Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kafayı boşaltmak için izliyorum

david eddings okuyan adama kalkıp "kanka sen dostoyevski oku" demek gibi bir durum söz konusu eheh

bünyem şu anda sığ ve eğlenceli konulara açık.. ama bir kissxsis kaldıracak durumda da değilim keza 3 bölüm + 1 OVA izledim sonra evde penisim ağzımda dolandım.. evdekilere ayıp oldu

yoksa miyazaki külliyatını ekmekle sıvamış adamım hani
Mesaj tarihi:
uluc yazdıgına gore slam dunk izlemeliyim. hemen izliyorum en son hajime no ippo izletmislerdi bana arasla. sonra 14 kere falan izledim tum bolumlerini mangasını 5 kere okudum falan. slam dunktan da boyle bi performans bekliyorum
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

bünyem şu anda sığ ve eğlenceli konulara açık.. ama bir kissxsis kaldıracak durumda da değilim keza 3 bölüm + 1 OVA izledim sonra evde penisim ağzımda dolandım.. evdekilere ayıp oldu

lololol
müstahak
Mesaj tarihi:
screwy said:

uluc yazdıgına gore slam dunk izlemeliyim. hemen izliyorum en son hajime no ippo izletmislerdi bana arasla. sonra 14 kere falan izledim tum bolumlerini mangasını 5 kere okudum falan. slam dunktan da boyle bi performans bekliyorum

animeyi bitirip mangaya devam edersin god tier dir slam dunk ta
Mesaj tarihi:
şimdiye kadar izlediklerim;

-Cowboy Bebop
-Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem)
-Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim)
-One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde)
-K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu)
-Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti, 4 ocakta geliyor beklemedeyim)
-School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim)
-Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla)
-Kokoro Connect* (spoil yememek için mangasını okumam herhalde, keza başka sezonlarının geleceğinden çok ümitliyim fazla iyi bir yapımdı bu)
-Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi)
-YuruYuri 1(ikinci sezonu da gelsin)
-Nichijou (daha 8 bölüm fln izledim üst üste izleyince beynim döndü)
-Hyouka* (MOAR MOAR)
-Working!*
-Madoka*
-Ride Back
-Swordart Online
-Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai*

şimdiki sezondan;
-Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım)
-Tonari no Kaibutsu-kun (adamım HARUUUUUUUUUU)
-Sakurasou no Pet na Kanojo (çıtır çekirdek moe, severek izliyoruz, gidiyor bu)
-karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım)
-To LOVE Ru Darkness )(ara verdim)
-Magi

Diğer takip edilen;
-To LOVE Ru
-Yuru Yuri 2
-Nichijou
-Nana
-Sket Dance
-Great Teacher Onizuka
-Code Geass Lelouch of the Rebellion
-Saki (kış sezonuna yetişmeye çalışıyorum)

takip edilecekler;
-GITS (xunn, BONE, sam full force insist)
-Tengen Toppa Gurren Lagann
-Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın)
-full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid
-Haibane Renmei
-Kore wa Zombie Desu ka?
-Azumanga Daioh
-Kare Kano
-Oreimo

Mesaj tarihi:
şu saat oldu..

onizuka

abi ayıp ya şu çalına tatil parası arcı (arc terimini doğru kullandım mı?) ne kadar uzunmuş meraktan yatamıyoru mda bir bölüm bir bölüm bir bölü mdaha diye diye 32 ye geldim ama bu son artık yarın izlerim

Mesaj tarihi:
Mortis said:

arkadaşlar bana BECK ve NANA gibi hem müzik de hem de manitacılık içericek anime söyleyebilir misiniz??

Kind Regards,

yenilerden

Sakamichi no Apollon

bitti ama beklemene gerek yok

http://www.youtube.com/watch?v=BekvbaEfbjg
Mesaj tarihi:
izledim onu da hiç yanına bile yaklaşmaz abi karakter derinliği olsun olayların gelişmesi olsun.

Zaten Sakamichi de müzik muhabbeti yok bile doğru düzgün. 2 kere okulda çaliolar bitio.

Beck animeden sonra mangaya başladım onu okuorum deli gibi gidio. MAHO-CHAN gibi manitam olsun :/
  • Yeni Oluştur...