KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 basket sardı dersen kuroko no basuke
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Beyler bende bi kaç tavsiye isticem: Death Note izledim 15-16 bölüm kadar ilk izlediğim anime sonlara doğru baymaya başladı malum bıraktım. Kurenai izledim kısa diye sevmedim pek. Ghost in the Shell filmi izledim. Genelde çizim felan pek önemli değil anime fanıda değilim ama dram varsa güzel drama tavsiyelerine açığım gore gore olmasa olur. Güzel senaryo tercih sebebi syglar. Bide elfen lied izledim 3-4 bölüm pek sarmadı bıraktım
Dei Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mortis said: arkadaşlar bana BECK ve NANA gibi hem müzik de hem de manitacılık içericek anime söyleyebilir misiniz?? Kind Regards, nodame izle işte izlemediysen.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 reampage said: Beyler bende bi kaç tavsiye isticem: Death Note izledim 15-16 bölüm kadar ilk izlediğim anime sonlara doğru baymaya başladı malum bıraktım. Kurenai izledim kısa diye sevmedim pek. Ghost in the Shell filmi izledim. Genelde çizim felan pek önemli değil anime fanıda değilim ama dram varsa güzel drama tavsiyelerine açığım gore gore olmasa olur. Güzel senaryo tercih sebebi syglar. Bide elfen lied izledim 3-4 bölüm pek sarmadı bıraktım kimi ga nozumu einen di sanırım ağır dramlı falan ama bana sorarsan full metal alchemist yolları gözükmüş sana
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kurenai yi sevmediysen çok durma buralarda
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 KenshinHimura said: basket sardı dersen kuroko no basukeof mangayı da animeden ayrıldıgı yerden itibaren okudum o da cok iyiymis. yarın one piece e baslayabilirim belki. gto cok iyiydi zaten onu da sen yazdın diye izlediydim galiba =)) kuroko no basuke ye de bakayım.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 one piece yedi milyar bolum, baslama.
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tamam egitim hayatıma bunla darbe vuruldu bi de onla vurulmasın madem
Akito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 onepiece şu 3 uzun seri arasında en iyisi. ilerde birine başlayacaksan one piece olsun.
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi one peace olmus 600 bolum oeh.
screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 gto ve slam dunk gibi saglam eglenceli ana karaktere sahip kavgalı dovuslu sporlu baska anime ne var =)
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kaede said: kurenai yi sevmediysen çok durma buralarda Finali bekledigim gibi olmadi valla
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 screwy said: gto ve slam dunk gibi saglam eglenceli ana karaktere sahip kavgalı dovuslu sporlu baska anime ne var =) Rookies (manga)
screwy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kuroko no basukeye basladım yarıladım cok keyifli gidiyo bu da
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 one piece 600 bolum de, keske 700 olsa dedirten cinsten. naruto gibi bitse de gitsek dedirtmiyor. korkutmasin
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Komedi felan istemişti babacum doğru hatırlıyorsam, Rune Soldier Luie var onu bir dene.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 KHaRoN said: one piece 600 bolum de, keske 700 olsa dedirten cinsten. naruto gibi bitse de gitsek dedirtmiyor. korkutmasin doğru
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mangasi hala surmekte olan Arch enemy geliyor, izlemenizi tavsiye ederim. Anime sitelerine yakinda gelebilir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti, 4 ocakta geliyor beklemedeyim) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* (spoil yememek için mangasını okumam herhalde, keza başka sezonlarının geleceğinden çok ümitliyim fazla iyi bir yapımdı bu) -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1(ikinci sezonu da gelsin) -Nichijou (daha 8 bölüm fln izledim üst üste izleyince beynim döndü) -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Tonari no Kaibutsu-kun (adamım HARUUUUUUUUUU) -Sakurasou no Pet na Kanojo (çıtır çekirdek moe, severek izliyoruz, gidiyor bu) -karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi Diğer takip edilen; -To LOVE Ru -Yuru Yuri 2 -Nichijou -Nana -Sket Dance -Great Teacher Onizuka -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Saki (kış sezonuna yetişmeye çalışıyorum) takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid -Haibane Renmei -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Oreimo
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 takip edileceklere Beck ve Honey and Clover'ı da ekle ^^
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 arkadaşlar şimdi Nodameye başladım onu da sevdim de bana böle Josei/Seinen slice of lifela/drama/romance çok beğendiğiniz animeler/mangaları bi söyler misiniz MOE olsun istemiyorum kesinlikle ve belli bi plotu olsun istiyorum. skeç istemiorum. beğendiğim örnekler: Welcome to the NHK Nana Honey and Clover Beck Kimi Ni Todoke sevgiler,
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 karekano izledim onu daç ok severim toradora başlamıştım galiba sonra izlemedim devamını veya izleidm de çok etkilememiş olabilir, bir bakayım :)
Öne çıkan mesajlar