaslarinla ne bilim. Üniversiterden filan. Cocuk daha liseye yeni gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi cidden derdiniz yok, dert edecek şey arıyacak kadar da boşsunuz hani. ilkokullu çocuk konusu bu. "saçımı çekti!!!"den öte değil. bu arada 15yaşındaki çocuk senden daha düzgün yazıyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ve böylece pati achievementlarıma 10 seneden sonra dasaadan ayar yedim diye ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 15lik ergene red edemeyeceği bir teklif yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kuzum dert edilmeyecek bişiyi kafana takmışsın ama. yapmayın böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hiç bir insana bütün hatalarını hoş görecek kadar bağlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Fiziken 21 ama normalde 15 yasindayim deseymissin olurmus aslinda. LOL kismindan sonrasini okumadim, Allah baska dert vermesin ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hamsilipilav said: NeoStyle said: ufak bebeye fazla yüz vermişsin o da tepene çıkmış, biraz salıver mesafe koy. yaşıtlarınla,kızlarla vs takıl, zaten direk onun yeri dolar. benim de bir arkadaş var adam 30 yaşında 16-17 yaşındaki apartman komşularıyla kanka oluyor havuza, okeye, bilardoya falan gidiyor ilginç durumlar bunlar ulan bizim vardı böyle bi adam gelir basket masket oynardı uyuz olurdum sermet amcadır o. http://cdigo.imgst.net/karikatur/img/escinsel_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Nasıl hayatlar var lan. Her gün yeni bir ufuk adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar