Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkaizer Farm Rotası

Yagiz9304

Öne çıkan mesajlar

Forumda illa ki açılmıştır böyle bir başlık ama, mp0'da inanılmaz verimli olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bir günde paragon 29'dan 32 oldum 10 tane de legendary düştü. Rotaya gelirsek çoğumuz biliyor ama bilmeyenler için: Act 3 son görevde Kill Azmodan sekmesini seçiyoruz ve core of arreat'a waypoint oluyoruz, sonra ileri doğru yolun sonuna kadar çoğunlukla 2 bazen 1 bazen de 3 elite pack'i temizliyoruz, ardından tp olup tower of damned level 1'de daire çizecek şekilde bir tur atıyoruz, ardından arreat crater level 2'ye waypoint ile gidip orayı temizliyoruz, orası bittikten sonra keep depths level 1 waypoint'ine gidiyoruz oradan direk keep depths level 2'ye giriyoruz orayı temizledikten sonra da bridge of korsikk waypoint'ini kullanıp fields of slaughter'ı temizliyoruz. İsteğe göre azmodan da kesilebilir, ben kesiyorum dün 4 tane legendary attı totalde hepsi çöp de olsa. ilvl63 rarelar amuletler, ringler ve legendary'ler dışında loot toplamıyorum ben hızınızı kesiyor, ama yaptığınızda inanılmaz verimli olduğunu göreceksiniz. Ayrıca 2 parça movement speed veren gear (lacuni prowlers bunun için uygun bence ucuza da bulabilirsiniz inferno mp0'da kullanılabilecek) sizi çok hızlandıracaktır, wizard teleport wormhole rune ile birlikte, archon'un teleport rune'ünü kullanıp movement speed gear aldığınızda, gerçekten tornado barbar hızına yaklaşıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yağız karakterini bilmiyorum ama.

3-4 defa mp0'da dene ve saat tut.
3-4 defa mp1'de dene ve saat tut.
3-4 defa mp2'de dene ve saat tut.

Mp0 olarak kendini şartlamana gerek yok. Mesela ben mp2 ile mp0'ı aynı sürede yapıyorum. Mp 3'ise yaklaşık 1.5 dakika gecikmeli bitiyor. Mp4'te ise harcadığım süre bariz artıyor. Bu nedenle 1.5 dakikayı feda edip mp3'te farmlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

questler kaç exp veriyor
amaç az zaman çok kill
tower of cursed 1-2 az yaratık 5 nv core az yaratık 2 elite veya 3 +azmodan sonrasında diğer hepsinde çok yaratık var 5 nv ile full exp bonusundan yaaralanıp çok çok yaratık öldürüyorsun questlerde zaman kaybetmiyorsun (bu arada questler kaç exp veriyor inan bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

şu vatandaş bir şeyler yapmış ama dps all resler bayya düşecek gibi /barbar için konuşuyoruz/ gerçi mp 0 diyor siz ne diyorsunuz ,videodakı fittingi yapıp daha çok exper olur mu ve tabi dayanıklılığ ve vuruş gücünü çok kaybetmeden
haydaa videoyu da yapamadık
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wXQ6vQuxR2E?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hannibal44 said:

mp0 da 60-61-62 lvl itemler 63 rollemiyor haberin olsun .

yanlış biliyorsun, act 3 ve 4'teki yaratıklar zaten kafadan ilvl63 olduğu için, ve yaratıklar da affix rollarını kendi levellarına göre attığı için, act 3 ve 4 mp0'da alacağın itemların bütün affixleri ilvl63 item affixleridir
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Hannibal44 said:

mp0 da 60-61-62 lvl itemler 63 rollemiyor haberin olsun .

yanlış biliyorsun, act 3 ve 4'teki yaratıklar zaten kafadan ilvl63 olduğu için, ve yaratıklar da affix rollarını kendi levellarına göre attığı için, act 3 ve 4 mp0'da alacağın itemların bütün affixleri ilvl63 item affixleridir

Bende öle sanıyordum ama Gchatten millet tam tersini söyledi . Kaynağından bakmak lazım .
Sosyal ağlarda paylaş

"Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)" Monster power ile ilgili söylenmiş bir şey yok farkındaysa. Dolayısıla inanma chattekilere, sen kapı gibi patch note'a inan
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz öneri verebilirim. Paragon 100 olduğum rotasyon Core of arreat Azmodan check pointi>wp>TD lvl1 cirlce>Skycrown>tp>Rakkis>Bridge wp>KD lvl2-3>tp>AC lvl1>tp>AC lvl2

Rotasyonda yüksek dpsiniz varsa MS abanıp Sprint floodla koşun sadece. Ortalama gear var ise araya WOTB+WW ile girin. Eğer drop için de oynarsanız MP4+ oynayın. MP0 oynarsanız WOTB tutmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü gelen nerfle fury kazanmanız zor olacak. Çünkü direk ölecek normal moblar. Bunun için Overpower/Momentum kullanın. Fury gain/spend ayarını tutturana kadar elinizi alıştırın. Alcuin buda karakterim. Bir kaç item değişikliği yaptım haliyle artık sadece MP8+ item drop için oynuyorum. Bunlara ek olarak MS için Lacuni yada Inna pants giyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:

Paragon level de yanınıza yardımcı da alıyormusunuz? Enchantress?

veya başkasını?

Tabiki Mercenary kullanacaksın. Fazladan Hellfire ringinizi ve Leoric Signet'inizi Mercenarynize vereceksiniz ve ortalama %35+min%20lik Signetle %55 exp alıp bunun %11'ini hirelinglen (Merc.den gelen exp,gold veya mf kazanımı sahip olduğu değerin %20si kadardır) kazanacaksınız. Büyük bir rakamdır.
Hangi Mercenaryi kullanacağınız tamamen size kalmış. Hepsinin birbirinden güzel yardımcı skilleri var.

Arma said:

osn deki alcuin mi?

Evet oyum, selam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...