Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://flock.codeweavers.com/ OS X ve Linux için Windows programıların çalıştırmakta kullanılabilen en iyi program CrossOver bu gün (sadece bu gün) bedava. Girin linke ve alın derim bu iki sistemden birini kullanıyorsanız. Kullanmıyorsanız da alın, ilerde bir Mac alırsınız ya da Linux'a geçersiniz belki. WINE tabanlı CrossOver ama epey daha iyi destek sunuyor. Microsoft Office filan mesela native gibi çalışıyor sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 eyv koydum kenara. mac icin aldiktan sonra bir de lin icin almaya gerek var mi? yoksa ayni mi davraniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ayrı gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tenk yu aldım ben de. mac için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aynı mı değil mi bilmiyorum. Ben kendime bir Linux, babama bir OS X aldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kullanmasak bile elimizin altında bulunsun bir gün işe yarar. ty gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ap 18 saat daha var, bitmeden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kaptim. 1 sene suresince mi destek alacagiz ve sonrasinda updateleri alamiyormusuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aldım bende linux için sağol bilgilendirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bir sene destek, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Beles dayak bulsan yiyeceksin aga. Sagol GERGE Reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Eğer PST'ye göre yapmışlarsa son iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 said: Awwwwwwwwwww! Sorry you missed the Great Flock The Vote Software Giveaway, which was held on October 31, 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 PST değilmiş demek, 7:00'da bitmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Tuh, kacirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar