oldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Simdi benim tecil nisan sonunda faln bitiyor seneye de yuksek lisansa giriyim diyorum ama arada buglı bölge kalıyor o yaz arasında beni alıp götürebilirler mi simdi oturdugum yerde panik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ihtimal var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yakalarlarsa götürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Seneye dediğin ne? Nisan'da tecil bitiyorsa o celpte askere alamazlar, Ağustos'a kalır, Haziran sonuna kadar yükseğe girip tecili yenilersen sorun olmaz. Yoksa hemen alıp götürmeseler bile en iyi ihtimalle bakaya durumuna düşersin, mahkemeye çağırılır ifade verirsin, para cezası alırsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Tam o döneme denk gelcek bi rapor alıp bir şekilde o cezadan kurtulunabiliniyor diye duydum, var mı böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hah tmm rahatladım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi evden alıp götürme kalkmadı mı yahu nolacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 xaty said: Tam o döneme denk gelcek bi rapor alıp bir şekilde o cezadan kurtulunabiliniyor diye duydum, var mı böyle bir şey şunu arkadaşımın abisi yapıyormuş 3 dönemdir. ama ayrıntısını bilmiyorum bi aylık rapor mu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 xaty said: Tam o döneme denk gelcek bi rapor alıp bir şekilde o cezadan kurtulunabiliniyor diye duydum, var mı böyle bir şey eğer uni bitirdiyseniz yedeksubaylık sınavına giriyorsunuz, sınava girdiğinizden itibaren de asker sayılıyorsun tam o sınav tarihine 2-3 günlük raporu patlatırsan sınav geçtikten bikaç hafta sonra da askerlik şubesine gidip ya sınava giremedim hastaydım falan diye bi savunma veriyorsun, raporu da sıkıştırıyorsun araya sana bir sonraki celp zamanına randevu veriyorlar gel o zaman alalım seni askere diye her celp zamanı böyle rapor alman gerekecek tecil ettirinceye kadar bu bugı buldular mı hala çalışıyormu bilmiyorum tabii 2005 e kadar çalışıyordu bu taktik bizzat denedim, ben 2-3 sene falan ötelemiştim böle raporlarla hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Evden alıp götürme falan yok artık.Ancak mahkemeden hakkında karar çıkacak ondan sonra bile evine gelip götürmüyorlar.Anca çevirmede falan yakalanırsan gg. En az 1 sene sorun olmaz yani mahkeme vs sonuçlanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 O sınav günü rapor alma bug i fixlendi ne yazık ki. Artık sınavı kaçırırsan, o sınavın yapıldığı ay içinde herhangi bir gün gidip işlemlerini yaptırabiliyorsun. Yani, rapor alınacaksa 1 aylık alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 He o arada yakalanırsan askerliğin böyle geçer: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Dark_Soul said: Evden alıp götürme falan yok artık.Ancak mahkemeden hakkında karar çıkacak ondan sonra bile evine gelip götürmüyorlar.Anca çevirmede falan yakalanırsan gg. En az 1 sene sorun olmaz yani mahkeme vs sonuçlanana kadar. kalktı derken hakkınızda şikayet varsa karakolluk bir durum varsa ardından hemen götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bu sınav kağıdı için askerlik kuyruğunda oluşan sıraları geçme exploit'leri var mı peki sdfsds...Gideyim dedim 1239190 km sırayı gördüm dün, geri geldim, nedendir bilmem.. Yani demek istediğim benim işlemim yok, kağıdı alıp çıkıcam da o da mı bir işlem başlı başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sınav kağıdım çıkmadı bidaha gidecem perşembe bakalım bu sefer ne hazırladılar bana süpriz olarak. Gitsem bi dert gitmesem ayrı dert. Bişi değil işimi aksatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dark_Soul said: He o arada yakalanırsan askerliğin böyle geçer: abi açıp açıp gülüyorum ya bu nedir arkadaş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar