toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QCAFU6UTLr4
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kıytırık markalar kullanmayın, zehir olmasın üç kuruşluk keyfiniz. 10'lu durex ultra hassas 17 lira mı ne, hayvan değilseniz 1 hafta gider en kötü.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 cadılar bayramına kostum yok diye gitmedik keşke kondomu böyle takıp gideydik
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Uzun vadede spiral iyidir,maddi ve hissi olarak. forumun playboyları için çözüm değil tabi.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 forumun playboylarına vazektomi öneriyoruz
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Theridone said: forumun playboylarına vazektomi öneriyoruz o ne be
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 aslında hepimiz sevişiyoruz sürekli ama forumun imajını zedelememek için sevişemiyor rp si yapıyoruz. aramızda kalsın ama
Infantor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 iyi de ben seks sormadım ki niye pahalı diyorum, mühendis ve kedi forumu deil mi burası işletmeci de var sanki bilimsel açıklayın diyorum benim aklıma gelem nasıl olsa millet sex yapa yapa alcak niye ucuzlatalım ki ama tek firma deil ki sonuçta ucuz yapan çıkması lazım
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 öffffff. paticik ve bu başlık! görünce neler pamlanmıştır bir merak giriyorum ama umulmadık bir detay: "damacanaya hallenmek" pöfffffff.. lose lose, acır be! acı olacaksa bile... neyse wtf & nmb.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Llama said: Theridone said: forumun playboylarına vazektomi öneriyoruz o ne be erkek spirali. bi daha heç çocuun olmiyi. @coco seni s.ş. :)
Karea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 dasaaa gelmemiş daha hayret summonluyorum hemen MEME
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Gelemez abi evdeki ampülleri yaptırmadıysa,en son yanmıştı yüksek doz memeden.
Öne çıkan mesajlar