Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 14 Kasimda Almanyadan getiricem. Ilgilenen özel mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nikinin hakkını vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hangi modeli istedigine bagli olarak degisir. Hepsi icin ayri fiyat mi vericem burdan? TR fiyatindan daha uygun bir miktara birakirim. Zaten 1 telefon getirebilirim yanimda. Onu da isteyen belirler anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Xenocide said: nikinin hakkını vermek. ve balonsuz. ilginç gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ayfon said: Hangi modeli istedigine bagli olarak degisir. Hepsi icin ayri fiyat mi vericem burdan? TR fiyatindan daha uygun bir miktara birakirim. Zaten 1 telefon getirebilirim yanimda. Onu da isteyen belirler anlasiriz. Sakin ol şampi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=iphone+5&sra=hpa GG de 16 gb iphone 5 en ucuz 1975 tl.Bundan daha mı uygun olacak fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 O telefon kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dürüstce söyliyim yani. 1,6k liraya geliyo Almanya'dan aldigimda. Tr'den de sifir 2,7 ile 3k arasinda fiyatlar. Ki halen satisa cikmamis. Hatta apple care'da koyarim üstüne isteyen olursa. Tercih meselesi. Varsa isteyen konusuruz anlasiriz. Zorla degil yani. O yüzden 1.9k fiyatlarla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1- unlock mu? 2- Ne var ki 1.9k da uzerine 300tl kar koymussun. Ustelik pasaport kayit yaptircaz ve 100 tl oduycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 150€ kar icin ugrasilmaz ki be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Unlock evet. Appstore'dan alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 200euroya zaten almanya gidis donus ucak bileti bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 apple store vizeni yolluyor zaten maile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 nası 1600e geliyor ya? 670 euro ne zaman 1600 lira etmeye başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yesil pasaportlu arkadaslara hediye ucak bileti ne guzel olmaz mi dogum gununde falan abi git gez haftasonu berlinde gelirkende bana iphone alir misin bi tasla iki kus ha ucak bileti alcaksaniz ben gider alirim 670 euroya vizeyi sen problem etme ueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 vurmayın adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bi malbuş denmemiş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1.9k ya Degmez diyorsun da 1 tane icinmi gidiyorsun almanya'ya ve getirme limiti 1 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dedigim gibi zorla satmiyorum. Aletin fiyati 679€ euro 2,32 Tr fiyati 1575 liraya geliyo. Düz hesap 1600 dedim adam atarlanmis. Bi aglamadiniz kalmis. Almanya'ya gitmiyorum. Ordan geliyorum. Gelirken getiricem. Ayrica hangi modeli istedigi de önemli alicak kisinin. Neyse Malbus ile kandiramazsiniz sigara icmiyorum. Belki duvara terlikle vurursaniz. O da paticik hatrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 satin alma limiti 1. Viyanadan aldim bende 1 tane veriyorlar kelle basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 "roket adam" said: nası 1600e geliyor ya? 670 euro ne zaman 1600 lira etmeye başladı? 670 x 2,35 (hatta şu an 2.37 bizim satış kuru da düşürdüm accık), 1574, eh adam da yuvarlamış 1600 demiş :) edit: şu üstteki yazımı yazmadan topic sahibi demiş diyeceğini zaten olsun ben de demiş bulunim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bir de öyle önüme gelene satiyorum gibi oluyo. Insanin icinde ister istemez tedirginlik. Alan ne yapicak bu telefonla. Ilerde basimi belaya sokar filan. 150€ kar icin hic girilmez. Yakin bi tanidiga hediye ederim 1.7k'ya daha iyi hic kimseyi bulamazsam. Hem kafam rahat uyurum. Ama makrat azicik kar etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kar etmek istiyosun kaça satacağını söylemiyorsun ne yapsın adamlar açık arttırma mı yapsın burda? söyle işte bir fiyat ilgilenen yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 @Ayfon, bu ürünün belli fiyatları ve çok da fazla olmayan bir çeşitliliği var. şu gb için şu fiyat bu gb için bu dersin. millet beğenir beğenmez. ama fiyat yaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar