Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Valla en iyi forvet derseniz Henry derim ben de, ama eğer menajer olarak kendi takımına kimi birinci sırada alırsın deseniz forvet olarak Totti'yi alırım. Yaratıcı ve yıpratıcı bi adam. Üstelik sır forvet değil orta saha da oynuyor, sol sağ orta farketmiyor. Tam görev adamı yani.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 En iyi forvet bence:Alan Shearer... Üstüne de kimseyi tanımam.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Drogba Cisse Henry. En iyiler bunlar. sonra ise vieri, ronaldo, larsson, adriano, yattara gibi sıralanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 En ii 5 Forvet dielim haksizlik olmasn=) ehe 1-Thierry Henry 2-Shevschenko(yanlıs yazmıs olabılırm) 3-Alan Shearer 4-Micheal Owen 5-Raul(Ronaldo) =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 karafatmaman 1 ve 2 de katılıyorum ama dıgerlerıne degıl.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-2-3 diye sıralamak olmaz bu adamları. o gün hangisi daha iyiyse o daha çok gol atar. şu 5 tanesi ama dünyanın en iyileri henry, shevchenko, ronaldo, raul, larsson[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: -MrBomb-, 22 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: oyun stili olarak ruud van nistelrooy fawori forwettir bana göre ama henry nin dünyadaki dier bütün forwetlere göre üstünlüğü yalanlanamaz. permiere ligde 30 gol! nistelrooy un boyu ayakkabı numarası filan van basten le aynıymış gelecein van basten i diolrdı da yalan oldu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 adriano,henry,ruud,shevchenko,ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Winning eleven a gore soyleyim 1- Henry 2- Vieri 3- Shevchenko 4- Van Nistelrooy ( yada Ronaldo) 5- Ronaldo ( yada Nistelrooy)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 abi arkadaşımında dediği gibi sıralama yapmak yanlış olur...bu isimlerin takımlarındaki posetionlarına göre değerlendirmek daha mantıklı olur...çünkü bugün henry ile hakan'ı aynı kategoride değerlendiremeyiz..hakan sırtı kaleye dönük oynayan bi forvet tipidir fakat henry kanatlardan giren bi forvettir...yanlışsam düzeltin....[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: fizban, 22 Ağustos 2004 12:45 tarihinde demiş ki: ben 14 numara demiştim screamer :) ayrıca ben de çok belli bir larsson hastalığı vardır, ama henry den daha iyi değil bence. lol ne biliyim adam 14 yaşında daha o yüzden 14 diyince yaş anladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Henry şevşenko[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eski formu olsa kluivert'i ilk 5 e alırdım... 1-Nistelrooy 2-Larsson 3-Ronald0 4-Henry 5-Drogba (belli bir sıraya göre yazmadım)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1- Shevchenko(bir insan topa bu kadar mi hakim olur kardesim) 2- Van Nistelrooy(yipratici ve son vuruslarda olaganustu, anket en iyi golcu olsaydi Van Nistelrooyu tek gecerdim) 3- Henry(buyuk yetenek ama oyun stili hosuma gitmio ne de olsa eski kanat oyuncusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 seçimler iyi fakat henry hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum :D[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol Henry ne zaman kanat oynamış ben adamı 97 den beri - Monaco zamanları - izliyorum ozaman bile forvetti ve hatta Ikpeba yı kesip Trezeguet ile beraber oynuyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 shadaim henrynin kanatlarda n gidip gol attıgını görünce herlade adamı kanat oyunucusu zannettii...neyse ya sıkma canını cahillikte bole şeyler olur...ama scr.gelde anlat yani...kimi dioki bole topicmi olur...neyse ya salla[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Onu bıraktım Monaco nun sağ kanadında Legwinski sol kanadında Guily olması lazım 97 senesinde[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: screamer, 22 Ağustos 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Lol Henry ne zaman kanat oynamış ben adamı 97 den beri - Monaco zamanları - izliyorum ozaman bile forvetti henry fransada çok zamanlar kanat oynadı. trezeguet tek forvet oynuyordu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ii ama ya piresin önünde oynatıyodu yada wiltordun...yani forvete yakın...trezeguet tek oynuyodu ama henry besliyodu onu...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadaim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ntvde izlemistim hangi programdi hatirlamiyorum henrynin futbol hayati hakkinda baya bilgi wermisti adam ofansa daha cok yardim etse de sag kanat oyuncusuymus eskiden hatta henry forvete cekilince butun yorumcular bu adam forvet oynayamaz falan demis ama sonunda adam dunyanin en iyi forvetlerinden biri olmus(yani oldu). Cahillik iste napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ronaldo[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 pele...[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol ufak bir araştırma yaptım ben Henry 95 de A takımına girdi o zamandan beri forvet ama alt yapıda yani 90 lı yıllarda kanat olarak denemiş ama çok hızlı depar attığı için sonra forvette denenip forvet olarak kalmış[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 screamer cahillik işte ne yaparsın...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar