Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi modeli istedigine bagli olarak degisir. Hepsi icin ayri fiyat mi vericem burdan? TR fiyatindan daha uygun bir miktara birakirim. Zaten 1 telefon getirebilirim yanimda. Onu da isteyen belirler anlasiriz.
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Hangi modeli istedigine bagli olarak degisir. Hepsi icin ayri fiyat mi vericem burdan? TR fiyatindan daha uygun bir miktara birakirim. Zaten 1 telefon getirebilirim yanimda. Onu da isteyen belirler anlasiriz.

Sakin ol şampi.
Mesaj tarihi:
Dürüstce söyliyim yani. 1,6k liraya geliyo Almanya'dan aldigimda. Tr'den de sifir 2,7 ile 3k arasinda fiyatlar. Ki halen satisa cikmamis. Hatta apple care'da koyarim üstüne isteyen olursa. Tercih meselesi. Varsa isteyen konusuruz anlasiriz. Zorla degil yani. O yüzden 1.9k fiyatlarla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
yesil pasaportlu arkadaslara hediye ucak bileti
ne guzel olmaz mi dogum gununde falan
abi git gez haftasonu berlinde
gelirkende bana iphone alir misin
bi tasla iki kus

ha ucak bileti alcaksaniz ben gider alirim 670 euroya vizeyi sen problem etme ueheu
Mesaj tarihi:
Dedigim gibi zorla satmiyorum. Aletin fiyati 679€ euro 2,32
Tr fiyati 1575 liraya geliyo. Düz hesap 1600 dedim adam atarlanmis. Bi aglamadiniz kalmis.

Almanya'ya gitmiyorum. Ordan geliyorum. Gelirken getiricem. Ayrica hangi modeli istedigi de önemli alicak kisinin.

Neyse Malbus ile kandiramazsiniz sigara icmiyorum. Belki duvara terlikle vurursaniz. O da paticik hatrina.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

nası 1600e geliyor ya? 670 euro ne zaman 1600 lira etmeye başladı?

670 x 2,35 (hatta şu an 2.37 bizim satış kuru da düşürdüm accık),

1574, eh adam da yuvarlamış 1600 demiş :)

edit: şu üstteki yazımı yazmadan topic sahibi demiş diyeceğini zaten olsun ben de demiş bulunim
Mesaj tarihi:
Bir de öyle önüme gelene satiyorum gibi oluyo. Insanin icinde ister istemez tedirginlik. Alan ne yapicak bu telefonla. Ilerde basimi belaya sokar filan. 150€ kar icin hic girilmez. Yakin bi tanidiga hediye ederim 1.7k'ya daha iyi hic kimseyi bulamazsam. Hem kafam rahat uyurum. Ama makrat azicik kar etmek.
Mesaj tarihi:
kar etmek istiyosun kaça satacağını söylemiyorsun ne yapsın adamlar açık arttırma mı yapsın burda?

söyle işte bir fiyat ilgilenen yazsın
Mesaj tarihi:
@Ayfon,

bu ürünün belli fiyatları ve çok da fazla olmayan bir çeşitliliği var.

şu gb için şu fiyat bu gb için bu dersin. millet beğenir beğenmez. ama fiyat yaz hakkaten.
  • Yeni Oluştur...