Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Dynun said: sakin ol şampiyon abi hicbirine bisey demem de cahil olup satasmak hic hos degil bide kac yasina gelmis eleman yazik acinasi bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 METALLİCA FUCK YEAH JUSTIN BIEBER FUCK YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 teşekkürler incdarkness bundan sonra kendi sınıfımdakilere çakmıyacam ama bi sorum var; aynı bölümden olan birine çakabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 moonfall said: post ilk sayfa kaçtı artık şansımızı 3.sayfada deniycez ---reglam alanı--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Jaegerjaquez said: teşekkürler incdarkness bundan sonra kendi sınıfımdakilere çakmıyacam ama bi sorum var; aynı bölümden olan birine çakabilir miyim? abi ben onu o zaman ne kafayla yazdigimi bilmiyorum sanirim derste idim sabah harbiden gece summertime sadness dinleye dinleye 3 falan olmustu ustune bide eximi gorunce gg olmustum soruya gelirsek AMUA BILE GOYARSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 incdarkness said: Dynun said: sakin ol şampiyon abi hicbirine bisey demem de cahil olup satasmak hic hos degil bide kac yasina gelmis eleman yazik acinasi bi durum yanlış yazmışım, yavaş gel desem daha doğru olacakmış, karışmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tekrar post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 neden garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cemss said: neden garbage abi ben onu o zaman ne kafayla yazdigimi bilmiyorum sanirim derste idim sabah harbiden gece summertime sadness dinleye dinleye 3 falan olmustu ustune bide eximi gorunce gg olmustum ust mesajta belirttim bunun gibi belli belli sorularinin sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 telefonunun on kamerasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 su an gelismekte oldugu icin okudugunu da anlayamıyor muzik tarzlarını belirleyemedigimi falan sanmis site fikri verdigim topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: su an gelismekte oldugu icin okudugunu da anlayamıyor muzik tarzlarını belirleyemedigimi falan sanmis site fikri verdigim topicte abi gencliginde sana cok mu koydular anlamadim ki bana kafayi takmis durumdasin 35 yasina gelip sc2 oynayip hayatimi oldurmucem bumu koyuyo sana anlamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cok pis kafayı taktım sana evet euhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fistan 35 yasinda mi wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Fistan said: 29 hadi 28 olsun seni mi kircaz seker adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ilkokula geçti çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 inc çok başarısız ya bieber görünümlü emo nesilden. ailesiyle kavga edip evden kaçan intihar edenlerden. devamlı bi seks yapıyorum mesajları atıyor sdfds.maks 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 twitter falan kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 13 değildir. 13 yaşında seks yapmakla övünmez. o 14-15 gibi başlar. büyük ihtimalle Türkiye standartlarını düşünürsek 16-17 yaşına kadar hiç cinsel hayatı olmadığından daha fazla koymuş ve böyle dikkat çekmeye çalışıyor. bu analiz sonucu 17 yaşları civarındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 13 14 olsa şimdiye uyumustu dayanamaz okulda tepişmenin güreşmenin yorgunluguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fazla abartıldı. bizim zamanımızda küpemizle, saçımızla, sakalımızla dalga geçen krolar vardı. resmen biz büyüyüp uzak kaldığımız nesile aynı şekilde davranıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar