AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bu uzakdoğulular oyunculuk konusunda çok fena (td) onu yazmayı unutmuşum. yok yani sıfır. özellikle kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Argoel said: senko said: wolverine tarantino . (tu) muhteşem olurdu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Credits ten sonraki sahne haric, tiriviri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/The-Wolverine-Alternate-Ending-Comics-Costume.jpg http://vk.com/videos-35604661?z=video-35604661_166578652%2Fclub35604661 alternate endingde kostümü gözüküyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Marvel dünyasıyla çok alakalı değilim. Filmi izledim, 1 2 soru var merak ettiğim. Spoiler a koyuyorum izlemeyen falan varsa, sorularımdan spoiler çıkmasın. 1. Bu silver samurai adamantium dan yapılıyor dedi adam filmin biyerinde. Filmin sonlarına doğru bu robot, wolverine in 2 clawınıda parçaladı. Adamantium adamantiumu nasıl kesti ? 2. orda kılıç ısıdan dolayımı kırmızı parlıyor? yoksa başka bi olaymı var ? 3. Bu adamın iskelet sistemi weapon-x programıyla kaplanmış durumda, şimdi clawlar gitti, bone claw kaldı... Marvel comics te yada animesi falan varsa orda bone clawlar tekrar eski adamantium kaplı haline nasıl geliyor ? Herife bidaha dökme adamantium claw mı yapcak birileri ? yoksa regenerate falanmı olacak tekrardan clawları adamantium kaplı olarak ? şöyle bişey okudum internette doğrumudur? Adamantium Beta: The only known occurrence of Adamantium Beta was during the Weapon X Project. By the second part of the procedure when they laced his bones with Adamantium there was a reaction with his healing factor that bonded metal and bone. As a result the Adamantium "heals" just as his bones do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Adamntium claw Senin soruna cevap magnetoyla arasında geçen bir olay, magneto görüyo loganı böyle adamantiumsuz. Tamam diyor ben seni tekrar kaplarım ve hooop adamantium iskelet geri geliyor. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Catze said: film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde +1.Sinemada izlesem yarısında çıkardım filmin.Aylardır torrente düşmesini bekledik.Büyük bir sevinçle filmi indirdik vs ama sonuç hüsran oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 elleri pıçaklı adam filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 progamer said: http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/The-Wolverine-Alternate-Ending-Comics-Costume.jpg http://vk.com/videos-35604661?z=video-35604661_166578652%2Fclub35604661 alternate endingde kostümü gözüküyormuş başka sahneler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Barathrum said: Catze said: film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde +1.Sinemada izlesem yarısında çıkardım filmin.Aylardır torrente düşmesini bekledik.Büyük bir sevinçle filmi indirdik vs ama sonuç hüsran oldu. rezalet bir filmmiş gerçekten. yine de deadpool'un ağzını diktikleri filmden iyidir. üzerine ironman3 izledim bide FİYÜÜ oda mahfedilmiş. sonra en nefret ettiğim kahraman olan superman'i izledim man of steel'i ve onu bile biraz beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sinemada izlencek film dğlmiş bro onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şimdi beyler aklıma takılan önemli bir konu var filmle ilgili Wolverine ilk filmin sonunda iki kaşının ortasından vurularak hafızasını kaybedio ve o filmdeki teknolojiye göre günümüze yakın 10-15 sene önceki bir dönem gibi ikinci nokta wolverine xmen e katıldığında hafızası hala kayıotı buda tamam.Bu yeni filmde hafızasını bu olaylardan yani 2.dünya savaşı yıllarından sonra kaybettiyse kurtardığı bu adamı nerden hatırlıyo xmen filmlerinden birin prof. hafızasını geri getirdide ben mi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vingthor said: Barathrum said: Catze said: film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde +1.Sinemada izlesem yarısında çıkardım filmin.Aylardır torrente düşmesini bekledik.Büyük bir sevinçle filmi indirdik vs ama sonuç hüsran oldu. rezalet bir filmmiş gerçekten. yine de deadpool'un ağzını diktikleri filmden iyidir. üzerine ironman3 izledim bide FİYÜÜ oda mahfedilmiş. sonra en nefret ettiğim kahraman olan superman'i izledim man of steel'i ve onu bile biraz beğendim. marvel filmleri scalei çok kötü mesela avengers ve thor2 çok iyi ama bi ironman3 wolwerine falan sıçışlarda böyle overrated adamların serisini çekeceklerine milyar tane sevilen karakter çeksinler ya bi gambit olur psylocke olur colossus falan direk arka plana atıldı hep şu itler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 weapon x'te gidiyo kafasi olmasi lazim, ondan oncesini hatirlamiyo, sonrasini hatirliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 dün gece izledik bu ne lan dedik berbat bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yetolar torrente düşmesini beklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 para mı vereyim şu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 dusmusunu bile izlemedim ben valla asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi izlenecek gibi değil gerçekten. bitek ben baştaki sahne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Valvyn said: Şimdi beyler aklıma takılan önemli bir konu var filmle ilgili Wolverine ilk filmin sonunda iki kaşının ortasından vurularak hafızasını kaybedio ve o filmdeki teknolojiye göre günümüze yakın 10-15 sene önceki bir dönem gibi ikinci nokta wolverine xmen e katıldığında hafızası hala kayıotı buda tamam.Bu yeni filmde hafızasını bu olaylardan yani 2.dünya savaşı yıllarından sonra kaybettiyse kurtardığı bu adamı nerden hatırlıyo xmen filmlerinden birin prof. hafızasını geri getirdide ben mi hatırlamıyorum harbiden lan WW2den sonra hafıza gitmişti nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 artık o kurtardığı kuyuda neler olduysa nükleeri yiyince enerji patlamasıyla unutulacak gibi değil demek ki... sıcak saatler... hard as adamantium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 days of future pastte geçmişe gidip şu filme mani olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi kızın sürekli birileri tarafından çekiştirilmesi ve arkasından wolverin koşarken yere oturmaması falan. lan at kendini yere her elini tutan biyere çekti kızı. bide 30 saniye önce önünde arkasında kurşun patlayan karının 'yardımına ihtiyacım yok' falan demesi. kendi kendine metroya binmesi hiçbirşey olmamış gibi böle ööööööööf zaten silver samuray. yorum bile yapmıyorum. filmi daha fazla kötüleyebilirim. en baştaki cgi ayı yeminle bütün japonlardan daha çok rol yaptı filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fin said: days of future pastte geçmişe gidip şu filme mani olsunlar fsadf valla ben de pek sevmedim filmi bi de zırt pırt jean aşağı jean yukarı sokarım jean'e baydınız lan böyle film mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar