Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 60 yıllık bir evdeyim. Merkezi sisteme pay-ölçer takılacak zımbırtısından sonra apartmanca kombiye geçelim dediler. Şimdi her evden bir matkap sesi yükseliyor. Bizim eve henüz sıra gelmedi. Son kattayız. Evsahibimde kimsesi olmayan yaşlı bir kadıncağız, anlamıyor, ulamaşamıyoruz. Ortalama maliyetleri nasıldır? Ne kadar zahmeti var? Kombinin takılması doğalgazın açılması ne kadar sürüyor en önemlisi? 7 tane petek var sökülmesi gereken sanıyorum. Bu işleri tecrübe eden var mı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 başka ev bul yaşlıkadına anlataman tadilattan ötürü 6 ay 1 sene kira alamayacağını. seni suçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hohoo o kadar tutuyor demek. Peki ne kadar sürer ki takılması, açılması vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 iş gücüne baglı olarak 1-2 güne hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Çalışıyorum abi evde kimse yok zamanlamaları ayarlamak lazım. Aralıksız çalışılırsa mı 1-2 güne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 duvarlara 5-10 delik acip boru cekecekler iste hazır petekleride duvara asacaklar bitti gitti senin evine kadar geliyorsa dogalgaz borusu , sokaktan cekmeyeceksen 2 gunluk iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hiç uğraşma en kısa sürede kombili bir eve çık kurtar kendini yada kombisiz de olsa bu tip bi sıkıntı ile uğraşmayacağın eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 60 yıllık evde kalma abi çık boşver kombiyide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 valla evlere kombi ytakılcak diye apartman da yönetim kararı alındıysa evsahibine gidip aprasını vermek düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 İçeride hazır, döşenmiş kalorifer tesisatı var mı ? Yoksa 2 tam günlük işi var o evin. Hele birde geniş evse eyvah eyvah. Ayrıca yer İstanbul ise 60 yıllık ev ne ya depremde gg, helvanı yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 LethE said: valla evlere kombi ytakılcak diye apartman da yönetim kararı alındıysa evsahibine gidip aprasını vermek düşüyo. apartman benim evimin içindeki kombiye karışamaz ki. ister taktırırım ister taktırmam. apartmana gelen hat için falan karışabilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şöyle olur prudentcim. merkezi sistem iptal edilir, seninde götün donar. kiradan 200 tl düşersin ısıtması olmayan ev diye. millet cam açıyosun apartmanın sıcağı kaçıyo diye laf ediyo buz gibi duvarları olan komşuya ne derler bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 60 yıllık binada öyle yalıtım falan da yoktur, ama şu da var ortaya gaz sobası koysa daha ucuza ısınır, hoş evin metrekaresini bilmeden atıyorum yada şunlardan alsın en iyisi http://kokochi.com/kotatsu.jpg bkz: kotatsu ben bile düşünüyorum eve bir tane koysam mı diye, müthiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 LethE said: şöyle olur prudentcim. merkezi sistem iptal edilir, seninde götün donar. kiradan 200 tl düşersin ısıtması olmayan ev diye. millet cam açıyosun apartmanın sıcağı kaçıyo diye laf ediyo buz gibi duvarları olan komşuya ne derler bilemiycem. o ayrı, ama yine de zorunlu kılamaz yani dsf. benim evim sonuçta istersem camları da söktürürüm kapıyı da açarım iyice soğusun apartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben tayyibe oy vermedim yaptıkları beni bğalamaz da diyomusun. hacı apartman yönetimi ortak karar alır, sen istersen hayır de çoğunluk evet derse olucaktır yapma sorumluluğun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çok kişisel konu, bölüm doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar