Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik versiyon 2945

oldun

Öne çıkan mesajlar

Seneye dediğin ne? Nisan'da tecil bitiyorsa o celpte askere alamazlar, Ağustos'a kalır, Haziran sonuna kadar yükseğe girip tecili yenilersen sorun olmaz. Yoksa hemen alıp götürmeseler bile en iyi ihtimalle bakaya durumuna düşersin, mahkemeye çağırılır ifade verirsin, para cezası alırsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Tam o döneme denk gelcek bi rapor alıp bir şekilde o cezadan kurtulunabiliniyor diye duydum, var mı böyle bir şey

eğer uni bitirdiyseniz

yedeksubaylık sınavına giriyorsunuz, sınava girdiğinizden itibaren de asker sayılıyorsun

tam o sınav tarihine 2-3 günlük raporu patlatırsan

sınav geçtikten bikaç hafta sonra da askerlik şubesine gidip ya sınava giremedim hastaydım falan diye bi savunma veriyorsun, raporu da sıkıştırıyorsun araya

sana bir sonraki celp zamanına randevu veriyorlar gel o zaman alalım seni askere diye

her celp zamanı böyle rapor alman gerekecek tecil ettirinceye kadar

bu bugı buldular mı hala çalışıyormu bilmiyorum tabii 2005 e kadar çalışıyordu bu taktik bizzat denedim, ben 2-3 sene falan ötelemiştim böle raporlarla hehe :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Evden alıp götürme falan yok artık.Ancak mahkemeden hakkında karar çıkacak ondan sonra bile evine gelip götürmüyorlar.Anca çevirmede falan yakalanırsan gg.

En az 1 sene sorun olmaz yani mahkeme vs sonuçlanana kadar.

kalktı derken hakkınızda şikayet varsa karakolluk bir durum varsa ardından hemen götürüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sınav kağıdı için askerlik kuyruğunda oluşan sıraları geçme exploit'leri var mı peki sdfsds...Gideyim dedim 1239190 km sırayı gördüm dün, geri geldim, nedendir bilmem..
Yani demek istediğim benim işlemim yok, kağıdı alıp çıkıcam da o da mı bir işlem başlı başına..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...