Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wolverine (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Marvel dünyasıyla çok alakalı değilim. Filmi izledim, 1 2 soru var merak ettiğim. Spoiler a koyuyorum izlemeyen falan varsa, sorularımdan spoiler çıkmasın.

1. Bu silver samurai adamantium dan yapılıyor dedi adam filmin biyerinde. Filmin sonlarına doğru bu robot, wolverine in 2 clawınıda parçaladı. Adamantium adamantiumu nasıl kesti ?
2. orda kılıç ısıdan dolayımı kırmızı parlıyor? yoksa başka bi olaymı var ?
3. Bu adamın iskelet sistemi weapon-x programıyla kaplanmış durumda, şimdi clawlar gitti, bone claw kaldı... Marvel comics te yada animesi falan varsa orda bone clawlar tekrar eski adamantium kaplı haline nasıl geliyor ? Herife bidaha dökme adamantium claw mı yapcak birileri ? yoksa regenerate falanmı olacak tekrardan clawları adamantium kaplı olarak ?

şöyle bişey okudum internette doğrumudur?

Adamantium Beta: The only known occurrence of Adamantium Beta was during the Weapon X Project. By the second part of the procedure when they laced his bones with Adamantium there was a reaction with his healing factor that bonded metal and bone. As a result the Adamantium "heals" just as his bones do.

Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Catze said:

film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde

+1.Sinemada izlesem yarısında çıkardım filmin.Aylardır torrente düşmesini bekledik.Büyük bir sevinçle filmi indirdik vs ama sonuç hüsran oldu.

rezalet bir filmmiş gerçekten. yine de deadpool'un ağzını diktikleri filmden iyidir. üzerine ironman3 izledim bide FİYÜÜ oda mahfedilmiş.

sonra en nefret ettiğim kahraman olan superman'i izledim man of steel'i ve onu bile biraz beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi beyler aklıma takılan önemli bir konu var filmle ilgili Wolverine ilk filmin sonunda iki kaşının ortasından vurularak hafızasını kaybedio ve o filmdeki teknolojiye göre günümüze yakın 10-15 sene önceki bir dönem gibi ikinci nokta wolverine xmen e katıldığında hafızası hala kayıotı buda tamam.Bu yeni filmde hafızasını bu olaylardan yani 2.dünya savaşı yıllarından sonra kaybettiyse kurtardığı bu adamı nerden hatırlıyo xmen filmlerinden birin prof. hafızasını geri getirdide ben mi hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Barathrum said:

Catze said:

film eh idare eder, xmen filmi olarak ise berbat, en kötüsü bu olabilir hatta yapılanların içinde

+1.Sinemada izlesem yarısında çıkardım filmin.Aylardır torrente düşmesini bekledik.Büyük bir sevinçle filmi indirdik vs ama sonuç hüsran oldu.

rezalet bir filmmiş gerçekten. yine de deadpool'un ağzını diktikleri filmden iyidir. üzerine ironman3 izledim bide FİYÜÜ oda mahfedilmiş.

sonra en nefret ettiğim kahraman olan superman'i izledim man of steel'i ve onu bile biraz beğendim.

marvel filmleri scalei çok kötü mesela avengers ve thor2 çok iyi ama bi ironman3 wolwerine falan sıçışlarda böyle overrated adamların serisini çekeceklerine milyar tane sevilen karakter çeksinler ya
bi gambit olur psylocke olur colossus falan direk arka plana atıldı hep şu itler yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Şimdi beyler aklıma takılan önemli bir konu var filmle ilgili Wolverine ilk filmin sonunda iki kaşının ortasından vurularak hafızasını kaybedio ve o filmdeki teknolojiye göre günümüze yakın 10-15 sene önceki bir dönem gibi ikinci nokta wolverine xmen e katıldığında hafızası hala kayıotı buda tamam.Bu yeni filmde hafızasını bu olaylardan yani 2.dünya savaşı yıllarından sonra kaybettiyse kurtardığı bu adamı nerden hatırlıyo xmen filmlerinden birin prof. hafızasını geri getirdide ben mi hatırlamıyorum

harbiden lan WW2den sonra hafıza gitmişti nasıl oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

abi kızın sürekli birileri tarafından çekiştirilmesi ve arkasından wolverin koşarken yere oturmaması falan.

lan at kendini yere her elini tutan biyere çekti kızı.

bide 30 saniye önce önünde arkasında kurşun patlayan karının 'yardımına ihtiyacım yok' falan demesi. kendi kendine metroya binmesi hiçbirşey olmamış gibi böle ööööööööf

zaten silver samuray. yorum bile yapmıyorum. filmi daha fazla kötüleyebilirim.

en baştaki cgi ayı yeminle bütün japonlardan daha çok rol yaptı filmde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...