kozalak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oha logmein e izin mi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mckinsey, bcg, bain falan mı zorluyorsunuz yaf, 5 mülakat nedir? ki o da max. 3 round+londra oluyor, 3.'de partner ile falan görüşüyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi multinational şirketin presidentıyla falan nasıl iş görüşmeis yapıyorsunuz? Hani yönetici pozisyonu olsa tamam da başlangıç pozisyonu yazmışınız bi de? Koca şirket devamlı birilerini işe alıyodur, president bütün dünyayı gezip iş görüşmesi mi yapıyor devamlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 usa presidentı obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 7 mulakat nedir abi hahaha nereye işe giriosunuz atın bol keseden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 maşallah 7 mülakat nedir arkadaş hakkaten işe başlasan şimdiye terfi almıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 BabacumMostors said: bizde MT alımı yapıldığında sıralama şuydu, -yazılı sınav; genel yetenek, ingilizce ve kişilik envanteri (3,5 saat fln sürdü) -grup mülakatı (case çalışması) -ik mülakatı -departman müdürü/müdürleriyle yapılan mulakatlar ben girdiğimde süreç buydu şimdi ise; -yazılı sınav: genel yetenek, ingilizce ve kısa kişilik envanteri -grup mülakatı (case çalışması) -2. grup mülakatı (adaylar 4 gruba ayrılıyor, ingilizce essay yazıp hem bireysel hem de grup sunumları yaptırılıyor bu 9:00-17:00 arası sürüyor) -internetten uzun kişilik envanteri doldurma (evden bu) -ik mülakatı -departman mülakatı hatta arada ik mülakatından sonra telefonla 15 dakikalık bir ön konuşma da yapılmış departman seçimleri ile ilgili MT'nin ne olduğunu bilmiyorum ama "deeahh" çeker , bırakır giderdim. Sabah 9dan akşam 5e kadar tanımadığım adamlarla grup sunumu hazırlıycam sonra o adamlar arasından seçilmeyi bekliycem, bu ne be! Hacı en güzeli patron şirketi (eğer kendi işin yoksa). Millet böyle büyük şrket kurumsal şirket bilmem ne havasında, ama yemin ediyorum kapitalizmin algı yönlendirmesi falan bu kurumsal şirketleri iyi zannetmek. Patronun iyi biriyse , küçücük yerde çalış, istediğin gibi izin al, tatl yap hastaneye git, maaşını konuşurken rahat rahat hakettiğini al, saçma sapan prosedürlerle uğraşmadan, vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 pmi falan 7 mülakat yapıyo. normal şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aktiftablet said: MT'nin ne olduğunu bilmiyorum.. Management Trainee programı, "müşteri temsilcisi" olarak anlayan da var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 barnacle said: pmi falan 7 mülakat yapıyo. normal şeyler.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 BabacumMostors said: -sipeys bey lütfen idari işlerden bilek berinizi, notbukunuzu ve taşşaklarınızı alın AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oha yazık lan. özel sektöre kafam girsin kısaca. kpss a ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şu grup sunumları nasıl oluyor acaba ya herkeste ego pompalanmış, herkes birbirinin başarısızlığı için çalışıyor, bi taraftan da sunum hazırlıyorsun bayaa atraksiyonlu geçiyordur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ben 7 mülakat yapacak olsam min 4k falan verirdim. Şirketler sanırım karşıdaki kişinin kendini önemli biri gibi hissetmesini istiyor. Sonra da it gibi çalıştırıyor. Turkiyede çok saçma buluyorum bu uygulamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Zappos'un işe alım süreci mükemmeldir. Delivering Happiness adlı kitabı bulursanız, direk alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Adam hala giremedi işe dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Seçim yapılmış. Globale onaya gönderdik, cevap bekliyoruz dediler. Yapılan seçim ben miyim değil miyim bilmiyorum tabi. Kanser ettiler kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bunlar adamın saçını dökerler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 EHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yok lan hala dökülmeyen saçlarım mevcut. Bu iş olursa 3-5 sene içinde onları da dökmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hihihihihihi hadi bakalım inş olmuştur bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Valla bu kadar oyalamaya olmadı diye ararlarsa gerçekten sert konuşma ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar