Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 işte öle değil. saniyenin trilyonda birinde pozlama yapabiliyo alet. bi saat boyunca ısık yollayıp yollarıp cekim yapmıslar, sonra birbirine uyan kareleri ard arda koyup video haline getirmişler. o videodaki her karede farklı bi foton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ^ Bu, bakarken belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 O daha da kaçıkça edit: ben başka bişeyi hatırlıyorum heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ışık hızında nası hafızaya atıyo lan image'leri öyle şey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 analog makine bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çıplak gösteren kamara varmı sen ondan haberver yemişim trilyonunu saniyesini bağa ne faydası varkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 direkt coca cola virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Cuce said: nerenizle okuyosunuz, o haberleride yazanlarda nereleriyle yazıyo. 1 trilion per second camera yapmsmıa adamlar. saniyenin 1 trilyondan birini cekebilen kamera yapmıslar. buda olayı büyük bi faktörele inanılmazlıksızlastırıyo tabi. yanı öle aleti 1 saniye acıyosun sorna sana 1 trilyon kare vermiyo yanı. o ısığın hareketini tekrar tekrar cekeren sampları birleştirerek yapmıslar Ya ben başlığı açarken unuttum,editledim sonra...One trillion frame per second diye...düzeltemedim başlığı, alta edit düştüm frame olayını ama onu kimse görmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Cuce said: o videodaki her karede farklı bi foton var. :(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ne iğrenç bi aksan oluyo hintlilerde izlemeye dahi tahammul edemedim o derece, şimdi biz sokakdaki'ler ne anlıycak bundan günlük yaşama neler getiricek bunuda bilelimde, canım'da siyah gazlı çekti reklam etkisini gösterdi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o videodaki her karede anadolu kadının el emeği göz nuru var nur nedir? ışık mehepeninkırkıncıyılıkutluolsun şaka bir yana müthiş bir şey lan, o nasıl pozlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ben de videoyu izlemeden cücenin dediği gibi "nasıl işlemişler lan onu akümülatör" diyordum ki olay öyle değilmiş. Müthiş bişi ya. Çok daha gelişmiş hali ile neler yapılır bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Neler yapilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yanlış topak öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 coke virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 akp döneminde yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Farklı fotonları çekiyor olsa bile ışığı o şekilde yakalıyor olması bir şey değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 baya inanılmaz bişi hemde. sadece 1 trilyon fps olsaydı ısıktan hızlı veri transferi soz konusu olucaktı o dahada fantastik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar