Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET netlimitsiz 8mbit'tin upload hizi kac?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada netlimitsiz 8mbit değil, 8mbite kadar.
Şu benim tarifem AKK'siz tek tarife türktelekomdaki, güya 8mbit dl 1mbit ul, ama uploaddan kısıp downloada vermişler heralde
http://www.speedtest.net/result/2283162580.png
Mesaj tarihi:
benim akk'li 8mb vardi 1yil boyunca 12mbtan assaya dusmedi download hizim.kotayi gectigim halde ispartada.standartlari yok adamlarin.simdi 16mb var istanbulda 10mb fln max.kotayi gecince aninda dusuyo hiz fln.
Mesaj tarihi:
ben gecen gun bunu biraz arastirmistim. superonline veya ttnet, tum tarifelerinde upload hizi sabit, 800kb ama bolgeden bolgeye degisiklik gosterebiliyor mesela 1.1mb cikiyor bende kimi zaman. farkli upload hizi bir tek bulabildigim kadariyla superonline 1000mb te var 20mb olarak bir de metronet diye biseyi var ttnet in ama bunlarin hepsinden en ucuzu aylik 1000 tl o da 12 ay taahhut verirsen.
Mesaj tarihi:
şöyle bir sorunum vardı benim de

GwindonSurion said:

Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

GwindonSurion said:

Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU

modemi kurcalayip mtu ayarlariyla oynamis olabilir misin¿
Mesaj tarihi:
Katzee said:

GwindonSurion said:

GwindonSurion said:

o nasıl yapılıyor belki yapmışımdır bilmiyorum mtu ne ama
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Katzee said:

GwindonSurion said:

GwindonSurion said:

o nasıl yapılıyor belki yapmışımdır bilmiyorum mtu ne ama

torrent ile dosya indirirken, adil kullanım kotasına takılmamak için o değerle oynuyor insanlar ben denemedim hiç ama uygulandığında ortaya çıkan sonuçla aynı sıkıntıları yaşıyorsun gibi geldi. modemi resetle istersen bir belki düzelir
  • Yeni Oluştur...