knox Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 romance/drama/comedy sevmeme ragmen,sirf o bacaksiz kiz yuzunden nefret ettim ben seriden. ayni tur ama cok daha iyi, maid sama var mesela,ilk aklima gelen bu:)
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 teh rie bir tane daha tsundere loli seslendirirse burdan japonyaya bi mugen punch atıcam
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bi tane daha seslendirsin ya, şuraya Haruhi yerine koyucak 5. lazım^^ Kaede said: Yiğidi öldür hakkını yeme Eğlendirdi mi ? Eğlendirdi. Olay bitmiştir. Haruhi kısmı meme sığsın diye ve troll amaçlı ama diğer 4 ü cuk oturuyor :> http://img256.imageshack.us/img256/132/1236933006435.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sakurasou çok iyi yerde çok güzel şekilde bitti, 3 yeni karakter girdi ama buna 2. sezon çekmezler artık kabak tadı verir gibi duruyor. sakurasounun son yeni gelenlerin sahnesinde ayı gibi güldüm gerisini akçırdığımdan bir de geriye sarıp tekrar izlemem gerekti teşekkürler sakurasou şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo bıraktıklarım; -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Karılar ve Panzer -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha -Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu) -Tamako Market (severek izliyorum ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Toradora -Seitokai no Ichizon takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Haiyore! Nyaruko-san -Hanasaku Iroha -strike witches
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Nyarko'yu izle hemen abi, Bahar sezonunda ikinci sezonu basliyor. Onu deneyi unutmusum, one al onu. Yeni sezonda muhabbete katilamazsin sonra.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/1e97e43ac7a82bdb0e9fb55cbb3a816d1355694073_full.jpg
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AmTQ7MwhpU0 SAN CHI PIN CHI
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nyarko? hemen başlıyorum, diğerleri bekleyebilir indirdim nasılsa :P bu arada ciddi anlamda 2D den keyif alıyor olmam sıkıntı ya normal dizilerden aynı keyfi alamıyorum :/ halbuse takip ettiğim 3 dizi vardı yüzlerine bakmıyorum
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hastur gelene kadar felaket komik nyaruko sonra biraz durgunlaşıp gene patlıyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 12 bölümmüş iyi iyi ben bunları sindire sindire izlerim günde 2-3 bölüm fln
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 6 ay öncesine kadar tvde voltran, tsubasa, pokemon vs dışında Hayao Miyazaki eserlerinden (arada var bir kaç film de unuttum neler olduklarını) başka anime izlememiş biri olarak iyi yol katettiğimi düşünüyorum herşey xunn'un ısrarla cowboy bebop izlememi söylemesiyle başladı bir de; http://forum.paticik.com/read.php?10,173703,173713#msg-173713 2003 model babacum adına hepinizden özür diliyorum, çok fazla şey değişmemiş bende ama yine de bugüne göre daha bi çekilmezmişim ama yine de.. -KENSHIN! -ÇOK YAŞA!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nyarko ilk bölümü izledim de.. KARI CHARIZARD AÇTI LAN AHAHAHAHAH sevdim
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nanayı bıraktıysan çok yanlış yerlerdesin babacum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 çizimler yüzünden bir türlü konuya odaklanamadım :/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ben de Nana'yi izleyemedim hic.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 5-6 bölüm fln izledim konusu gayet güzel hani farklı bir çizerin (yada mangakan neyse işte) kaleminden çıksa keyifle izlerdim ben izleyemedim ama tavsiye ederim hatta dur ya bu öğlen yağmur çamur zaten şirketten çıkamıycam bi bölüm daha izlemeyi deneyeyim olmazsa olmaz yapacak bir şey yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 nana da şaka maka 12 bölüm devirmişim de şimdi izleyeyim dedim.. yok yaz çizimlerden çok rahatsız oldum :/
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 çok ilginç ya bana baya sarmıştı Nana ya müzikler, konu, karakterler, o manitacılık durumları her bölüm sonundaki cliffhangerlar vs. derken fanı oldum serinin. bitince çok üzüldüm,baya bi involved izlemiştim. hala da en favori serilerimden biridir beni etkileyen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tekrar izleyecegim, tamam.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 nana keşke cobboy bebop veya daha pastel, haibane renmeği gii bir çizim ve renklendirmeyle yapılsaymış konu karakterler kurgu baarılı ziyadesiyle iyi bir slice of life
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 lan niye nana izliyorsunuz nana KARI mangasından uyarlama KARI animesi cizıs kırayst
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bünyem ondan mı kabullenememiş olabilir mi acep? lan? ama işlenişi iyiydi sanki
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 içimde küçük bir kız çocuğu besliyorum ihih ^^ bu arada: nyarko ile to love ru arasında uzaylı konsepti haricinde epey benzerlik var gibi.. hış daha 4 bölüm nyarko izledim o ayrı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 dün karılar ve panzeri bitirmiştim umarım ikinci sezonu fln gelir, bugün de tamako market bitti çok da güzel ve yerinde bitti. öyle aman aman konulu bir yapım değildi ama hayat doluydu ha dönüp tekrar izler miyim, sanmıyorum, belki. tamako marketin belki de en iyi karakteri kanna'ydı zaten sonunda yine kahkaha attırdı gider ayak, üşenmezsem konusunu açayım bari şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) bıraktıklarım; -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha -Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu) -Kotoura-san -Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Sket Dance -Spice and Wolf -Full Metal Panic -Toradora -Seitokai no Ichizon takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Haiyore! Nyaruko-san -Hanasaku Iroha -strike witches
Öne çıkan mesajlar