Memphis2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 burdanda bracketi takp edebilirsiniz http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_MLG_Pro_Circuit/Fall/Championship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Leenock bebeside varmis süpriz yaparmiki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Flash (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Grubbynin gözünde patladı Flash... Adam fena hazırlanmış geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hadi gidin uyuyun Grubbiciler. O kadar bağırdınız, GM vs Diamond maçı izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 flash cok agır grubbyy gönüllerin sampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=14363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Seele said: @paladinpala keske gelebilsem 4k KM uzakta oturuyorum. canın sağolsun. :D bu arada 4k KM demişinde hangi ülkeden yazıyorsun hacı merak ettim :D Aceace said: İzmirin neresi???? Yarışmaya Buca'dan katılıyorum dostum :D Bu arada sadece ben mi farkettim bilmiyorum flash pılını pırtısını topladı, cama bakarak saçını düzeltti kabinden çıktı gitti, grubby halen daha 3. maçı bekliyordu. Sonra elemanın teki geldi "hey gidi pehlivan yenilgiye doymadın tamam da başka maç yok" dedi. Grubby de ha tamam o zaman deyip ekipmanları toparlamaya başladı. Bu arada seyircilerde gülüşmeler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 replaye bakmıstır direk, veya replayi yanına almıstır antreman mekanında bakmak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Scarlett'ın beleşe creep yayması engellenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 babyknight fena yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abı scarlet bomberı actım, alla alla bu harita ne nedne biliyorumd edim minimapa bakıp, hatun butun harıtayı creeple kaplamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Dakka 13te bomberın natural ve 3. base'e ulaşmıştı creep. Hakaret gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abı kız ezerek aldığı macı göz göre göre verdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tl linkleri duzelmis calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu ne allasen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 own3dları patlayınca twitch yayını koymuslar. 40 food geride hatun, yine bütün harita creep, oha öküz gibi girdi temizledi bütün orduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu nası bi çamur yaymaktır. Çirkinsin kızım. ÇİRKİİİN. Creep tumorle savaşılır mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ağzım açık izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 scarlett saglam cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 kız aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Scarlett Bomber'ı alıyor, işte zerg. Kötü bile oynamadı yani Bomber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 nasil bir nerdse artik helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fistan said: kız aktı http://i.imgur.com/WbGsf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar