matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ne gazsiniz ya sanki bir kisi kullanan varda telefonu İphonedada ayni yok cekmiyo Nerde cekmiyor İsleri tamamen urun kotulemek olan kucuklugunde sevgisiz buyumus ezik dombalak adamlar var bu dunyada ogrenin artik. Onun disinda telefon sold out bulabilirseniz banada haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-google-nexus-4-16gb-sifir-ambalajinda-avrupa-bahariye-iletisimdn-109911571/detay telefon aç sor belki vardır ellerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben aradım sordum var elliernde kayıtsız 1250tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 e bu aletler sıkıntılı deıl mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Var mı alıp kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/LG-LG-Nexus-4/1005364/.html 1399 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 matama said: Ne gazsiniz ya sanki bir kisi kullanan varda telefonu İphonedada ayni yok cekmiyo Nerde cekmiyor İsleri tamamen urun kotulemek olan kucuklugunde sevgisiz buyumus ezik dombalak adamlar var bu dunyada ogrenin artik. Onun disinda telefon sold out bulabilirseniz banada haber edin bu feci fail bi yorum olmuş lan. bayağı tech. nedir bilmeyen, olayı takip etmeyen amca yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-E960-LG-Nexus-4 Çıkmış evet, özellikleri yukarıda. Fiyat biraz yüksek olmuş sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ölü piksel var falan diolla dorumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bu aralar telefonları biraz inceledim de bu telefonun galaxy s3 ten bir artısı 1 gb yerine 2 gb ram i olması gibi.Bunun yanında galaxy s3 te arttırılabilir hafıza var nexus ta yok.Bunun yanında lg nin mataryel kalitesi samsungtan kötü duruyor. Aynı paraya galaxy s3 çok daha mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 nexus marka olması var işte şuanda en yüksek sürüm onda 4.2.1 faydası varmı yok çünkü zaten 4.1.2 gayet stabil calısıo ve ek olarak gelen şeyleri applarla alabiliorsun. Ama ilerde samsung htc felan sürüm çıkamayı yavaşlattıkları zaman nexusun öle bir derdi olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Şuanki sürümle stabil çalışıyorsa sorun yok bence.Sonuçta lg alıncaya kadar samsung daha mantıklı. Anlamsız bir şekilde Türkiye fiyatı bu kadar yüksek olmasaydı düşünülebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ölü piksel olayını ve şarj sıkıntısını duydumda biri cofirm etsin yaw True HD ile amoled farkı ne? bunun krait işlemcisi varmış dövermiş hepsini diolla HTC nin en son telefonunun camı süper mesela, ayfon gibi, buda öle mi? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5048&idPhone2=4238 yalnız cidden sarj sıkıntlı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sarj olayini custom romla cozmusler sanirim, donanimhaberde yaziyordu birileri cok uzadi diye. Amerikadan bir arkadaş getirecek gelirken kaca maloluyor acaba vergi vs dahil 8 ligi, adama ne ödeyeceğimi bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben amerikadaki bir arkadaşımdan istemiştim 610$ tax dahil fiyat söledi kalsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ben de Amerikadan gelecek bir tanıdığıma smartphone sipariş edecektim de U.S fiyatı neredeyse TR ile başabaş gidiyor çoğu smartphone'da anlamadım gitti En uygun Sony gibi Amerika'dan getirtilecekse. Yarı yarıya az bizim piyasaya oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 trcell kampanya kasmış, 4gig internet (konuşma var mı bilmiyorum ) 12 ay aylık 155 dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi telefondan çok umutluydum ben, elime aldım teknosada geçen, verdiği his sıfır nedense hayal kırıklığı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 iphone5'ten nexus 4'e geçtim. aldığım his müthiş resmen, daha iyi bi telefon hayal edemiyorum şu anda, o derece. ekranla ilgili soru sorulmuş. Samsungun amoled ekranıyla alakası yok. Zaten iphonedaki ips ekranı üreten lg, buna da aynı ekranı takmış bence, ips+ falan yazıyo ama iphone'dan bi artısını görmedim, belki renk doğruluğu daha iyidir ama onu da gözü çok hassas fotorafçılar falan anlayabilir. Samsung pls diye yeni bir panel çıkardı, özellikle LGnin ips paneline rakip olarak, pro seviyesindeki monitörlerinde ve yeni telefonlarında kullanılıcak (galaxy ace 2 de var şimdilik) onunla karışlaştırılabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bir de titreşimini arttırıp dene.... bu farklı his çok daha hoşuna gidecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dasaaa said: bir de titreşimini arttırıp dene.... bu farklı his çok daha hoşuna gidecek! iq 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dasaa biliyorum beni seviyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aktiftablet said: dasaaa said: bir de titreşimini arttırıp dene.... bu farklı his çok daha hoşuna gidecek! iq -30. fıxxed ıt fo you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Rh-2_Nt8Wac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çok sevimli gözukuyor bu g pro, konusunu açsın biri ziyan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar