Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Daha once konusmustuk ben upscale'leri Netflix'de buldugumda Kaede, hatirliyorsundur. Upscale'ler cok kaliteli, neredeyse native hd yani. Cekilebilir.
Remus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Full metal panic'i izledikten sonra Fumoffu diye bir sey onu da izle ana konudan alakasız ama gülmekten kiçina kramp sokan bir şey.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 3 sezon zaten fmp, filler modunda gidiyor diye ikinci sezonu atlarsan zarar edersen. tam filler degil zaten, karakter gelisimi oluyor anime gozuyle. FMP! > Fumoffu > Second Raid sirasiyla izle.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Haibane'yi bitirdin mi bu arada? Yorumun ne merak ettim?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 haibane'a devam edemedim son 4 bölümdeyim eheh şimdi eve girdim ne izlesem diye düşünüyordum onları bitireyim en iyisi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 En guzel yerinde birakmissin sen de.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Haibane Renmei az önce bitti düşündüğüm gibi madoka etkisi bıraktı üstüme ama madoka kadar şiddetli olmadı, içimdeki bütün hüznü, sevinci ve empatiyi tek karaktere yoğunlaştırmıştım burada 2-3 karaktere dağıtınca öyle buruk bir etki bırakmadı, durumu daha kolay kabullendim diyebilirim GERGE iyi ki tavsiye etmişsin valla çok keyif aldım izlerken bu arada 10 sayfadır güncellememişim, güncelleyelim bari şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun (Haru lan :/) -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Sakurasou no Pet na Kanojo (biti,yo lan :/) -Karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha -Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu) -Tamako Market (severek izliyorum ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Nichijou -Nana -Sket Dance -Code Geass Lelouch of the Rebellion (bıraktım) -Spice and Wolf takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Haiyore! Nyaruko-san
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 GERGE said: Chrome'a sunu yukle: https://mediahint.com/ Sonra buradan izle: http://www.hulu.com/full-metal-panic Uc sezonu da bar. PirateBay'a bak ya da, orada var. huludan izlememle torrent indirmem arsında kalite farkı olur mu? 2002 dizisi olduğundan sanırım huludaki oran 4:3
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Hulu'da son sezon widescreen ama oncekileri hatirlamiyorum. Hulu'nun yayinlari epey kaliteli, Haibane Renmei'nin mesela yeni Bluray'lari cikti ama Hulu daha kaliteli.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 güzel bir 720 çözünürlük buldum da.. ulan o da mediaplayerda ingilizce dublajlıydı japoncaya çeviremedim sonra vlc de denedim o da pixel pixel etti görüntüyü huluya geçtim reklam meklam var ama en azından delirmiyorum rekalm girdiğinde soda fln almaya gidiyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 FMP ilk 7 bölümü bir oturuşta izledim çok iyi diziymiş nedne daha önce tavsiye etmediniz ulan ibneler! ayrıca chuck bildiğin buradan çalmış lan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konunun üçüncü mesajında sana verdiğim ikinci tavsiye FMP; Yuru Yuri'nin altında, Madoka ile Haibane Renmei'nin üstünde duruyor. Tavsiyelerimi beğendiğini görerek bundan sonra da Hanasaku Iroha (onu da aynı mesajda önermiştim) izle diyorum. Tam senlik o da.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 aa harbi öyle ben onu fma olarak yazmışım kafama eheh hoş onu da izlemek lazım da önce şunlar bi bitsin
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hanasaku iroha yanına tari tari de ekle sen
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tari Tari onun yaninda epey cok bence. Iyi anime ama Hanasaku Iroha godlike slice-of-life bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 epey kotu diyecektim orada ben, kendi yazdigimi anlamadim su an.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 GERGE said: Tari Tari GERGE said: kotu http://i.imgur.com/MKzxpu9.gif daha aria bile izlememiş insanlar lütfen sol proluğu taslamasınlar
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 boğaz'da tur atmış, pikniğe çıkmış her insan arya seyretmiş sayılır. (:P)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ABİ FMP 10. bölüme geldim şimdiden top5 hatta top3 animemden biri oldu mecha var ropmatik komedi var abzürd komedi de var hep böyle iyi mi gidiyor seri yoksa saçmaladığı yer var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hep boyle.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 saçmaladığı değil de bayağı sertleştiği winds from home arcı var
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Masaustumun power supply'i bozuldu. Laptop'tan oyun oynayamiyorum, ve elimde izleyecek pek bir sey kalmadi. İzlediklerimi yazayim, benzerlerini tavsiye ederseniz sevinirim. Avatar tlab ve korra Pokemon(hoenn'de biraktim, bi daha izlemem) FMA ve bros Basilisk Death Note Cowboy Bebop Bleach Naruto One Piece Gintama Fairy Tail GITS: sac ve 2nd gig Samurai Champloo Rurouni Kenshin Soul Eater Magi(citir cerez) bakinip, henuz bitirmediklerim: Dragon Ball(hd'si vardi arkadasta onu alicam diye normal halini izlemiyorum. 50 kusur bolum falan izledim) Elfen Lied(les) Deadman Wonderland Mnemosyne Mirai Nikki Kiba(naruto modelinde ana karakter, les. ama muzikleri cok iyi) Code Geass Lelouch of the Rebellion(cizimlere alisamadim, 1.5 metre bacak boylari falan) Berserk(manly men, doing manly things) Hokuto no Ken(manly men, doing extremely manly things) su an psycho-pass izliyorum. bugun biter muhtemelen. bayagi begendim. Bu kadar sanirim. Aklima baska sey gelmiyor. Hadiiig, destekleyin beniiig.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kenichi Black Lagoon Asiri sekilde underrated olan Kurenai ve Denpa Onna To Seishun Otoko Unutulmaya yuz tutmus klasiklarden Witch Hunter Robin SKET Dance Kokoro Connect
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Black Lagoon ve Witch Hunter Robin ilginc gibi duruyor. Geri kalanlari liseli kizlar basmis. Belki Kenichi izlerim ama. Cizimlere ve seslendirmelere gore. tesekkur ettim.
Öne çıkan mesajlar