xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 1mbit midir uploadi? Niye ttnet.com.tr'ye yazmiyolar anlamiyom sanki devlet sirri.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bu arada netlimitsiz 8mbit değil, 8mbite kadar. Şu benim tarifem AKK'siz tek tarife türktelekomdaki, güya 8mbit dl 1mbit ul, ama uploaddan kısıp downloada vermişler heralde http://www.speedtest.net/result/2283162580.png
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 benim akk'li 8mb vardi 1yil boyunca 12mbtan assaya dusmedi download hizim.kotayi gectigim halde ispartada.standartlari yok adamlarin.simdi 16mb var istanbulda 10mb fln max.kotayi gecince aninda dusuyo hiz fln.
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 16mbit'in uploadi kac arkadaslar?
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ve 3mbit'e dusunce kota asildigi icin upload hizi ne oluyor acaba?
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben gecen gun bunu biraz arastirmistim. superonline veya ttnet, tum tarifelerinde upload hizi sabit, 800kb ama bolgeden bolgeye degisiklik gosterebiliyor mesela 1.1mb cikiyor bende kimi zaman. farkli upload hizi bir tek bulabildigim kadariyla superonline 1000mb te var 20mb olarak bir de metronet diye biseyi var ttnet in ama bunlarin hepsinden en ucuzu aylik 1000 tl o da 12 ay taahhut verirsen.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 şöyle bir sorunum vardı benim de GwindonSurion said: Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 dns falan degistir 8mbit adsl de 0.7mbps falan upload
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hızınız ne olursa olsun max 1mbit upload yapabilirsiniz son kullanıcı tarafında. çünkü adamlar evden internet sitesi vb servislerin sunulmasını istemiyor.
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hadi 5mbit oldu diyelim evde yine site host edemezsin. 5-10 kişi edersin en fazla. Amaç p2p engellemek.
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi cloud devrindeyiz. artık min 5 mbit yapmalılar upload hızını. ttnetin de netdisk olayı var. 1mbit le nasıl cloud dan bahsediyorsun diye sorarlar adama
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 adamların cloud var hakkaten hala ul 0.6 0.7mbit ahaha
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 xetraynex said: ve 3mbit'e dusunce kota asildigi icin upload hizi ne oluyor acaba? aynı kalır ul
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Silphatos said: xetraynex said: ve 3mbit'e dusunce kota asildigi icin upload hizi ne oluyor acaba? aynı kalır ul eyvallaaah
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 direk limitsiz 8mbit var bizde 840 falan geliyor en fazla modeme.
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 upload hızlarının düşük olmasının sebebi zaten torrent engellemek?
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 GwindonSurion said: şöyle bir sorunum vardı benim de GwindonSurion said: Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU modemi kurcalayip mtu ayarlariyla oynamis olabilir misin¿
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Katzee said: GwindonSurion said: şöyle bir sorunum vardı benim de GwindonSurion said: Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU modemi kurcalayip mtu ayarlariyla oynamis olabilir misin¿ o nasıl yapılıyor belki yapmışımdır bilmiyorum mtu ne ama
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 GwindonSurion said: Katzee said: GwindonSurion said: şöyle bir sorunum vardı benim de GwindonSurion said: Ayın başı gelmesine rağmen browserlarda bir şeye tıklıyorum bir dakika sonra açılıyor zaten youtube falan vazgeçtim onlardan, fakat ayın sonunda bile torrent hızım hep maksimumda, şimdi de öyle fakat browserlarda hep yavaş neden bu nedir virüs müdür başka bir şey midir NE BU modemi kurcalayip mtu ayarlariyla oynamis olabilir misin¿ o nasıl yapılıyor belki yapmışımdır bilmiyorum mtu ne ama torrent ile dosya indirirken, adil kullanım kotasına takılmamak için o değerle oynuyor insanlar ben denemedim hiç ama uygulandığında ortaya çıkan sonuçla aynı sıkıntıları yaşıyorsun gibi geldi. modemi resetle istersen bir belki düzelir
Öne çıkan mesajlar