Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yollamistim hatta dvdleri hatirlarsan. Sende bana super kitaplar yollamistin ahah

ergo proxy cok fazla felsefeye kaciyor bi sure sonra, merakli olmayani bayar kesin
Mesaj tarihi:
50 bolumluklere rurouni kenshin'i de ekleyelim bence. 63 bolumdu sanirim, ama ziyan olmasin arada. tavsiye ederim. aksiyon/komiklik orani falan cok yerinde.

bi' de 24 bolum basilisk(bu baslarda hafif gore sayilabilir sanirim, sonra cilgin oluyor ama) ve 26 bolum cowboy bebop.
Mesaj tarihi:
http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1336/11/1336111150039.jpg
ahuah bundan daha seviye düşemez zaten ya, babacum sen event horizon'a varmadan bırak bunları. başka ne izlesen daha iyi.
Mesaj tarihi:
k-on, tamako market vs bunlar direk damardan endorfin pompası tasarlanan karakterler son derece hayat dolu ve onların enerjisini yapımcılar izleyiciye verimli şekilde aktarıyor, bunları bir kenara koyarsak son dere traş yani

ha her MOE başarılı değil, "niye izledim lan bunu?" diye geçen dakikalarıma acıdıklarım oldu :P o yüzden sali-habi ne derse onu izlemeye karar verdim adam biliyor
Mesaj tarihi:
valla yuru yuri 1 sezon daha oynaasın.. izlerim.. ilk sezon asnıldıysa 2. sezonda aynıydı epey keyif aldım eheh

şu öteki dediğinizi bu aralar mesaiye kaldıkça izlerim artık :P

k-on anacummostors sağolsun 2. defa izliyorum :) ve yine keyifli yine keyifli
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
G GUNDAM!!!

gundam seed'le baslayı ver itşe, hem görselik olarak tatmin eder, hemde cok cıvımadan derli toplu yapılsım bi remake. remake derken, remake değil aslındada remake işte. temaları işleyişi acısından remake. hemde gundam kafasını kapıyosan güzelce, baska gundam evrenlerinin kısa serilerini anlıyosun.

seed destiny güzel deil ama
Mesaj tarihi:
salla gundam'ı da dediklerimizi izle sen önce. formatlamamız gerekecek seni yoksa heh.

00 filan hiç dokunma, izlediğim en kötü şeylerden biriydi.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

gundam sana göre değil ildo
illa izliyceksen 00 en iyi au

uc izlemen lazım ama illa. onlar da 2013 de izlenicek kalitede değiller

abi imkanı yok uc izlenmez, ben izliyemedim, fastfowardladım öküz gibi. seslendirmede olmasa hiç cekilmez.

canı cekmiş eksik kalmasın demiş seedi izliyicersin işte, sonra UC'nın daha yenı ovalarına bakar.

aslında direk macross izlese tabi negzel olur.
Mesaj tarihi:
rideback çok iyiydi ya, aslıdna oturup tekrar mı izlesem..

code gayass izledim de yok abi ilk sezonu bile bitiremiyorum süper zeka ergen vs emperyalizm sıktı beni

gits dl daydı aslında bitmişse eve gidip onalroı zilesem
  • Yeni Oluştur...